Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 04:00)
Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių  ax.gif
Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi blush2.gif Sunku mum su maitinimu reik gaudyt , kad pavalgidinti doh.gif
Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę g.gif user posted image user posted image kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus biggrin.gif  blush-anim-cl.gif Ji parašyta tinkama iki 6 metų g.gif o kaina jos 289lt ax.gif Labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomonę, o gal kas turi tokį grožį rolleyes.gif  4u.gif

o kur tokia kedute galima gaut?labai faina smile.gif
Atsakyti
Kol mažoji dar rimtai nesimaitino, dičkis sėdėjo prie savo "Lūgnės" staliuko, ir valgė, ir piešė ir t.t Paskui teko sostu dalintis su sese, tai jam nupirkom plastmasinius baldelius Žirmūnų Hiper Rimi, staliukas gal 25Lt kainavo, nebeprisimenu gerai, o kėdutės berods po 15. Nupirkom dvi, kad galėtų kokį draugą prie stalo pasisodint, vėliau gal sesę priims smile.gif Žiūrėjom daug kur, bet kitose parduotuvėse staliukai gal kiek žemesni, nes kėdutės normaliai negalėjom pristumti. Tiesa, mūsiškio komplekto atspalviai šiek tiek skiriasi, bet ai... svarbu vaikui patogu. O dar labai jam patiko, kad yra du grioveliai šonuose, kur pieštuką galima padėti, kad nenuriedėtų rolleyes.gif
O tokį kaip Wikondos įdėta nuotrauką (fainuoliškas baldelis wub.gif ), tai tikrai pirkčiau (jei tas ragas nusiima blush2.gif, bet panašu, kad taip, nes antroj nuotraukoj jo nėra ) vien dėl plastiko. Mat mūsų medinukas jau turi tokią nebelabai gražią vietą, kur vaikui valgant sriubas ar geriant daugiausia nuvarvėdavo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 10 02, 18:09)
Sveiki,

gal turite informacijos- kur ir už kiek galima įsigyti staliuka ir kėdutę 1-3m amžiaus vaikučiui?

norėtųsi optimalaus kainos ir kokybės santykio

mes labai patenkinti plasmasiniu staliuku ir kedute, piesimui labai gerai, na ir pasedeti toje keduteje labai patogu. mano mergina prie to staliuko sedasi ir su mozaika zaisti ir didelias purzles delioti. O ju pirkti yra Rimi, Senukuose...ir tikrai labai nebrangiai, regis uz kedute 14,90lt, o uz staliuka 34,5Lt mokejom, na vienu zodziu, uz viska mazdaug apie 50Lt. Tol kol mums jo reiks, tai tikrai labai geras variantas, na o paskui atiduosim kaimynu vaikiukui ar siaip kam, jei nesuluz, nor tikrai labai tvirta plasmase. Mano drauge pamaciusi, pas mus, taip pat nupirko ir savo leliui. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurinija @ 2008 03 28, 18:50)
o kur tokia kedute galima gaut?labai faina smile.gif

maitinimo kedute ir mums kaip isganymas, tik piesimui turit paprasta plasmasini staliuka ir kedute, nes kedutej ji piesti nenori, jos funkcija valgyti, nes atsisedus saukia: "dok man vagys" bigsmile.gif Tad gerai pamastykit, ar jums nebus taip pat?
Atsakyti
Dar vienas klausimelis. Kiek kainuoja Mutsy easygrow kedutes ir kur parduoda Lieuvoje?
Atsakyti
Mes ir tokio komplektuko ieskom, bet senukuose maciau tik kedutes plastmasines ir medines, staliukai jau ispirkti, bet ieskosim dar.Gera piesti ir zaisti ten
Atsakyti
QUOTE(gedra1978 @ 2008 04 07, 17:51)

maitinimo kedute ir mums kaip isganymas, tik piesimui turit paprasta plasmasini staliuka ir kedute, nes kedutej ji piesti nenori, jos funkcija valgyti, nes atsisedus saukia: "dok man vagys" bigsmile.gif Tad gerai pamastykit, ar jums nebus taip pat?

Del sios priezasties ir mes isigijome auksta maitinimo kedute. O veliau ziuresim. Jei reikes, pirksime Jusu mineta kedute ir staliuka 4u.gif Siaip mano dukryte nelabai nori sedeti keduteje. Pavalgo ir tuoj saukia. Tai traukiu greitai is kedutes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 04:00)
Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių  ax.gif
Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi blush2.gif Sunku mum su maitinimu reik gaudyt , kad pavalgidinti doh.gif
Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę g.gif user posted image user posted image kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus biggrin.gif  blush-anim-cl.gif Ji parašyta tinkama iki 6 metų g.gif o kaina jos 289lt ax.gif Labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomonę, o gal kas turi tokį grožį rolleyes.gif  4u.gif

na net nezinau ar jums ji butu reikalinga g.gif piesimui zaidimui tai sutinku, bet valgyti jau tokio amziaus vaika nelabai nores sedeti manau unsure.gif nes ,mano mergina jau nebenori sedeti toj kedutei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 06 02, 00:10)
na net nezinau ar jums ji butu reikalinga g.gif piesimui zaidimui tai sutinku, bet valgyti jau tokio amziaus vaika nelabai nores sedeti manau unsure.gif nes ,mano mergina jau nebenori sedeti toj kedutei  doh.gif

sutinku thumbup.gif
manau Jums jau pervelu pirkti tokia kedute,reikia jau ieskot medinio staliuko su keute o gerieu su 2 -em kedute, nes jai i sveciua ateina koks vaikiukas,jiems bus linksmiau kartu sedeti,o tas jusu minetas staliukas daugiau tinka vaikams nuo 6 men iki metuku ar 1,5
nemeskit [pinigiukus veltui,tikrai jau jusu vaikelis gan didelis tokiam staliukui,ir ta apsauga tarp koku tik trukdis jam,mano mergaitei 2 metukai ,ir jau puse meyu kaip neneaudojam maitinimo kedutes,uzsisakem medini stala su 2-em kedutem ,nes tinkamo neradom ,norejom kad stalvirsis butu ruzavas, o tokius daro tik pagal uzsakimus
Atsakyti
http://www.vaikutis.lt/staliukai.php

tas medinis maitinimo staliukas transformuojasi i kedute ir staliuka vyresniam vaikui. Man tai grazu ir praktiska atrodo, ir nekainuoja ne 200lt. Ju praktiskai kiekvienoje vaiku parduotuveje yra (Riki, Vaikutis ir t.t.) 4u.gif
Atsakyti
ieskom maitinimo kedutes, kuri butu gera, praktiska, tvirta, ziurejau chicco tai labai patiko thumbup.gif bet kaina 600 lt., ar ji verta tos kainos? Kas naudojate gal galite parasyti savo atsiliepimus?
Atsakyti
Ir as ieskau sovo beveik trimeciui kedutes i staliuko, tik neapsisprendziu ar pirkti brangesnius medinius,ar pigesnius plasmasinius, g.gif bet kai paskaiciau kaip giriat plasmasinius tai sirdis linksta prie ju, nes mediniu ilgai nereiks, greit vyrukas paaugs ir apie 5 metus jau normalaus stalo rasomojo reiks doh.gif , tai gal geriau db pigesni varianta pirkti g.gif
Atsakyti
Mes turim. Kol kas neturiu jokiu nusiskundimu.
Atsakyti