Labutis mamytės
Šaunuoliai jūsų mažiukai, kad taip šiltai priėmė dar vieną šeimos narį. Man buvo kitaip. Kai pasakėm sūnui, kad galvojam apie antrą, labai apsidžiaugė ir laukė kada gi pagaliau mamytė nešios mažą stebukliuką, net gyrėsi visiem. Taip gavosi, kad buvo sunkumų pastojant, užtrukom du metus. Per tuos du metus mano sesutė pirma pastojo, jos dukrytė labai džiaugėsi, o maniškis tuomet pareiškė, kad jis jau nebenori nei broliuko, nei sesutės. Buvo sunku paaiškinti, kad jau mamytė

. nors jis savotiškai rūpinosi manimi, vistiek su tėtuku pasidarė geriausi draugai, o mano draugijos nenorėdavo. Kai gimė broliukas, atrodo ir džiaugėsi, ir pasakojo visiems koks jis mažuliukas, ir niekam iš kitų vaikų neleisdavo prieiti, bet man keista buvo tai, kad piešdamas mūsų šeimą broliuko nenupiešdavo. Kai paklausdavau kur broliukas, atsakydavo, kad pas tave gi mama pilvukyje

, {broliukas jau gimęs}. Nusprendžiau skirti laiko tik mum dviem, padaryti mamytės ir vyresnėlio laiką, leidau jam pasijusti atsakingam už broliuką. Reikalai tvarkosi. Dabar vėl paslapčių saugotoja esu aš, ir kai piešinius piešia šeimos tema, tai visada stovi didelis namas su dideliais langais, jis su broliuku žaidžia lauke, o mes su tėtuku juos stebim pro tuos didelius langus. Reikėjo keturių mėnesių kol apsiprato su nauju šeimos nariu