Įkraunama...
Įkraunama...

Magija

QUOTE(Shiduh @ 2006 05 21, 17:53)
ziogeli, tau viskas yra kitaip:) nes tu kitokia:)

blink.gif Niekada nemaniau, kad kuo nors išsiskiriu iš kitų, nebent tuo, kad visada atrandu už ką save graužti doh.gif smile.gif

Šiaip jau kažkada buvau susidomėjusi visokiais burtais, magiškom formulėm ir pan. Turbūt paauglystėj tai visai normalu smile.gif Turėjau tokį berną, kuriam čia buvo gyvenimo tikslas - valdyti kitų mintis. Jis daug apie tai man pasakodavo, skaitydavo visokias okultines knygas ir pan. Bet išaugau iš to kartu su paauglyste. Ir tuo labai džiaugiuosi biggrin.gif O dabar tiesiog kartais sėkmingai pasinaudoju ta mėgėjiška, stebuklinga gyvenimo magija blush2.gif Aišku, tai yra tiesiog gražūs žodžiai ir kiekvienas į juos įdeda prasmę iš SAVO širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
na as kartais irgi truputi tuo pasinaudoju, bet stengiuosi kiek galedama maziau.
Atsakyti
noriu paprasyti jusu pagalbos ax.gif as labai noriu issiburti pas bureja,lyg jau ir radau tokia kuri tai galetu padaryti.Bet va kame beda:dabar bijau kad ji man neispranasautu kokios mirties ar ligos po to suksiu sau galva.Tad mamytes bukit geros patarkit ka daryti g.gif
Atsakyti
Neik ir nedaryk to. Bus ramiau. Jei esi krikscione tiesiog pasitikek Dievu ir atiduok viska Jam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfi @ 2006 05 28, 17:24)
noriu paprasyti jusu pagalbos  ax.gif  as labai noriu issiburti pas bureja,lyg jau ir radau tokia kuri tai galetu padaryti.Bet va kame beda:dabar bijau kad ji man neispranasautu kokios mirties ar ligos po to suksiu sau galva.Tad mamytes bukit geros patarkit ka daryti g.gif

Tad saves nuosirdziai paklausk, ar tau to is tikruju reikia? 4u.gif
Atsakyti
Susiduriau r as su tokiu reiskiniu kaip magija, visai netycia. Turime "nuostabia" kaimyne. Kenkia visiems ( ne tik musu seimai), del mums ne labai aiskiu priezasciu. Viena karta dukteriecia ateina ir sako, kad ta boba vaiksto aplink musu soda, darza, pasilenkusi kazka daro. Neatkreipiau demesio. Veliau kita kaaimyne sako, kad jos tevas palazdavojo ta boba gerai, nes vidury baltos dienos vaiksciojo aplink ju darza, masina ir "sejo" aguona. Suprantu jei ji norejo pakenkti darzui, vietoj piktazoliu aguona paseti, bet aplink namus, masina??? Pagalvojome, kad tikriausia kazka rezga. Kaip jus manote, ka tai galetu reiksti, ar yra kazkoks magiskas ritualas su aguona? Ir ka daryti, kad jis netektu savo galios?
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2006 06 19, 19:18)
Susiduriau r as su tokiu reiskiniu kaip magija, visai netycia. Turime "nuostabia" kaimyne. Kenkia visiems ( ne tik musu seimai), del mums ne labai aiskiu priezasciu. Viena karta dukteriecia ateina ir sako, kad ta boba vaiksto aplink musu soda, darza, pasilenkusi kazka daro. Neatkreipiau demesio. Veliau kita kaaimyne sako, kad jos tevas palazdavojo ta boba gerai, nes vidury baltos dienos vaiksciojo aplink ju darza, masina ir "sejo" aguona. Suprantu jei ji norejo pakenkti darzui, vietoj piktazoliu aguona paseti, bet aplink namus, masina??? Pagalvojome, kad tikriausia kazka rezga. Kaip jus manote, ka tai galetu reiksti, ar yra kazkoks magiskas ritualas su aguona? Ir ka daryti, kad jis netektu savo galios?

Pas sentikius rusus yra daug burtu su pabertom aguonom ir visi pikta norintys
Atsakyti
sveikos as taipat domiuosi burtais tiesasakant as po savaites bursiuos runomis runu magija labai idomi book.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nezinojau kur man pasiklausti, kurioj temoj, tai apsistojau cia. Norejau paklausti, ar esate susidurusios, domejotes VooDoo religija? Vakar paskaiciau labai idomu straipsni, kad siai religijai virs 10000 metu... Labai idomu pasidare.. Idomu ka apie ja manote? Gal uzsiimate magija? Tiesiog smalsu be galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 08, 11:33)
Sveikos  4u.gif Nezinojau kur man pasiklausti, kurioj temoj, tai apsistojau cia. Norejau paklausti, ar esate susidurusios, domejotes VooDoo religija? Vakar paskaiciau labai idomu straipsni, kad siai religijai virs 10000 metu... Labai idomu pasidare.. Idomu ka apie ja manote? Gal uzsiimate magija? Tiesiog smalsu be galo smile.gif

g.gif Pirmą kartą girdžiu apie tokią religiją huh.gif
Atsakyti
Sakes, man atrodo, kad as smarkiai nusisnekejau biggrin.gif Dabar ieskau siek tiek istorijos, imesiu.. Kad 10000 metu, tai manau, kad kazkas cia ne taip.. Ot lengvatike, paskaiciau ir tikiu.. Kai rasiu kazka imesiu, kad aiskiau butu smile.gif
Atsakyti
nu nezinau, vienur raso 10000 kitur 6000..atsiprasau, radau psl tik angliskai, o lietuviski neinformatyvus...

http://www.religious....org/voodoo.htm
http://www.neworlean...yandvoodoo.html
http://www.mamiwata....doohistory.html

Matyt nelabai kas domisi smile.gif
Siaip praktikuoti nesiruosiu, tiesiog smalsu ir del bendro issilavinimo domiuosi smile.gif
Atsakyti