Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Vilniuje tai kiek teko susidurti(o susidurti teko daug)tradicinė "stavkė"-50lt.Vienas 45 ėmė,tipo nuolaidos.Čia aš iš "pašalies"pamokas ėmiau.
Atsakyti
Labukas visoms! Mokinausi Kaune,;Noriu vairuoti; mokykla superine,o ypac instruktorius Valdas(beje,jis tos firmos savininkas) auksinis zmogutis! kantrybe ir nuoseklus aiskinimas,kaip reta pas ka.Sakau tai atsakingai,nes turejau 4 instruktorius.tai turiu su kuo palyginti.Klaidas kelyje moka isaiskinti taip,kad antra karta tos pacios nepadarysi biggrin.gif Svarbiausia,moka ikvepti pasitikejimo savimi.P.s.ir jokiu uzuominu apie papildomus vaziavimus,kas tarp kitu instruktoriu iprastas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 07, 13:50)
Labukas visoms! Mokinausi Kaune,;Noriu vairuoti; mokykla superine,o ypac instruktorius Valdas(beje,jis tos firmos savininkas) auksinis zmogutis! kantrybe ir nuoseklus aiskinimas,kaip reta pas ka.Sakau tai atsakingai,nes turejau 4 instruktorius.tai turiu su kuo palyginti.Klaidas kelyje moka isaiskinti taip,kad antra karta tos pacios nepadarysi biggrin.gif Svarbiausia,moka ikvepti pasitikejimo savimi.P.s.ir jokiu uzuominu apie papildomus vaziavimus,kas tarp kitu instruktoriu iprastas dalykas.

Tą patį galiu pasakyti ir apie instruktorių Liną iš ZEBRO. Kai pasakiau, kad norėsiu dar kokio papildomo prieš egzaminą, tai atkalbėjo, sakė daugiau jau nėra, ką mokintis, o patirties daugiau kažinkiek per 1,5 valandos neįgysiu.
Ėjau egzo laikyti, drebėjau ir galvojau, kad va, neišlaikysiu, tada paskambinsiu jam ir pasakysiu, kad vistiek štai grįžau...
Atsakyti
Ačiū mergaitės už info. 4u.gif iš tikrujų pas Liną 45lt sumokėjau už važiavimą, pravažiavau vakar ir šiandie du papildomus ir ryt egzas antrą kartą blink.gif scare.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 07, 17:24)
Ačiū mergaitės už info.  4u.gif iš tikrujų pas Liną 45lt sumokėjau už važiavimą, pravažiavau vakar ir šiandie du papildomus ir ryt egzas antrą kartą  blink.gif  scare.gif  bijau.gif

Sekmes tau!!! drinks_cheers.gif
Man egzas 21 d., bet as jau dabar drebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 10 06, 16:15)
oi kaip bijau, man siandien pirmas važiavimas, tai jau dabar sėdint namie vidurius suka.. blush2.gif užsitęsiau, su tomis teisėmis..nežinau, kaip čia suspėti, bent iki lapkričio jas išsilaikyti, o noro tai jokio neturiu.. pasiimu aš tuos bilietus ir nervai nelaiko blink.gif  kas galėtumėt tą KET programą atsiųsti man į paštą. Brigitapet@yahoo.com
Labai dėkinga būčiau smile.gif

vat jeigu ziema per pugas islaikytum --butum tikra vairuotoja ir nieko nebijotum smile.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 31, 23:25)
Na, papasakok daugiau. kada lankei, ar iskart islaikei? as tik ka pradejau lankyti sia mokykla  ax.gif

ne nuo mokyklos priklauso ar iskarto islaikai --priklauso nuo taves pacios , nuo tavo gabumu ir nuo mokytojo smile.gif
Atsakyti
Panos, ryt einu laikyt egza. Palinkekit man sekmes. 4u.gif
Zaneta76, gal tu jau teises turi?
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 11 10, 11:45)

Sėkmės kuo didžiausios, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 11 10, 10:45)
Zaneta76, gal tu jau teises turi?

Sekmes drinks_cheers.gif , butinai parasyk po to!!!!! Lauksim
As tik 21 d. uzsiregistravau, bet jau dabar drebu blink.gif
Atsakyti
Klementina, kur pradingai???? Ar gražu šitaip versti mus kankintis, nežinant, kaip Tau sekėsi.
Ar užbaliavojai išlaikiusi ar žliumbi?
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 11 13, 15:08)
Klementina, kur pradingai???? Ar gražu šitaip versti mus kankintis, nežinant, kaip Tau sekėsi.

pritariu, tikrai smalsu, kur gi tu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 11 13, 14:08)

Taip taip!!! As irgi laukiu blink.gif Mes visos nerimaujame unsure.gif
Atsakyti