Įkraunama...
Įkraunama...

Magija

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 22, 19:49)
Manau, kad dauguma vilioja vien tas žodis magija... 4u.gif  Kokia tikroji magijos esmė tik nedaugelis žino ar nori išsiaiškinti. rolleyes.gif Ar galima burtus tapatinti su magija - abejoju...

Magija........vien isgirdus sio zodzio skambesy uzlieja siluma...... bigsmile.gif sis zodis uzburia todel daznai magija tapatinama su burtais........o burtai savotiska magija smile.gif
Atsakyti
Taigi taigi visiškai sutinku su Delfi. Dauguma, kurie diskutuoja šioje temoje turi tik nuojautą, kas tai galėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 23, 00:31)
Taigi taigi visiškai sutinku su Delfi. Dauguma, kurie diskutuoja šioje temoje turi tik nuojautą, kas tai galėtų būti 4u.gif

manau kad reikia nemazai laiko kad galetum suptrasti kas tai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfi @ 2006 04 21, 17:38)
na as labai dziaugiuosi kad radau cia tokia tema  bigsmile.gif mane nuo mazens                Bet dar ir dabar interbete panarsau po tokius puslapius  ax.gif  mane tai labai domina tad norejau pasiteiratai jusu visu  blush2.gif  ar esate burusios is piktos valios?  smile.gif

gal galima tokiu puslapiu nuorodas? labai butu idomu:)
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2006 04 24, 18:01)
gal galima tokiu puslapiu nuorodas? labai butu idomu:)

stai viena is tokiu gan idomiu www.burturatas.w3.lt o jei dar ka nors gero rasiu tai tikrai parasysiu o tu jei turi tai ir man parasyk ok? thumbup.gif drinks_cheers.gif o geriausia tai google ivesti magija ar burtai thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakysiu, kas man yra tikra Magija 4u.gif

Pavyzdžiui, valgio gaminimas. Gali į maistą įdėti meilę, palaimą, ligą, mirtį... Svaigstu kartais nuo tokios galybės. Mėgstu gaminti mylimiems žmonėms, draugams, net ir tiems, su kuriais kartais pykstamės, nes po to labai greitai išsprendžiam nesutarimus mirksiukas.gif

Pavyzdžiui, rankdarbiai - darbas su moliu, vilnos vėlimas, siuvinėjimas. Nes ten irgi gali sudėti Kosmosą.

Magija man yra mylėtis. Nurengti savo mylimojo kūną tarsi rūbą ir išvysti (jame?)begalybę, nusimesti savo kūną tarsi rūbą ir pamažu smelktis viena begalybe į kitą, matyti savo žmoguje Žvaigždžių Mylimąjį, kurio taip skausmingai ilgiuosi per amžių amžius.

Magija man yra kepti duoną, nerti į šaltą ežerą tylų vakarą ir užplikyti arbatą sau ir Kitam...

Magijos pilnas gyvenimas. Gal pasakyčiau, kad gyvenimas ir yra Magija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 04 27, 20:39)
Pasakysiu, kas man yra tikra Magija  4u.gif

Pavyzdžiui, valgio gaminimas. Gali į maistą įdėti meilę, palaimą, ligą, mirtį... Svaigstu kartais nuo tokios galybės. Mėgstu gaminti mylimiems žmonėms, draugams, net ir tiems, su kuriais kartais pykstamės, nes po to labai greitai išsprendžiam nesutarimus  mirksiukas.gif

Pavyzdžiui, rankdarbiai - darbas su moliu, vilnos vėlimas, siuvinėjimas. Nes ten irgi gali sudėti Kosmosą.

Magija man yra mylėtis. Nurengti savo mylimojo kūną tarsi rūbą ir išvysti (jame?)begalybę, nusimesti savo kūną tarsi rūbą ir pamažu smelktis viena begalybe į kitą, matyti savo žmoguje Žvaigždžių Mylimąjį, kurio taip skausmingai ilgiuosi per amžių amžius.

Magija man yra kepti duoną, nerti į šaltą ežerą tylų vakarą ir užplikyti arbatą sau ir Kitam...

Magijos pilnas gyvenimas. Gal pasakyčiau, kad gyvenimas ir yra Magija  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Taip visa tai taip pat yra magija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 04 27, 20:39)

Pavyzdžiui, valgio gaminimas. Gali į maistą įdėti meilę, palaimą, ligą, mirtį... Svaigstu kartais nuo tokios galybės. Mėgstu gaminti mylimiems žmonėms, draugams, net ir tiems, su kuriais kartais pykstamės, nes po to labai greitai išsprendžiam nesutarimus  mirksiukas.gif

Magijos pilnas gyvenimas. Gal pasakyčiau, kad gyvenimas ir yra Magija  mirksiukas.gif

Žiogeli.. tave girdėti ir skaityti kaip naktį šiltą pakelus galva i begalybės žvaigzdžių kaleidoskopą žiūrėti...Aciu:) wub.gif
Atsakyti

Magija- auštasis mokslas , o tuo pačiu tikėjimas.Ji kaupia analize apie biolaukus,minties jėga , kuri siejasi su malda. Tai okultinis mokslas, kuris bando ivesti istatymus valdyti egzistuojančiam nematomam pasauliui.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 04 27, 21:39)

tikra tiesa drinks_cheers.gif visas gyvenimas yra magija thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su burtais reikia elgtis labai atsargiai,kartais nekalti zaidimai gali virsti juodaja magija, mums patiems nieko blogo apie tai neitariant...
Atsakyti
sako jeigu zmogus yra uzkalbetas (kad jam nesisektu. nebutu laimingas ir t.t.) sako toki uzkalbejima reikia nuimti su zvake pereinant per visa kuna, ji tuomet pajuodjuoja ax.gif ka apie tai girdejot g.gif
Atsakyti