Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka mano gražūs ir gausūs plaukai !

o man labai padejo sarmoj pirktas serumas alfaparf ir kaina normali ir veiksmingas. jis parduodamas ampuolese mirksiukas.gif
Atsakyti
man pradejo slinkti plaukai dar pries nestuma...
kai pastojau sustiprejo slinkimas,
kai jau buvau issigandusi-nustojo slinke ir net tapo grazus, zvilgantys, bigsmile.gif
taciau dziaugiausi neilgai, apie pora men.,
veliau slinkimas atsinaujino ir dabar labai slenka unsure.gif .
buvau pas dermatologe-tai net neziurejo schmoll.gif ,
pasake: "gerk nesciom vitaminus ir nusipirk sampuna stiprinanti plaukus",
uzrase sampuno pavadinima, nusipirkau, sumokejau apie 100lt ir nieko, doh.gif schmoll.gif
kaip slinko taip slenka... jau nebezinau ka daryti... g.gif
peruka po gimdymo pirksiu, nes net trumpinti nebebus ka... verysad.gif
Atsakyti
o man kazkaip atviksciai...kolkas auga daug greiciau nei anksciau kaip ir nagai..gal pasikeis po gimdymo aisku..juk buna vienom per nestuma slenka, kitom po gimdymo.... nestuke.gif
Atsakyti
Yra papildas naturalus, kuri gali ir nescios vartoti. Jei kas turi problemų su plaukų slinkimu, tai geriausiai padeda VIVISCAL arba VIVISCAL WOMAN geriamos tabletės. Išbandyta, tikrai gerai veikia. Garantuotai pinigai nebus išmesti į balą ...
Bet kaina nemaža ir sunku vaistinėse rasti. Radau neblogą kainą čia: smile.gif
http://www.skelbimai...ui--695026.html
Galima net vaikams duoti, jei plaukai neauga arba yra išplikusių židinių galvoje. Visai nekenkia, o padeda puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
O man atvirksciai nei kitoms nestukems plaukai nustojo slinkti,tai pastebejau pries 3menesius,o dabar mums 27savaites,na zodziu,nezinau tikrosios to priezasties,bet plaunant galva ir sluostant ja iskrenta vos keli plaukai,keista,nes daug metu kentejau nuo plauku slinkimo,o pastojus viskas pasikeite smile.gif ir nagai atrodo stipresni nei anksciau,ne tokie trapus rolleyes.gif sunku paaiskinti,bet is dalies nestumas man atnese naudos lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai stipriai slinko kazkur 7-8 nestumo menesi.. na, siaubingai slinko.. bet as nieko nedariau, nes manau, kad butu beprasmiska.. vitaminus vartojau, todel nieko naujo nesiemiau.. tai manau butu tas pats, kaip pilva bandyti laikyti nuo augimo nestumo metu.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliux25 @ 2009 04 18, 21:12)
O man atvirksciai nei kitoms nestukems plaukai nustojo slinkti,tai pastebejau pries 3menesius,o dabar mums 27savaites,na zodziu,nezinau tikrosios to priezasties,bet plaunant galva ir sluostant ja iskrenta vos keli plaukai,keista,nes daug metu kentejau nuo plauku slinkimo,o pastojus viskas pasikeite smile.gif ir nagai atrodo stipresni nei anksciau,ne tokie trapus rolleyes.gif  sunku paaiskinti,bet is dalies nestumas man atnese naudos lotuliukas.gif

va va, man irgi nėštumo metu nustojo slinkti plaukau, anei vieno nerasdavau, o ir nauji toliau augo, tai suvešėjo plaukai bigsmile.gif , o pagimdžius pradėjo masiškai slinkti doh.gif , bet kiti tuo tarpu nauji auga, toks nesuvaldomas trumpų plaukų atžalynas tarp ilgų plaukų doh.gif , kirpėja sakė per pora metų viskas gryš į savo vietas. tep ir yra. taigi nesijaudinkit, tai tik laiko klausimas. ir jokiais šampūnais ar vitaminais čia nelabai ką pakeisi.
aš irgi manau, geriau plaukai tegu slenka, negu dantys byra, juk dantys tai tikrai neatauga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 balandžio 2009 - 10:27
Na man iki nestumo niekada neslinko plaukai,o va dabar kai plaunu galva, tai vonioj plaukus tenka rankioti kuokstais, ir nestumas tik isibegejas 14 savaite. doh.gif na, bet as ir manau,kad reikia laiko ir viskas grys i savo vezias.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurrnele @ 2007 12 15, 18:08)
Papildyta:
jetau, labai uzjauciu... verysad.gif  o kaip pavyko su tuo susitaikyti? verysad.gif
mes va raudam, kad keli belike...o kazkam is viso nuslinko,baisu... verysad.gif

Is pradziu negalvojau,kad isslinks visi. Griebiausi visokiu priemoniu.Bet kai nusiskutau paskutinius,tai tik tada supratau,ka turejau... Verkiau,buvo ir isterisku priepoliu,bet ka jau pakeisi...
Keisciausiai tai,kad skaiciau save atstumiancia,bet pradzioje susipazinau su vienu vyru,pradejom draugauti ir jis visiskai nekreipe i tai demesio. O veliau ,kuomet su juo issiskyriau,sutikau savo gyvenimo meile wub.gif ,kuris viena diena paprase,kad nusiimciau peruka(su juo net miegodavau).As pasakiau,kad pati negaliu.Tada uzsimerkiau,jis nueme ir tik isgirdau"dieve,kokia tu grazi" wub.gif wub.gif .
Nezinau,baisu tik,kuomet sutinki naujus zmones,nes mano draugai tai zino.

O siaip,dabar galiu pasigirti,kad jau kokie metai,kaip ant galvos pradejo augti pukutis thumbup.gif . Jis toks smulkutis,bet po 7 metu-stebuklas!
Nebedariau nieko ypatingo,nekeiciau gyvenimo budo,tik buvo ivykusi viena baisi nelaime seimoje.Gal tas suveike g.gif . Ir blakstienytes po truputi kaltis pradejo thumbup.gif .Dabar laukiu,kol galutinai viskas sudygs bigsmile.gif
Atsakyti
Man plaukai per nestuma ir po jo slenka doh.gif . geriu as tuosd vitaminus nesciosioms ir naudoju gerus sampunus, bet rezultatas tas pats kas ir nieko nedaryciau. Matyt, organizmas pats reguliuoja. Raminu save tik tuo, kad rupinuosi savo plaukais kaip ir seniau, o visa kita jau ne mano rankose. Ir istikruju svarbu, kad dantys nekrenta, o plaukai jie uzauga. biggrin.gif
O geriausias variantas, kaip mano drauge dare mirksiukas.gif keite sukuosenas. Atrode graziai ir niekas nemate, kad jos plaukai slenka, kad suplonije ir kai kur nebuvo plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
man "viena bobute" sake smile.gif kad naturaliu svogunu itrinamos saknys ir, kuo ilgiau laikomos tuo geriau, stiprina plaukus, sustabdo slinkima! Tik kvapelis turetu but nekoks.. bet niekur neinant ta dienele, ir galbut dar kita.. visai pakenciama butu, jei tik padeda:)
Atsakyti
...man niekas neslenka, na bent pakolkas, kaip tik nuo vitaminu sustiprejo ir plaukai, ir nagai, nespeju kirpti... smile.gif
Atsakyti