Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Gal kam bent kiek pagelbes sunkiam apsisprendimo kely:

www.automokyklos.lt
Atsakyti
as pasirinkau "Vairoseta" Vilniuje (prie Kuro aparaturos).

Tiesa, teoriniam egzui ruosiausi savarankiskai, per juos tik sveikatos ir gr.pagalbos pazymos, na ir vairavimas, aisku.

Mano instruktorius - Gintaras. kol kas patenkinta smile.gif Isskyrus tai kad kartais vaziavimo metu mobiliu per daug sneka (o as per pirma vaziavima i Vln gatves isvaziavus blink.gif )...

Siaip mokyklos direktore atrodo labai globejiska ir rupestinga ("avansiukas", "mergyte" ir pan biggrin.gif ), bet savo reikala ismano. Daugiau ispudziu - po visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 29, 21:49)
As irgi norejau ARV AUTO  kursus lankyti, bet kad laikas netiko man - jie ten tik nuo 18 val. paskaitas veda. ka darysi - teko pasirinkti kur patogiau  mirksiukas.gif bet apie sia mokykla tikrai geru atsiliepimu girdejau.

Taip, as lankiau nuo 18 val., bet girdejau, kad buna ir rytiniu grupiu mirksiukas.gif
Siaip as patenkinta 4u.gif , destytojas Valdas gerai ir idomiai veda paskaitas thumbup.gif , bet galetu maziau anekdotu pasakot, nes visi nori greiciau namo ax.gif . Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Dar administratore man nepatiko unsure.gif , galetu buti malonesne smile.gif
Va, biski aplojau blush2.gif , bet svarbiausia zinios smile.gif
Instruktorius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 11 03, 23:53)
Mano instruktorius - Gintaras. kol kas patenkinta smile.gif Isskyrus tai kad kartais vaziavimo metu mobiliu per daug sneka (o as per pirma vaziavima i Vln gatves isvaziavus blink.gif )...

Siaip mokyklos direktore atrodo labai globejiska ir rupestinga ("avansiukas", "mergyte" ir pan biggrin.gif ), bet savo reikala ismano. Daugiau ispudziu - po visko 4u.gif

As pas ta pati instruktoriu lankiau thumbup.gif Esu patenkinta lotuliukas.gif Egza regitroje islaikiau is pirmo karto clap.gif
Atsakyti
klausykit mergaitės gal žinot kiek pas "ZEBRO" Liną kainuoja papildomos pamokos? Užsirašiau dviem važiavimams, o vištelė nepaklausiau kiek man tai kainuos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 06, 14:56)
klausykit mergaitės gal žinot kiek pas "ZEBRO" Liną kainuoja papildomos pamokos? Užsirašiau dviem važiavimams, o vištelė nepaklausiau kiek man tai kainuos  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Turbut, kaip ir kitur - 40 lt pamoka (1.5 val.), o jeigu is kitos mokyklos - tai net 60 praso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 06, 17:13)
Turbut, kaip ir kitur - 40 lt pamoka (1.5 val.), o jeigu is kitos mokyklos - tai net 60 praso  blink.gif

Tikiuos prasisuksiu su 40 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 06, 16:20)
Tikiuos prasisuksiu su 40 lt  4u.gif

Ir as tikiuos biggrin.gif
Sekmes! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 06, 15:56)
klausykit mergaitės gal žinot kiek pas "ZEBRO" Liną kainuoja papildomos pamokos? Užsirašiau dviem važiavimams, o vištelė nepaklausiau kiek man tai kainuos  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mano drauge mokesi su Linu ZEBRE, lyg po 45 mokejo..o gal 50? Bet ne 60 tai tikrai.
Sake butu mokejusi ir daugiau, labai jai jis tiko ir patiko
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 06, 16:39)
Mano drauge mokesi su Linu ZEBRE, lyg po 45 mokejo..o gal 50? Bet ne 60 tai tikrai.

Gali but g.gif . ARV-AUTO po 40, o jeigu baigei kita mokykla, tai tada po 60
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 06, 16:39)

Na kiek aš pamenu tiems kurie ten "vietiniai" - 45, kurie "iš šalies" - 50. Na bent vasarą berods dar taip buvo, jei atmintis nepavedinėja g.gif (pati buvau prie tų vietinių, kurie ima papildomas pamokas).
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 11 06, 19:28)
Na kiek aš pamenu tiems kurie ten "vietiniai"  - 45, kurie "iš šalies" - 50. Na bent vasarą berods dar taip buvo, jei atmintis nepavedinėja  g.gif (pati buvau prie tų vietinių, kurie ima papildomas pamokas).

O kiek papildomai tau reikejo?
As tik viena paemiau, nezinau ar uzteks? g.gif Instruktorius sako, kad ir 10 gal uztektu, bet dar kazkaip nedrasu schmoll.gif . Liko dar 2 privalomos ir 1 papildoma ir 21 egzas unsure.gif
Atsakyti