Įkraunama...
Įkraunama...

Magija

QUOTE(sssvajoklis @ 2005 08 31, 07:50)
tikslas atsilyginti uz "gera" " geru"siaip nesu blogas zmogus ir nuoskaudas atleidziu ir labai kritiskai ziuriu i savo veiksmus ir darbus. stengiuosi labai objektyviai ivertinti viska ka darau ir jei esu neteisus tada atvirai pripazystu savo klaidas . bet sis atvejis netoks....labai daug paaukojau ir gavau didziuli paniekinima...kuris paliko dideles zaizdas sirdyje kurios neuzgis visa gyvenima...

Aukojaisi?, o kam?
Atsakyti
Tikrai nerizikuočiau kažkam tai kenkti ir blogo linkėti, kam žaisti žmonių likimais?
Geriausias kerštas: palinkėti tam žmogėliui viso ko geriausia ir atleisti jam. Tikrai veiksmingas metodas smile.gif
Atsakyti

Šį klausimą labai lengva išspresti - nuo rugsėjo 10 vyksta Suzanos Gregg seminaras Nidoje , tik ten reikia registruotis , bet pateksite ko gero tik į 2seminarą.
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 08 31, 07:03)
...geriau pasiskaitykit Šventąjį raštą, gal padės.

O Šventasis raštas padeda? ax.gif Ir kame tas jo stebuklas?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 08 31, 19:51)

Jei tiki tai ir mike pukuotukas gali padeti,tik reikia tiketi wink.gif
Saviitaiga labai galingas ginklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 08 31, 20:51)

Šventasis Raštas arba Biblija- tai tūkstantmetė sukaupta žmonijos išmintis ir patirtis, leidžianti pasirinkti tinkamą kelią painiame gyvenimo labirinte. Knyga kalba per metaforas, todėl nereik visko priimti už tikrą pinigą-juk dievo išmintis turėjo būt prieinama ir suprantama tiek viduramžių valstiečiui, tiek šiuolaikiniam jaunimui, tai kalba universalia meilės kalba biggrin.gif
Ir nereikia niveliuoti religijos iki kažkokio animacinio veikėjo- aš bent jau negirdėjau, kad Mikė Pukuotukas būtų išgelbėjes nors vieną sielą. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 08 31, 11:29)
Aukojaisi?, o kam?

tada atrode kad taip reikejo. o dabar jau galvoju kitaip.jau spejau isistikinti kad magija tikrai veiksminga priemone...
Atsakyti
QUOTE(sssvajoklis @ 2005 09 01, 18:05)
tada atrode kad taip reikejo. o dabar jau galvoju kitaip.jau spejau isistikinti kad magija tikrai veiksminga priemone...

Užjaučiu...kad spėjai tuo įsitikinti..lendi į dar didesnį š...nei visos tavo širdies žaizdos... tik jei už jas kaltinti gali kažką kitą, čia kaltinti galėsi tik save.
Magija, na sakykim juodoji tuo ir skiriasi nuo ugnies, kad su ja protingai elgtis neįmanoma. Pykčio ar keršto troškimo suparalyžiuotas protas jau nesielgia protingai unsure.gif

Nors man asmeniškai atrodo, kad ši tema tiesiog dėl intrigos...netvirtinu, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 rugsėjo 2005 - 17:19
iškeliu šią temą į paviršiu, kad nekalbėt apie magija kitose temose ir jų negadint.
Atsakyti
schmoll.gif Niekaip nesuprantu tų, kurie nusivylę žmogumi puola jam kerštauti. blink.gif Tai tų suklydai, kai pasirinkai netinkamą žmogų g.gif O dabar dar į juodąją magija pasiryžęs stačia galva nerti schmoll.gif
Atsakyti
na as labai dziaugiuosi kad radau cia tokia tema bigsmile.gif mane nuo mazens domina magija smile.gif kai buvau maza daznai prisiziuradavau fantastiniu filmu apie raganaites sabrinas ir svajodavau kad galbut ir man kai sueis 16 metu padovanos sluota burtu knyga ir pasakys jog esu raganaite bet deja.....nepasake ir nepadovanojo blush2.gif
Bet dar ir dabar interbete panarsau po tokius puslapius ax.gif mane tai labai domina tad norejau pasiteiratai jusu visu blush2.gif ar esate burusios is piktos valios? smile.gif
Atsakyti
Manau, kad dauguma vilioja vien tas žodis magija... 4u.gif Kokia tikroji magijos esmė tik nedaugelis žino ar nori išsiaiškinti. rolleyes.gif Ar galima burtus tapatinti su magija - abejoju...
Atsakyti