As tai savo berniukams pasakiau, kai jau buvau 4 menesi nescia. Tai jie negalejo vis patiketi ir labai isizeide, kodel visi zino o jie tik dabar suzinojo. Visa nestuma saugojo mane,neleisdavo krepsiu nesti. o dabar isnesa brolio vezima i lauka ir atgal uznesa. Gyvenam penktame aukste. Jaunelis mokykloje, kai reikejo parasyti rasineli apie ispudingiausia diena gyvenime, tai aparase ta diena kai suzinojo,kad as nescia. Pasirodo labai reiksminga buvo ta diena. Tiesa sakant as galvojau,kad jie tos naujienos nesureiksmins.
QUOTE(JOKU @ 2009 05 14, 22:23)
, kai reikejo parasyti rasineli apie ispudingiausia diena gyvenime, tai aparase ta diena kai suzinojo,kad as nescia.
net susigraudinau. Mano pypliui tebuvo 2m kai pasakėm,kad pirksim jam broliuką arba sesę, tai irgi dar menkai tereagavo.. bet kol pilvukas augo ant mielių, tai tada labai daug ir dažnai smalsiai klausinėjo kaip kas..
O mano dukryte turejo jau sesute ,kai netrukus pastojau vel...Ji iprato pamacius mane besilaikancia uz pilvelio (net nesamoningai budavo pridedu )karta uzklause...'Mama tai ka dar viena leliukas bus, ir vel??? Ir taip rimtai O kai pasakiau kad bus,nutilo ir pareiske kad sese jau turi tai atvesti privalome broliuka ,seses nereikia Vat taip,vaikui 4m.o tokie reikalavimai mamai su teveliu Gerai kad ispildem jos nora,kitaip butu nekas
Sunui, kad laukiuosi pasakiau bene iskarto, jis labai lauke, nes brolio prase jau kokius tris metus. Pilnavertiskai padejo rinkti vardus, kartu ejo ziureti darant echoskopa ir pan. Uztat ir dabar labai myli sese, nors ir labiau norejo brolio.
As pasakiau,kai jau zinojau,kad laukiuos,kad jis tures broliuka ar sesyte,kad mamos pilvuke gyvena mazylis.Jis labai dziaugesi ir lauke.Tik dabar,kai broliui-1m 6 men.,pasireiskia didelis pavydas,bet kai visatai nurimsta-matau kad broli jis myli
Mano vyresneliams buvo apie 8 metus (jie galima sakyti pametinukai) kai suzinojo kad tures sesyte arba broliuka. Abu vos nesipese kas gims ar sese ar brolis. Kai suzinojom kad gims mergaite vaikam nesakiau kad kai jau gims butu dziaugsmas. Ka zinai dar butu susipese Tai kai parsivezem is ligonines dukra pirmas vaiku klausimas : sese ar brolis? Kai pasakiau kad sese dukra labai nudziugo bet ir sunus neliudejo O kai visai neseniai pasakiau apie dar viena vaika viresnioji nei dziaugesi nei ka. Sake man jau pakanka vienos partizanes. Po keleto menesiu pasakiau kad bus dvynes tai tada vyresnele vos neisprotejo. Pasake tik tiek: kosmaras. Bet dabar laiminga
Laba mamytes .Na musu seiminele tai pat nera jau tokia mazyte ,kai laukiausi treciojo mazylio dukrai buvo 14m ,o sunui 12m ,tam treciam dziaugsmeliui si birzeli 16d suejo metukai ,Trecias mazylis buvo planuotas tad kai supratau jog laukiuosi su vyru nudziugom ,praejus mazdaug 2men tai praneseme dukrai ir sunui ,reakcja buvo paliginus normali,ispradziu nustebo,poto nusisipsojo ir pasake ,tai gerai bus linksmiau ,beveik iki pat paskutines dienos nezinojome kas gims ,o kai pasakeme kad bus broliukas sunus labai nudziugo,sese truputi nuliudo norejo sesutes ,bet kai gyme broliukas abu buvo patenkikti ir dabar visi trys labai graziai sutare,vyresnieji labai myli mazaji broliuka ,megsta su juo zaisti ir vaikstineti lauke su juo
Sveikos,
Aš savo berniukui dažnai sakydavau, kad turės sesę arba brolį, tačiau jis visiškai neregavo. Kadangi ir pilvas pas mane buvo nedidelis, tai taip ir nesuprato, kad sesė buvo pilve. Na tik su pavydu dabar kariaujam
Aš savo berniukui dažnai sakydavau, kad turės sesę arba brolį, tačiau jis visiškai neregavo. Kadangi ir pilvas pas mane buvo nedidelis, tai taip ir nesuprato, kad sesė buvo pilve. Na tik su pavydu dabar kariaujam
Mano dukrai 6 metukai, bet jau 2 metus kalba kaip nori brolio ar sesytės
Apie nėštumą pasakiau kai buvau 5-6 mėn., jau matėsi pilvukas.Pasakėme, kad mamos pilve yra leliukas, brolis ar sesė, tai labai saugo mane, žiūri į vis didėjantį pilvą ir kasdien pabučiuoja. Sako aš taip noriu ir taip laukiu leliuko, kad atiduosiu visus žaislus jam iš žalios dėžės , o pas ją žalioje dėžėje yra tokie aplūžę žaisliukai , klausiam kodėl neduos iš kitos dėžės, ji paaiškino, kad brolis ar sese dar bus per maži ir vistiek nesupras, kad tie žaislai aplūžę
Apie nėštumą pasakiau kai buvau 5-6 mėn., jau matėsi pilvukas.Pasakėme, kad mamos pilve yra leliukas, brolis ar sesė, tai labai saugo mane, žiūri į vis didėjantį pilvą ir kasdien pabučiuoja. Sako aš taip noriu ir taip laukiu leliuko, kad atiduosiu visus žaislus jam iš žalios dėžės , o pas ją žalioje dėžėje yra tokie aplūžę žaisliukai , klausiam kodėl neduos iš kitos dėžės, ji paaiškino, kad brolis ar sese dar bus per maži ir vistiek nesupras, kad tie žaislai aplūžę
QUOTE(Justo mama @ 2010 07 17, 23:29)
Labas mamytes,
Anksciau su 3 vaikuciais buciau tapus daugiavaike.
Bet as pavelavau
Justukas atsirado, kai dukrytei 20 metuku , o sunui 18...
Tai va ir vel viskas is naujo, tik dabar as pasiekiau tai ko visa gyvenima troskau... ir esu pati laimingiausia....
Anksciau su 3 vaikuciais buciau tapus daugiavaike.
Bet as pavelavau
Justukas atsirado, kai dukrytei 20 metuku , o sunui 18...
Tai va ir vel viskas is naujo, tik dabar as pasiekiau tai ko visa gyvenima troskau... ir esu pati laimingiausia....
QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 08, 09:10)
As savo panom pasakiau, kad noriu 3 leliuko pries planuodama pastoti.
Jos dideles ir man labai reikejo ju pritarimo ir palaikymo (vienai buvo 22, kitai 16 metu).
Super, pasake jos ir dabar brolis yra pats mylimiausias.
Jos dideles ir man labai reikejo ju pritarimo ir palaikymo (vienai buvo 22, kitai 16 metu).
Super, pasake jos ir dabar brolis yra pats mylimiausias.
Saunuoles,net neisivaizduoju kaip reiktu tartis
kai pastojau sunui buvo 11 dukrai 7
labai norejo abudu leliuko,iki paskutines dienos nezinojom kas bus,dabar pinam kasas