Domėtis gal ir nesidomiu, bet esu apie ją girdėjusi bei keletą laidų mačiusi. Kaip ir rašome tuose straipsniuose, ją praktikuoja kai kurios Afrikos gentys beigi Brazilija. Juodas tas reikalas - VooDoo. Nelabai norisi tikėti tais dalykais, bet susidurti su kokia šamane taip pat nesinori. Čia gi jų išradimas adatomis badyti tavo kopiją lėlę ir kiti bjaurūs dalykai. Nors išgydyti jie tikrai gali.
Esme ne tame,kad nelabai kas tuo domisi,tiesiog sia tema literatura yra labai ribota,daug kur uzdrausta.Knygynuose ilgokai teiravausi ar turi ka nors apie tai,taciau visada budavo neigiami atsakymai.Internetiniuose puslapiuose buna like tik straipsniu pavadinimai,o patys straipsniai istrinti(lietuviu puslapiuose).Labai bandoma visa tai slepti.
Tas tai faktas,bet kiti,kurie tiesiog nori tai patyrineti(sakau patyrineti,ta prasme teorija apie tai,bet ne uzsiimineti tuo),tai nelabai gerai.Visiskai nera is kur gauti info..
Sena tema... bet ko gero visada buvo ir bus aktuali.
Bet gal geriau neužsiimkite Voodoo magija. Kam tiek kaupti savyje neapykantos, kad priimti sprendimą žmogų luošinti. Daug svarstoma, kalbamą, kas man už tokius darbelius bus, baus mane kas ar ne. Galima daug ir nekalbėti, čia tinka patarlė, Ką pasėsi - tą ir pjausi. Nekenkite kitam žmogui, vien todėl, kad jis nemąsto kaip jums norisi.
Praktikuojant magiją, teoriškai paprasti klausimai, realybėje turi daugybę niuansų, kurių ko gero nežinote. Rašau tiems, kurie nori savo jėgomis kažką padaryti, ypač kokį vyrą/moterį prisivilioti burtų pagalba ar padaryti jį tokiu, kokį nori matyti. Kodėl tokie žmonės nenori užduoti sau klausimų, pvz. Gal man geriau skirti laiko sau, pažintį geriau save, gal pradirbti kai kurias savybes, pasižiūrėti į save iš šono. Retas kuris kreipiasi su tokiais klausimais, bet po tokio darbelio su savimi, visai kitaip atrodo pasaulis.