Pagaliau prisiruosiau ir as uzsiregistruoti i vairavimo kursus. Vairavimo mokykla pdejo issirinkti super mamyciu atsiliepimai Taigi pasirinkau "Zebras" ir nei kiek nesigailiu Labai maloniai ten mane priime, suteike visa reikiama informacija. Patalpos naujai irengtos, labai jaukios. Galvojau, kad paskaitos slinks labai nobodziai, bet bent jau pirmoji man labai patiko. Tikiuosi po keliu menesiu jau galesiu vairuoti masiniuka
man irgi zebras patiko. Instrukturius super nerekia, paaiskina ramiai klaidas, jokios itampos. Nors egzo praktikos is pirmo karto ir neislaikiau Na bet antra kart tikiuosi sekmes O regitros darbuotojai tai patylesiu... Geda jiems Visoms sekmes prie vairo
kiek pamenu dorkane vairavimo egzamina reikia islaikyt per 2metus nuo kursu pradzios. gal kas zinot ar ju taisykles nepasikeite?
kas nors man atsakysit?
QUOTE(Patieška @ 2006 10 19, 21:02)
Aš netoli jos gyvenau, ale nelankiau , nes važinėjau į Laisvę. Nieko negaliu pasakyt apart to, kad mačiau į naują panašų mašiniuką, o daugiau nieko...
Aciu nors uz tiek. jau pradejau lankyti,nes irgi gyvenu netoliese. auginu mazyle, tai nesinori toli nuo namu begt, o ir laiko ner...
QUOTE(vetuke @ 2006 10 20, 19:24)
O regitros darbuotojai tai patylesiu... Geda jiems
Susidūrei tik su vienu, todėl be reikalo toj vietoj nesigąsdink Tikrai yra tokių su kuriais taip pat nejauti papildomos įtampos dėl konkretaus šalia sėdinčio žmogaus
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 10 21, 20:42)
kas nors man atsakysit?
Aš atsakysiu. Nežinau
QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 21, 22:57)
Aciu nors uz tiek. jau pradejau lankyti,nes irgi gyvenu netoliese. auginu mazyle, tai nesinori toli nuo namu begt, o ir laiko ner...
Tai gal ir ten viskas gerai, bus proga tau pasidalinti savo įspūdžiais su kitomis
Pries keleta meteliu mokiausi Gineidoje, Fabijoniskese. Neturiu nei vieno nusiskundimo, viskas labai sklandziai praejo.
Issilaikiau Regitroje teises is pirmo karto
Tik dideli stresa patyriau, kai nuejau pasiziureti i Regitros aikstele kitu mokiniu egzaminavima. Visi buvo "pravaryti".. Nes is 6 karto ant estakados neuzvaziavo, kuoliukus visus isvarte
Galvojau, kad ir manes tas pats laukia..
Bet niekis, viskas pavyko
Issilaikiau Regitroje teises is pirmo karto
Tik dideli stresa patyriau, kai nuejau pasiziureti i Regitros aikstele kitu mokiniu egzaminavima. Visi buvo "pravaryti".. Nes is 6 karto ant estakados neuzvaziavo, kuoliukus visus isvarte
Galvojau, kad ir manes tas pats laukia..
Bet niekis, viskas pavyko
Steigiam fan-klubą?
Aš mokiaus Gineidoj visai neseniai - tik 2 savaites esu pilnateisė vairuotoja
Mokiaus ne fabuose, o Pylimo g. - irgi viskas tiesiog super, labai maloni aplinka, labai draugiški ten dirbantys žmonės , labai gražiai visi šypsosi , labai mokinukais rūpinasi, viską išaiškina paaiškina, kava arbata pavaišina nuramina ir teigiamai nuteikia
Išsilaikiau viską iš pirmo karto be jokių nervų, stresų ir problemų
Gal ir tiesa, kad tik su vienu susidūriau, pasikarščiavau truputį Belieka antrą kartą tikėtis gero žmogelio Beabejo aš suprantu, kad ir nuo manęs daug kas priklauso
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 10 21, 20:42)
kas nors man atsakysit?
O tu kurioje stadijoje? Ka esi pradejusi, ka issilaikiusi? Jei isklausei teorija ir islaikei ja, bei pravaziavai privalomus 10 kartu, tai praktiskai turi gauti ir baigimo pazymejima (ten oficialaus egzo nebuna ), o paskui laikyti teorija Regitroje, bei praktini vairavima. Jokiu 2 metu laikotarpio nera, bent jau as nezinau.
QUOTE(PrestoTea @ 2006 10 25, 11:56)
O tu kurioje stadijoje? Ka esi pradejusi, ka issilaikiusi? Jei isklausei teorija ir islaikei ja, bei pravaziavai privalomus 10 kartu, tai praktiskai turi gauti ir baigimo pazymejima (ten oficialaus egzo nebuna ), o paskui laikyti teorija Regitroje, bei praktini vairavima. Jokiu 2 metu laikotarpio nera, bent jau as nezinau.
islaikiau mokyklos teorini egza ir pravaziavau 7 praktinius. tai matyt skaiciuojasi tie metai jei lankai dorkana, ten akcentuoja sitai