Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka mano gražūs ir gausūs plaukai !

QUOTE(Božen@ @ 2009 09 18, 17:33)
...man niekas neslenka, na bent pakolkas, kaip tik nuo vitaminu sustiprejo ir plaukai, ir nagai, nespeju kirpti... smile.gif

dziugu girdet:) daznas kirpimas - vienas is ilgu plauku receptas:)
Atsakyti
Nestumo metu nustojo slinkti plaukai. Dazniau vaiksciojau pas kirpeja, kirpausi. Bet va praejus po gimdymo 3 menesiams jau ir vel pradejo slinkti. Kadangi dar pati maitinu isigijau PRIORIN kapsules. Reiktu tik paziuret ar jos tinka nesciosioms. Manau, kad tai reiktu aptart dar su savo gydytoja ar isvis galima kokius vaistus naudoti nestumo metu.
Atsakyti
man tai visos tos kaukes, kremai ir pan niekada nepadedavo, todel as ju kaip gydomuju priemoniu nuo plauku slinkimo nepripazistu...na bent jau kol kas..
is savo patirties galiu pasakyti, kas man padeda, tai vitaminai MERZ SPECIAL DRAZE, yapatingai padeda cemeryciu vanduo, kurio galima isigyti vaitineje, ir trinti galvos oda likus apytiksliai valandai iki plovimo, bet ji DRAUDZIAMA NAUDOTI NESCIOSIOMS, dar padeda skalavimas ajeru saknu nuoviru, galvos odos itrinimas citrina, taip pat pries plovima, perskalavimai ramuneliu nuoviru.
FITOVAL sampunas man taip pat nepadejo, taciau galeciau pasakyti, jog neblogas yra PREGAINE sampunas, na kiek pamenu tiek parasiau smile.gif
kadangi mano plaukai ilgi tai as labai supanikuoju, kai nors truputi ju slinkimas padideja, isbandziau nemazai priemoniu, galiu pasakyti, kad efektyviausios yra naturalios, is gamtos.
Atsakyti
kai pradėjo slinkti po gimdymo (praėjus porai mėnesių) tai stebuklingai padėjo PANTOGAR vitaminai.
Atsakyti
QUOTE(edjtuke @ 2009 09 18, 19:01)
dziugu girdet:) daznas kirpimas - vienas is ilgu plauku receptas:)

As irgi taip galvojau, pradejau trupintis, kad greiciau atauginetu tai isvis nustojo augti, net nedaauga kiek nukerpa doh.gif
Atsakyti
Toms, kurioms nestumo metu plaukai neslinko, isslenka po gimdymo - cia taip gamtos sutvarkyta, visagaliai hormonai viska valdo ir jokios priemones praktiskai nepadeda. Po keliu menesiu "slinkimas" pats baigiasi savaime. Va tada jau yra prasme pradeti naudoti puoselejancias priemones.

Siaip ne nescioms moterims gali iskristi iki 100 vnt. plauku per para, tai dar norma; jeigu jusu plaukai ilgi, tai tie 100 vnt. tikrai gali kelti siauba - atrodys tikrai labai daug.

Man po gimdymo plaukai ne tik isslinko kuokstais, bet is nustojo garbanotis doh.gif Iki tol buvo banguoti, pasiraitydavo patys, o dabar jau nieko panasaus. O slinkimas truko ~3 menesius - kai plaudavau plaukus, saujos pilnos plauku budavo. Paskui viskas susitvarke per dar kokius 3 men. Garbanu, aisku, nebera schmoll.gif
Atsakyti
bijau prisikalbet,bet man pirma syki gyvenime plaukai tiesiog kaip ant mieliu auga,nespeju dazyt ax.gif nagai irgi auga,ko gyvenime nera buve thumbup.gif gal del to cia taip,kad vitaminus vartoju visa nestuma,ko anksciau tikrai nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2009 12 10, 18:28)
bijau prisikalbet,bet man pirma syki gyvenime plaukai tiesiog kaip ant mieliu auga,nespeju dazyt  ax.gif  nagai irgi auga,ko gyvenime nera buve  thumbup.gif  gal del to cia taip,kad vitaminus vartoju visa nestuma,ko anksciau tikrai nedariau  smile.gif

Cia irgi sakyk "aciu" nestumui. Cia labai individualu. Vienoms labai suprasteja, kitoms (pvz., tau, man) - isgrazeja. Plaukai geriau auga, atrodo sveikesni, bet tas veslumo ispudis susidaro del to, kad siuo atveju plauku per diena iskrenta labai labai mazai. Dziaugtis gal ankstoka, nes pagimdzius neuzilgo prades slinkti tie per nestuma neslinke plaukai, ir tada gali atrodyti, kad tai labai daug. Panikuoti nereikia, tiesiog leisk jiem isslinkti, kai sumazes kritimas, tada jau galima pradeti lepinti likusias garbanas. O gal niekas ir neslinks is viso 4u.gif
Atsakyti
Keista kai kitom plaukai slenka, man pagaliau po keliu metu jie nustojo slinkti, labai tikiuosi bent nestuke.gif metu tuo pasidziaugti. Siaip anksciau nepadedavo niekas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir mane si beda kamuoja..
Bet ko kito dabar paklausti noriu radau ampules pirkt plaukams akcija dabar viksta ir nezinau kaip jas atidaryneti blush2.gif ten kazkaip ta galiuka nulauzti reikia ar kaip ?

p.s nesikuokit niekada ampulem nesinaudojau tad nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
ZMONES PRASHAU PADEKIIIT!!!! labai slenka plaukai, jauciu visai be plauku tuoj liksiu... net shukuotis bijau... verysad.gif pradejau liekneti numeciau daug svorio ir plaukai laaabai slenka... jokie shampunai nepadeda daktarai nieko gero nepasako, sako "nelieknek" patarkit kokias galima kaukes daryti ar dar kazka... nes tikrai tuoj be plauku liksiu...
Atsakyti
QUOTE(kotra20 @ 2010 03 02, 17:24)
ZMONES PRASHAU PADEKIIIT!!!!  labai slenka plaukai, jauciu visai be plauku tuoj liksiu... net shukuotis bijau... verysad.gif  pradejau liekneti numeciau daug svorio ir plaukai laaabai slenka... jokie shampunai nepadeda daktarai nieko gero nepasako, sako "nelieknek"  patarkit kokias galima kaukes daryti ar dar kazka... nes tikrai tuoj be plauku liksiu...

doh.gif
Atsakyti