Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

Sveiki!
Gal kas turit "transformeri"? Kuris "auga" kartu su vaiku. Girdejau,kad uzima daug vietos. O gal dar kokiu minusu zinot? cool.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
kaip neturi...arba jusu nesuprato, arba blogai paaiskinot. Vilniuje savo akim vasara babycentre maciau tatamia...gal klp neturi-bet galetu atvezt is vln. gal laikinai neturi...
mes tokia turime. supines nieko vertos, bet visa kita thumbup.gif , ypac patogu kad apsisuka vietoje, chia mano akim didziausias pliusas.

QUOTE(gintariux24 @ 2010 11 20, 16:37)
Sveiki, noreciau info is tu mamyciu, kurios domejosi Peg perego Tatamia maitinimo kedutemis. Gal zinote kur ju galima isigyti Lietuvoje? Babycenter buvom nuvyke, bet jie sake ju dar neturi.

Atsakyti
Sveiki, gal kas zino kur Lietuvoj prekiauja Coneco Galileo kedutemis. Nusipirkom padeveta, bet labai jau nusidevejas apmusaliukas. Noretusi pakeisti, bet nerandu, kad kur bendrai tokiomis prekiautu.
Atsakyti
Mes pirkom ABC desing High Tower wub.gif jau naudojamės apie du mėnesiukus ir kol kas matau vien tik pliusus, o labiausiai džiaugiuosi, kad nepirkau tų celofaninių, o nepabijojau šitos medžiaginės...nes mūsiškės visas užvalkalas su medvilne, o vaikas joje sėdi per dieną gana daug ir žaidžia, ir valgo, ir kartais nusnaudžia...o nė karto nebuvo suprakaitavęs ar sušilęs thumbup.gif iš pradžių maniau, bus sunku valyti dėmes g.gif bet nieko panašaus rolleyes.gif viskas lengvai nusivalo ir greitai džiūsta thumbup.gif
vienintelis minusiukas, kad pakojis nesikilnoja, bet čia kaip kam...mes jo nepasigendam...
žodžiu kėdute esam labai patenkinti biggrin.gif
tikrai rekomenduoju...

user posted image

pirkom iš čia

http://www.vaikams.eu

ir nuolaidą padaro ir maloniai aptarnauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 11 30, 09:30)
Mes pirkom ABC desing High Tower  wub.gif jau naudojamės apie du mėnesiukus ir kol kas matau vien tik pliusus, o labiausiai džiaugiuosi, kad nepirkau tų celofaninių, o nepabijojau šitos medžiaginės...nes mūsiškės visas užvalkalas su medvilne, o vaikas joje sėdi per dieną gana daug ir žaidžia, ir valgo, ir kartais nusnaudžia...o nė karto nebuvo suprakaitavęs ar sušilęs  thumbup.gif iš pradžių maniau, bus sunku valyti dėmes  g.gif bet nieko panašaus  rolleyes.gif viskas lengvai nusivalo ir greitai džiūsta  thumbup.gif
vienintelis minusiukas, kad pakojis nesikilnoja, bet čia kaip kam...mes jo nepasigendam...
žodžiu kėdute esam labai patenkinti  biggrin.gif
tikrai rekomenduoju...
ir nuolaidą padaro ir maloniai aptarnauja  rolleyes.gif

Man dar nepatiko, kad diržai tik vienoje vietoje tvirtinasi, tarkim 6 mėn kūdikio neišeis prisegti, nes diržai tikrai aukštai pritvirtinti. Sakykite, dar nepastebėjau, o staliukas prisitraukia arčiau ir toliau? Tai sakote, kad medžiagos valosi? Įdomu kaip kokios uogos ar persikai valysis? Už kiek Jums pardavė, jei galite, tai parašykite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 30 lapkričio 2010 - 10:29
QUOTE(kregzde @ 2010 11 30, 11:28)
Man dar nepatiko, kad diržai tik vienoje vietoje tvirtinasi, tarkim 6 mėn kūdikio neišeis prisegti, nes diržai tikrai aukštai pritvirtinti. Sakykite, dar nepastebėjau, o staliukas prisitraukia arčiau ir toliau? Tai sakote, kad medžiagos valosi? Įdomu kaip kokios uogos ar persikai valysis? Už kiek Jums pardavė, jei galite, tai parašykite  biggrin.gif

Diržai turi dvi padėtis, tiek viršuje tiek apačioje, tik reikia perkelti tuos plastmasiukus, staliukas prisitraukia pakankamai arti, o dabar aš jį visai nuėmiau, nes mes su kėde duodamės po visus namus biggrin.gif ir į virtuvę, ir į valgomąjį, ir į antrą aukštą keliaujam biggrin.gif
vakar daviau mėlynių tyrelės, na kur užtiško, nuvalius iš karto, nusivalo, dėmės nelieka mirksiukas.gif bet mano zuikis valgo tvarkingai, mes kažkaip super neišsiterliojam g.gif
vyras nuderėjo už 290 lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smeltė: 30 lapkričio 2010 - 10:42
QUOTE(Smeltė @ 2010 11 30, 10:41)
Diržai turi dvi padėtis, tiek viršuje tiek apačioje, tik reikia perkelti tuos plastmasiukus, staliukas prisitraukia pakankamai arti, o dabar aš jį visai nuėmiau, nes mes su kėde duodamės po visus namus  biggrin.gif ir į virtuvę, ir į valgomąjį, ir į antrą aukštą keliaujam  biggrin.gif
vakar daviau mėlynių tyrelės, na kur užtiško, nuvalius iš karto, nusivalo, dėmės nelieka  mirksiukas.gif bet mano zuikis valgo tvarkingai, mes kažkaip super neišsiterliojam  g.gif
vyras nuderėjo už 290 lt  thumbup.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif

Kol kas zuikis valgo tvarkingai, va kai pats šaukštu kabins, tada visko bus biggrin.gif

Geras derybininkas Jūsų vyras biggrin.gif

Man jos irgi nieko pasirodė, tik spalvos tokios niūrokos, ne vaikiškos, bet daugiau dera prie namų spalvų. Suku galvą kokią čia geriau pirkti. Man tai labai patinka
šita ir pigiau čia, bet per kokius tarpininkus siųstis, tai neapsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 30 lapkričio 2010 - 13:24
QUOTE(kregzde @ 2010 11 30, 14:24)
Dėkui už atsakymą  4u.gif

Kol kas zuikis valgo tvarkingai, va kai pats šaukštu kabins, tada visko bus  biggrin.gif

Geras derybininkas Jūsų vyras  biggrin.gif

Man jos irgi nieko pasirodė, tik spalvos tokios niūrokos, ne vaikiškos, bet daugiau dera prie namų spalvų. Suku galvą kokią čia geriau pirkti. Man tai labai patinka
šita ir pigiau čia, bet per kokius tarpininkus siųstis, tai neapsimoka.

Kai vaikutis pats valgys, tikiu, kad visko bus lotuliukas.gif bet negaila man tos kėdės, jeigu ir išsiterlios labai rolleyes.gif jos toks "darbas" biggrin.gif vistiek, manau nepardavinėsiu, laikysiu kitam - jei nesuluš biggrin.gif
o šitą spalvą toffee mes paskutinę paėmėm, nes atsivežė 2011 kolekciją, bet ten tai tikrai tamsių spalvų schmoll.gif
nežinau, man pagrindinis kriterijus kėdės buvo, kad užvalkalas nebūtų iš celofano... schmoll.gif o ten piešinėliai ir ryškios spalvos - buvę nebuvę rolleyes.gif
chicco, gal ir gražios, bet ar vertos tokios kainos, nežinau ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 11 30, 13:54)
Kai vaikutis pats valgys, tikiu, kad visko bus  lotuliukas.gif bet negaila man tos kėdės, jeigu ir išsiterlios labai  rolleyes.gif jos toks "darbas"  biggrin.gif vistiek, manau nepardavinėsiu, laikysiu kitam - jei nesuluš  biggrin.gif
o šitą spalvą toffee mes paskutinę paėmėm, nes atsivežė 2011 kolekciją, bet ten tai tikrai tamsių spalvų  schmoll.gif
nežinau, man pagrindinis kriterijus kėdės buvo, kad užvalkalas nebūtų iš celofano... schmoll.gif o ten piešinėliai ir ryškios spalvos - buvę nebuvę  rolleyes.gif
chicco, gal ir gražios, bet ar vertos tokios kainos, nežinau ... doh.gif

Tai, kad dabar ABC design kainuoja 345Lt, o Chicco su pirmo kraitelio nuolaida 415Lt. Nedidelis skitumas gaunasi g.gif

Mes jei nesudroštumėm, tai dar ir pardavinėtumėm, nes kitų vaikų jau nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 11 30, 15:19)
Tai, kad dabar ABC design kainuoja 345Lt, o Chicco su pirmo kraitelio nuolaida 415Lt. Nedidelis skitumas gaunasi g.gif

Mes jei nesudroštumėm, tai dar ir pardavinėtumėm, nes kitų vaikų jau nebus  biggrin.gif

Ooo pabrango ABC doh.gif mes dar "papigiai" paėmėm lotuliukas.gif

Atsėdės šitas vaikutis mūsų ABC ir pažiūrėsim, gal irgi parduosim biggrin.gif kitam vaikeliui, gal kitokios norėsis blush2.gif

O tai ką kregzde nusprendėt dėl kėdutės? kokią imsit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 11 30, 15:02)
Ooo pabrango ABC  doh.gif mes dar "papigiai" paėmėm  lotuliukas.gif

Atsėdės šitas vaikutis mūsų ABC ir pažiūrėsim, gal irgi parduosim  biggrin.gif kitam vaikeliui, gal kitokios norėsis  blush2.gif

O tai ką kregzde nusprendėt dėl kėdutės? kokią imsit  rolleyes.gif

Na mes dar laiko turime iki maitinimo, bet pradedu domėtis. Renkuosi tarp Chicco, ABC ir Peg Perego. Va kokios gražios Pegperego 59 psl..

Tad palauksiu, pažiūrinėsiu, PegPerego jau yra nauja kolekcija, o Chicco dar nėra.

Aha, Jūs papigiai nusipirkote, internete mačiau parduoda naujas PegPerego ir Chicco pigiau, bet sena kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 11 30, 16:14)
Na mes dar laiko turime iki maitinimo, bet pradedu domėtis. Renkuosi tarp Chicco, ABC ir Peg Perego. Va kokios gražios Pegperego 59 psl..

Tad palauksiu, pažiūrinėsiu, PegPerego jau yra nauja kolekcija, o Chicco dar nėra.

Aha, Jūs papigiai nusipirkote, internete mačiau parduoda naujas PegPerego ir Chicco pigiau, bet sena kolekcija.

Labai graži perego azurro spalvytė... wub.gif mes tokią irgi žiūrinėjom, draugai turi, bet man tas tarpkojis nepatiko, kad ant pačios kėdės, o ne ant staliuko, kaip daugumoj kėdučių schmoll.gif kažin ar jis reguliuojasi, nes nuo staliuko tai nusiima g.gif
nes pasodinu savo burbulą į tokią, dar jei su daugkartiniu vystyklu, tai vietos nelieka doh.gif o kas bus vėliau g.gif
ir šitos naujos lyg ne celofaninės g.gif kažkokios matinės ? gal irgi su medvilne... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smeltė: 30 lapkričio 2010 - 16:04