Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

ir jis man pstovei sneka apie kaskokia baime.. ne velnio as nejauciu jos, tik pati viska daryciau siek tiek leciau..
nu nieko kaip nors..
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 02 10, 17:41)
ir jis man pstovei sneka apie kaskokia baime.. ne velnio as nejauciu jos, tik pati viska daryciau siek tiek leciau..
nu nieko kaip nors..

Matyt, esi kiek susikausčiusi, todėl instruktoriui atrodo, kad bijai. Man irgi buvo tas pats: buvau įsitempusi, viską darydavau lėtai, todėl ir pasakinėdavo. doh.gif Pavažinėk papildomai ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif Kuo daugiau patirties, tuo geriau.
Atsakyti
Man tai net sakyti nreikejo, kad papildomu reikia (seip privalomi buvo 7) as pati rekiau, akd man reikia dar papildomu, kad pati drasiau jausciausi smile.gif

Kai pazanga vienu momentu buvo vietoje sustojusi instruktorius labai grieztai su manim elgesi ir reke ir pastoviai kartodavo, akd labai letai viska darau. Po poros tokiu vaziavimu susikaupiau ir pradejau gerai viska daryt, instruktorius tai vadino "persilauzimu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 11, 19:50)
Man tai net sakyti nreikejo, kad papildomu reikia (seip privalomi buvo 7) as pati rekiau, akd man reikia dar papildomu, kad pati drasiau jausciausi smile.gif

Kai pazanga vienu momentu buvo vietoje sustojusi instruktorius labai grieztai su manim elgesi ir reke ir pastoviai kartodavo, akd labai letai viska darau. Po poros tokiu vaziavimu susikaupiau ir pradejau gerai viska daryt, instruktorius tai vadino "persilauzimu"  smile.gif

O kada tas persilauzimas ivyko? rolleyes.gif as asmaniskai pajutau per sestaji vaziavima, t.yt. atvazinejus puse vaziavimu. kita vertus, vienasyk geriau, kitasyk blogiau pavairuoji. Pvz. paskutinis privalomas visai siaip sau gavosi blush2.gif
Atsakyti
Spragtuk, o kokioj Tu mokykloj mokaisi? Kada Regitroj vairavima laikysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 11, 23:24)
O kada tas persilauzimas ivyko?  rolleyes.gif as asmaniskai pajutau per sestaji vaziavima, t.yt. atvazinejus puse vaziavimu. kita vertus, vienasyk geriau, kitasyk blogiau pavairuoji. Pvz. paskutinis privalomas visai siaip sau gavosi blush2.gif

Man irgi panasiai, kazkur 6 ar 7 vaziavimas buvo smile.gif Paskutiniai pries egzamina man irgi atrode, kad prasciau. Bet kai neislaikius egzo dar nuejau pavaziuot, tai visai gerai vaziavau, egzakinuotojas net liepe nebeit pas ji jei vel neislaikyciau smile.gif
Atsakyti
uzsiregistravau regitroje vairavima laikysiu pirma karta... kad ir neblogai jauciuosi, bet bijau kaip velnias kryziaus...sad.gif atrodo kad tu liniju nematysiu irn aiksteleje prisicirkinsiu nes kai aikstelej tai juk tie pagaliukai,stulpiukai matosi o regitroj sake ju zymiai maziau o pagrindas ant baltos linijos neuzvaziuoti..
tiesa instruktorius sake kad galima du kartus pasitaisyti i bet koki "garaza' vaziuojant smile.gif
Atsakyti
o po kiek vaziavimu mokina aiksteleje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 13, 13:57)
uzsiregistravau regitroje vairavima laikysiu pirma karta... kad ir neblogai jauciuosi, bet  bijau kaip velnias kryziaus...sad.gif  atrodo kad tu liniju nematysiu irn aiksteleje prisicirkinsiu nes kai  aikstelej  tai juk tie pagaliukai,stulpiukai matosi o regitroj sake ju zymiai maziau o pagrindas ant baltos linijos neuzvaziuoti..
tiesa instruktorius sake kad galima du kartus pasitaisyti  i bet koki "garaza' vaziuojant smile.gif

a jezau man praktinį vairavimą belaikant kaip kinkos drebės fear.gif dar tik teoriją eisiu gal kitą savaitę ,bet jau praktikos kaip bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 02 13, 13:06)
o po kiek vaziavimu mokina aiksteleje?  g.gif

mane mokino po 4pamoku mirksiukas.gif tada du kartus aiksteleje nuvaziavom ir viskas, sake kad daugiau nera reikalo vazinetis g.gif tada su vyro didelia masina vaziavau i aikstele sauletekio.. nu kaip ir neblogai.. nezinau zodziu.. vis tiek bijau nes aikstelese liniju nera o regitroj svarbiasuia ant linijos neuzvaziuoti sad.gif

QUOTE(Rituxx @ 2007 02 13, 13:13)
a jezau man praktinį vairavimą belaikant kaip kinkos drebės  fear.gif dar tik teoriją eisiu gal kitą savaitę ,bet jau praktikos kaip bijau  verysad.gif

sakyk kaip tau teorija? ar jautiesi kazkur silpnesne ar tiesiog bijai pacio egzo?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 13, 14:23)
mane mokino po 4pamoku  mirksiukas.gif  tada du kartus aiksteleje nuvaziavom ir viskas, sake kad daugiau nera reikalo  vazinetis  g.gif tada su vyro didelia masina vaziavau i aikstele sauletekio.. nu kaip ir neblogai.. nezinau zodziu.. vis tiek bijau nes aikstelese liniju nera o regitroj  svarbiasuia ant linijos neuzvaziuoti sad.gif
sakyk kaip tau teorija?  ar jautiesi kazkur silpnesne  ar tiesiog bijai pacio egzo?

jaučiuosi kai kur silpnesnė bet dabar sprendžiu apie 85% dar sakiau rytoj į paskaitėlę nueisiu ir ant kompų į mokyklą , kitą savaitę dar pasimokysiu ir ketvirtadienį bandysiu važiuoti laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 13, 13:27)
jaučiuosi kai kur silpnesnė bet dabar sprendžiu apie 85% dar sakiau rytoj į paskaitėlę nueisiu ir ant kompų į mokyklą , kitą savaitę dar pasimokysiu ir ketvirtadienį bandysiu važiuoti laikyti  rolleyes.gif

o kur tau buna kabliukai? atkrepk demesi i reguliuotoja ir kada galima prie jo apsisukti kada ne 4u.gif
Atsakyti