Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valote dantis?

QUOTE(Moske @ 2008 03 24, 19:14)
Mūsiškė jau 6 metukų,bet dantukus valosi pati.Kadangi jau buvome tikrintis pas stomatologę(ruošiamės mokyklai mirksiukas.gif )-dantukai visi sveiki mirksiukas.gif Atsiuntė mano brolis iš JAV tokį vaikišką dantų šepetuką,ir kol dega lemputė,tol valosi thumbup.gif

Va su ta lempute tai thumbup.gif ,kad ir pas mus kas panasaus butu g.gif nes mes stomatologijos klinikoje nupirkom smelio laikroduka frusty.gif tai nesamone visiska, ten gal penkias minutes dantis drozt reikia doh.gif , tai jau ismeciau schmoll.gif
Atsakyti
Na mes niekada neturejom problemu su dantuku valymais, nes visada teveliai valydavo. Va dabar jau paruosiamukas-tai nutarem leist paciam ax.gif
Atsakyti
Dukriukui trys su puse metukų, nuo pusės metų valom dantukus, nuo pusantrų, su dantų pasta. Ugdom, kad dantukus valytis būtina kasdien, kaip, kad valgymas, prausimasis ir t.t.
Atsakyti
Mazyliui 1,5, dickiui 4 metukai, valosi abu dantukus noriai patys, mazius net po kelis kartus per diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei nebenori dantu valytis, tai pradeda moraliskai spausti pvz. kirminukams dantu sianakt bus puota, o kaip jie dziaugsis, kad Matas dantuku neisivale ir pan. mums labai, tai gerai veikia thumbup.gif
Atsakyti
Mano kavalieriui 4 m.as jam dar pati valau dantukus blush2.gif po to duodu ir jam paciam,nes jis pats tik truputi pabruzina ir sako jau vsio,viskas,issivaliau biggrin.gif jo pacio valymas netrunka nei puse minutes biggrin.gif tai padedam........... rolleyes.gif
Atsakyti
Beveik 4m. jau valosi pats, nori būti savarankiškas ir neleidžia padėti... Deja, valo trumpai, bandom kalbėtis ir derėtis smile.gif
Atsakyti
mano vaikuciai valosi patys, bet jei nepasakysi, tai gal ir pamirs biggrin.gif bet, kai buvom tikrintis dantistas pasake: "iki 6 metu vaikams dantis isvalyti privalo tevai" (nes valosi, tai nereiskia, kad issivalo) tai as, per didziasias maudynes isbruzinau saziningai, o kasdien, tai nebent po lipnesnio maisto, pvz. sausainiu, makaronu, vakarais 4u.gif
Atsakyti
mes irgi is uzsienio parvezem kiski su smelio laikroduku, tai ten joooo, baisiai ilgai tas smelis bega doh.gif
jau ir ji pabruzina, ir as apziuriu, isvalau ir dar nebuna isbeges blink.gif
ir dukra vis sako, kad dar reikia valyti, nes laikas tai nesibaige! biggrin.gif
Atsakyti
mano sunus valosi su malonumujauciu tik,kad ne tiek ilgai kiek reiktu,bet dantukai kolkas balti ir grazus,reiks ir man paieskot kokio spec.laikroduko,butu gerai valytis tiek laiko kiek priklauso mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2010 01 16, 20:48)
mano sunus valosi su malonumujauciu tik,kad ne tiek ilgai kiek reiktu,bet dantukai kolkas balti ir grazus,reiks ir man paieskot kokio spec.laikroduko,butu gerai valytis tiek laiko kiek priklauso  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai patinka valytis dantukus. O mama kontrolini pavalyma padaro, nes vaikinas pats valosi, tai mes apsimainom daintu sepetukais as jam pavalau su jo sepetuku, o jis man, tada nebuna nei pykciu ir net linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
Buna ir maniskiui 4,5 m,kad pasako,as tingiu valytis dantukus,gal geriau rytoj issivalykim biggrin.gif bet nenusileidziu,is pradziu valau jam as,o po to jau jis pats dar pasivalo.Mazoji 1,5m labai megdzioja broli ir bando pati valytis dantukus,turim ta sepetuka,kur uzsimauna ant pirsto,tai jai labai patinka ax.gif
Atsakyti