mes pirkome YSKE akropoliio

Cia gal truputi ne i tema, bet.. Skaitineju pasisakymus, kad visi iesko nedideliu atskiru keduciu, ir nesuprantu, kam ju reikia, kodel netinka turetos maitinimo kedutes?.. Dabar dairausi i maitinimo kedutes ir galvojau pirkt kazka panasaus i peg perego ar delti kedutes, kuriu aukstis reguliuojasi, turi nuimama padekliuka... kazkaip isivaizdavau, kad tokia kedute veliau butu galima panaudoti darbeliams ir nereiktu vaikui naujos darbo vietos iki kokiu treju metuku.. Tai dabar prasau paprotint mane: gal neverta pirkt prabangesnes maitinimo kedutes, o geriau turet kokia paprastesne ir veliau nusipirkt dar kazka?
O mes tai turime ir tuo labai dziaugiames... sau sedi viena prie to stalo kai karaliene
Parveze mums tetukas is uzsienio... labai geras daiktas
jei dar ateina kitu vaikuciu i svecius tai visi kartu suseda ir nereikia jiems tada brautis prie suaugusiujiu stalo

Mes taip pat pirkom labai geras daiktam naudojam iki siol

Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių
Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi
Sunku mum su maitinimu reik gaudyt , kad pavalgidinti
Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę
kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus
Ji parašyta tinkama iki 6 metų
o kaina jos 289lt
Labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomonę, o gal kas turi tokį grožį

Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi

QUOTE(Pacific @ 2008 02 10, 15:19)
mes pirko yiske kaune labai faina komplektika. medinis zalias staliukas ir kedute, o kojytes ju padarytos spalvotas kaip perstukai, ant galo kaip trintukas pavaizduota
mazyte visada eina ten valgyt ir piesia ten daznai, ir siaip atsiseda
super daiktas. mokejom uz komplekta 60lt.

gal galima butu foto

na mes pvz turime labai paprasta staliuka/valgymo kedute, medine, pati paprasciausia, is pradziu ten sededavo valgydavo iki kokiu 1,5m poto kedute nuemem gavosi staliukas su kedute ten piesia ir valgo kartais....
Papildyta:
oho labai faina ta kedute, nemaciau niekur tokios
manau verta nusipirkti...musu mazylis turi irgi simta kartu paprastesne jam jau 3m ir sedi ten kuo puikiausiai piesia lipdo ziadzia ir valgo kartais.....
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 03:00)
Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių
Sunku mum su maitinimu reik gaudyt , kad pavalgidinti
kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus
Ji parašyta tinkama iki 6 metų
o kaina jos 289lt
Labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomonę, o gal kas turi tokį grožį

oho labai faina ta kedute, nemaciau niekur tokios

manau verta nusipirkti...musu mazylis turi irgi simta kartu paprastesne jam jau 3m ir sedi ten kuo puikiausiai piesia lipdo ziadzia ir valgo kartais.....
turim maitinimo kėdutė OMEGA
Minkštas, lengvai valomas kėdutės apmušalas,nuimamą staliuką galima pristumti arčiau arba atitraukti per tris pozicijas.Reguliuojamas atlošas , taip pat kedutes aukstis reguliuojamas,
naudojam zaidimam, ir kai piesimui

mes taip pat turime kedute,kartais dar pasodinu kai valgom