Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

čia gal truputį off topic, bet kuriais mėnesiais žiemą geriau laikyt - vasarį gal? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ka gi, jungiuosi ir as prie pradedanciu vazineti unsure.gif . Kas ka gero ar blogo galit pasakyti apie nauja mokykla Kaune. Laimutes vairavimo mokykla vadinasi, senamiestyje ax.gif. Kam jau teko vaziuoti su instruktoriais? ax.gif Pasidalinkit patirtimi blush2.gif
Visi labai giria pacia savininke Laimute kaip instruktore... Realiu atsiliepimu gal yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pažįstama su šita instruktore važinėjo prieš kelis metus, dar savo mokyklos jinai neturėjo. Atsiliepimai tokie - jei sugebi tai moteriškei pasakyti, kad liautųsi tarškėjusi apie save ir šiaip, tada viskas gerai, bet nuolat reikia jai priminti, kad per jos pletkus praeina pusė vairavimo laiko.
Atsakyti
Labukas! Mano drauge su ja pravaziavo 5 kartus ir perejo pas kita,nes sake uzkniso savo kalbom,visas demesys i save ir kalbos apie save.
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 14, 10:28)
čia gal truputį off topic, bet kuriais mėnesiais žiemą geriau laikyt - vasarį gal? g.gif

Man atrodo, kad vasari buna salciau ir daugiau sniego g.gif , turbut geriau anksciau. Nors man instruktorius sake, kad nera ko bijoti, jeigu slidu, vaziuok sau is leto ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Ir manau,kad jis teisus biggrin.gif Drauge neislaike is pirmo karto,nes atseit is leto vaziavo,kartais net maziau nei 40 g.gif Egzaminatorius sake tokiu vaziavimu trukdot eisma kitiems.Tai gal kai prastas oras pvz:ziema ir slidu,tai tada neturetu prie to prikibti?
Atsakyti
aš lankau Rudaičio vairavimo mokyklą"Noriu vairuoti"...tiesa ilgai kažkaip man tos teisės užsitęsė..vis laiko trūksta,bet jau baiginėju važiavimus ir pabaigoj mėnesio laikysiu egzą....neblogas ,kantrus instruktorius (savininkas), kiek žinau užsiima ir papildomom pamokom....jo dvi mokyklos,prie "Savo",ir prie buvusios "Buities",kainavo 750
Atsakyti
As irgi kursus lankiau ;noriu vairuoti.Viskas labai ciki,tip vienas toks instruktorius Arunas nepatiko,Paskui perejau pas Valda,tai tas super thumbup.gif (beje,jis tos firmos savininkas)Geras instruktorius ir malonus zmogus.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 14, 22:14)
Labukas! Mano drauge su ja pravaziavo 5 kartus ir perejo pas kita,nes sake uzkniso savo kalbom,visas demesys i save ir kalbos apie save.

Ir kaip pas kitą? Nes aš turiu in real atsiliepimą, kad pas instruktorių iš jos mokyklos pirmus važiavimus viską absoliučiai darė jisai, o per likusius liepdavo važiuoti tai su mechanine, tai su automatu. Kaip jums patinka??? Ką gali išmokti pusė laiko vairuodamas automatą?
Ir programos kompe niekam tikusios, nes Regitros egzamino rezultatas buvo 57 % verysad.gif
Žodžiu, panašu, kad ten viskas tik gražiom šnekom paremta. O jau kalbėti Laimutė sugeba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 11:24)
As irgi kursus lankiau ;noriu vairuoti.Viskas labai ciki,tip vienas toks instruktorius Arunas nepatiko,Paskui perejau pas Valda,tai tas super thumbup.gif (beje,jis tos firmos savininkas)Geras instruktorius ir malonus zmogus.

as šiandien turėsiu pasimatymą su juo....gaila kad jau paskutiniai eina į pabaigą...vairuočiau ir vairuočiau ,kad tik pinigų nereikt mokėt 4u.gif
Atsakyti
Nelabai supratau,su kuo i pasimatyma eisi? Kada tau egzas?
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 11:47)
Nelabai supratau,su kuo i pasimatyma eisi? Kada tau egzas?

taigi su instruktorium wink.gif
vairavimas mirksiukas.gif
Atsakyti