Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokami skiepai nuo H.Influenzae

QUOTE(Tara @ 2004 10 23, 22:58)
Haemophilus influenzae gali sukelti meningitą,meningoencefalitą, plaučių uždegimą, pūlingą viduriniosios ausies uždegimą, sinusitą ir dar kokias tai baisybes.
Tai vat ir skiepijamės nuo to H.influenza smile.gif

Kamilytei 1 metai ir 10 mėnesių, gavoms visus skiepus, apie pusantro mėnesio vargom su pūlingais ausytės uždegimais, sugėrėm 4 antibijotikus ir tik tada padarė tyrimus ir rado tą bjaurybę H.influenza doh.gif Iš kur ji galėjo atsirast?...
Atsakyti
Ar zinote, mamytes, kad skiepu vakcina 2/4/6 men., uz kuria reikedavo moketi, jau NEMOKAMA ir ja skiepijami visi.
Taip pat perskaiciusi "Tavo vaike" (berods 12 men.) apie vakcina nuo rotaviruso siandien vakcinavau savo maze. Tiesa, jie vis dar mokami (230 Lt *2 k). Bet turbut vis geriau, nei matyti savo brangenybe sergant.
Atsakyti
Nenoriu suklaidint, bet man regis nuo vasario bus nemokami (konkrečioje gydymo įstaigoje gal kitaip kiek) bet daugumoje dar mokami wink.gif
Atsakyti
Siandien Silainiu poliklinikoj jau pasiskiepijom.

Uz pirma mokejom, o antro mokamo sausi kaip tik neturejo jau, nes atsargos pasibaigusios buvo, tai irgi turejom laukti iki vasario pr., bet pasirodo, kad jau yra. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi vakar skiepijomės jau nemokama vakcina.Nors mano gydytoja kažką bambtelėjo,kad kas mokėjo,tie ir mokės toliau.Taip ir nesupratau g.gif
Mes irgi šilainių poliklinikoje skiepijomės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresiukas: 23 sausio 2007 - 19:44
Apie silainiu gydytojas jau kazkur rasiau.... blink.gif , todel geriau su jomis kuo maziau reikalu turet, beje jus pas kokia ?
Atsakyti
na man poliklinikoj sakė jog visi privalomi skiepai bus nemokami
Atsakyti

Na mergaitės kokia gerą žinią sužinojau čia paskaičius, kad skiepai nemokami ir tiems kurie jau turėjo mokamą skiepą thumbup.gif , nes aš buvau girdėjus, kad tie kurie mokėjo, tie ir toliau mokės g.gif Mūsų jau neužilgo skiepukas laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2007 01 23, 19:48)
Apie silainiu gydytojas jau kazkur rasiau.... blink.gif , todel geriau su jomis kuo maziau reikalu turet, beje jus pas kokia ?

Mes pas Steponaitienę.Šiaip ji nebloga gydytoja,bet šeimos.Noriu pas pediatrę persirašyt,o šilainių poliklinikoj su pediatrais sunku doh.gif
Atsakyti
mums jau 9 menesiai, nei uz vienus skiepus nemokejom. Skiepijomes paprastais, nepagerintais ir reakcijos nekokios nebuvo.
Atsakyti
aš irgi girdėjau, kad dabar skiepai bus nemokami, nes nebeliko tų nevalytų ar kaip jos ten vakcinų, kurios iki šiol buvo nemokamos. O tos gerosios mokamos išvalytos vakcinos nuo dabar bus nemokamos g.gif
Atsakyti
kaip gerai thumbup.gif . 3adieni musu laukia 2as skiepas - tai tikiuosi ir mums jau nereiks moketi tongue.gif
Atsakyti