Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 02 02, 15:12)
Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet  4u.gif  biggrin.gif

"Ceratos" negalima skalbti skalbimo mašinoje, tik valyti rankiniu būdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 02 02, 15:12)
Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet  4u.gif  biggrin.gif

drėgnas skudurėlis puikiai tinka mirksiukas.gif skalbyklė tikrai ne.
Atsakyti
Gal galit patarti, kurios maitinimo kedutes medziaga nebutu cerata? Nesinori, kad mazyle joje prakaituotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 14, 23:23)
Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus lotuliukas.gif  Bet ten staliukas gerai privaziuoja labai arti, tarp kojyciu yra tas buomelis ir nereik segiot, labai patogu thumbup.gif

Na, mano mazoji tokioje pat keduteje ir pristumus buomeli vistiek sugeba issisukti ir atsistoti, tai siulyciau nerizikuoti, maza kas schmoll.gif .

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 14, 23:50)
Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1  wub.gif (dar pries renkantis,ziurinejausi ir Baby Comfort).zinoma kaina nemaza,bet naudojam jau metus ir kaip nauja... wub.gif
as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu.
man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Musu kedute taip pat Chicco Poly 2 in 1 ir esu ja labai patenkinta, bet ziauriai pasigendu 4 ratuku doh.gif (pirmajam vaikui turejom Peg Perego kedute su 4 ratukais, tai buvo nepalyginamai patogiau - viena ranka galedavau ja patraukti kur reikia wub.gif ). Ir nemanau, kad kedute 4 ratukais yra nesaugi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 02 02, 12:04)
http://www.tavovaika...L...368&lang=lt

Va šita man labai patinka  ax.gif  Panašią sesei mano pirko mama, ir laikė ilgai, ir valgyti gerai ir žaisti.. Pirksiu ir aš tokią, kai lauksim stebuklėlio  wub.gif  nestuke.gif

turiu panasia, naudojam daugiau nei menesi, vaikui joje sedeti patinka ir tikrai nera taip sunku ikisti vaika i medine kedute kaip kai kurios cia rase biggrin.gif Lengvai isodinu.
Patarimas norincioms pirkti medines kedutes - imkit ta didesne, ilgiau uzteks. Ir ziurekit kad atlosas butu 3 padeciu, patogiau netvirtai sedinciam vaikuciui smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie cosatto maitinimo kedute stai tokia..?

user posted image
Atsakyti
mes turėjom Bebi comfor "Omega" kedutę,labai patiko,kai vaikutis paaugo galejo pats i ją ilipti,nes ji pasidaro žemesnė,likdavo tik prisegti,o taip pat galima skalbti skalbiklėje užvalkalą,jokių problemų neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 03 06, 14:14)
sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie cosatto maitinimo kedute stai tokia..?

user posted image

Idomus dizainas, man tokio tipo daug grazesnes nei paprastos plastikines, bet ir kaina triguba...
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 02 05, 17:11)
Gal galit patarti, kurios maitinimo kedutes medziaga nebutu cerata? Nesinori, kad mazyle joje prakaituotu smile.gif

Beveik visos (o gal ir visos) ispaniskos Jane kedutes turi medvilnini/poliesterini uzvalkala. Ir valosi puikiai ir neprakaituoja
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 03 07, 20:38)
Idomus dizainas, man tokio tipo daug grazesnes nei paprastos plastikines, bet ir kaina triguba...

sitos kaina dar padori.. panasi bet kitos firmos 1600 kazkur kainuoja o sita 450 lt . gaila vistik vietos tokiai neatsiranda pas mane .. ech..
Atsakyti
Mamytės, kokią geriau maitinimo kėdutę žiūrinėtis iš šių: Chicco Polly 2in1 ar Bebe Confort Omega?
O gal dar kokią patartumėt įtraukti į sąrašiuką? blush2.gif
(pirktume nenaują, mokėtume max iki 200 Lt)
Atsakyti