Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Tai kad tas Linas isvis laaabai santurus, bene santuriausias zmogus, koki man yra teke sutikti biggrin.gif Na bet mano begalinis malimas liezuviu, visgi net ji kazkiek isjudino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip smagu girdet, kad darot pazanga! bigsmile.gif O svarbiausia i viska ziurit linksmai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Ritka-banditka uz palaikyma..ech noreciau buti jusu vietoje.. :bigsmile
Jo Linas tai santurus labai..as irgi visa kelia ten malu liezuviu..arba kartoju tai ka jis man dazniausia sako:"svelniai, svelniai su sankaba svelnai" lotuliukas.gif arba "mieste greitis 50" cia dvi mano topines pastabos ir frazes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 02 02, 17:12)
Beje, taip tikrai būna  smile.gif

Taip, buna, kai padarai per daug klaideliu (nekritiniu).

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 01, 18:51)
Nu pagaliaus pagaliaus siandien prie kompo priejau, nes nuo ryto namie ne nebuvau. Tai va, IS LAI KIAU!!!!! clap.gif 

Nors ir paveluotai, bet vistiek sveikinu islaikius 4u.gif O trasa nera is lengviausiu, kaip kazkuri rasot. aisku, minetu marsrutu vazinejau jau ne karta. bet vistiek zemke lengviausias atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 03, 19:49)
Taip, buna, kai padarai per daug klaideliu (nekritiniu).
Papildyta:
Nors ir paveluotai, bet vistiek sveikinu islaikius  4u.gif O trasa nera is lengviausiu, kaip kazkuri rasot. aisku, minetu marsrutu vazinejau jau ne karta. bet vistiek zemke lengviausias atrodo g.gif

Aciu bigsmile.gif Na o marsrutu is tikruju yra daug sudetingesniu, bet arba regitra degalous taupo ir nevavaro i juos arba jie tikrai retai papuola, vis tiek pagrin das Raudondvario plentas. Nors, juokinga taupyti, kai uz keliasdesimt minuciu nulupama po 83 Lt cool.gif Zemke gerai, kai studentai jau issilakste, vakarais velai, kai vaziuodavau budavo ramu, ramu, o diena ten judesys. Vat jei kam kada papultu marsrutas islysti nuo kalno i Milikoniu kalna, butinai pasakykit, nes cia jau didvyre reik but, kad sugebet ji pravaziuot toookiais kalnais ir vingiais doh.gif . As apie ji isvis nezinojau iki pirmo laikymo ankstaus ryto, pasirodo dar ir tokiu nelaimiu yra. Negana tos Silainiu degalines, kur kadaise ziedas buvo... doh.gif (o dabar isvis bele kas).
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 13:09)
Kaip aš Jums pavydžiu verysad.gif  doh.gif  Katik grįžau po šeštojo važiavimo karsta.gif  Kogero esu žiopliausia iš visų mokinių.. Juk kuo toliau, tuo geriau turėčiau važiuot.. O šiandien "susimoviau" ne kartą ir ne du.. Košmaras verysad.gif  Kogero aš  fool.gif

Nenusimink,ne tau vienai taip atrodo kai mokslai eina i pabaiga tongue.gif Tiesiog instruktoriai pradeda griezciau vertinti,kad isspaustu maksimuma,beto sunkesni ir sudetingesni marsrutai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 02, 20:00)
Na bet mano begalinis malimas liezuviu, visgi net ji kazkiek isjudino  lotuliukas.gif

Žinai kiek tokių judintojų būna hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 02 04, 01:46)
Nenusimink,ne tau vienai taip atrodo kai mokslai eina i pabaiga tongue.gif Tiesiog instruktoriai pradeda griezciau vertinti,kad isspaustu maksimuma,beto sunkesni ir sudetingesni marsrutai buna mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif O marsrutai ne taip ir sudetingi, jei issilaikysiu teises man kasdien teks jais vazinet.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 11:03)
Aciu uz palaikyma 4u.gif  O marsrutai ne taip ir sudetingi, jei issilaikysiu teises man kasdien teks jais vazinet.. verysad.gif

Koks dar jeigu - aišku išsilaikysi. Vis tiek visos išsilaiko - asmeniškai nežinau nė vieno atvejo kas galų gale būt neišlaikęs.
Atsakyti
Na va, o as sestadieni pirma karta laikiau ir neislaikiau schmoll.gif
Taip bijojau tos nelemtos aiksteles ir aisku turejau tenai susimaut doh.gif
Bet jau kiek nervu buvo: reikejo su golfu vaziuot, jis ZIAURIAI SKIRIASI nuo tos masinos su kuria mokinausi. Reikia sedyne pasitaisyti, tai ieskojau ieskojau, kol radau. reikia is vietos pajudeti - nepajudu (pasirodo sankaba reikia beveik visai atleisti). Ant estakados vaziuodama uzgesau kelis kartus (dabar galvoju viskas - mano egzas baigtas, bet nieko vaziavau toliau), galiausiai gavau istriza parkavima, atsistojau per arti gaireliu ir nesugebejau pasitaisyt, nes as kaip tik visada ant linijos uzvaziuodavau, o ce atvirksciai unsure.gif
Nusiminiau truputi, bet nieko tokio, tik gaila, kad praradau galimybe laikyti egza sestadieni (masinu gatveje praktiskai nebuvo) smile.gif

Egzaminuotojas is pradziu toks nelabai malonus man pasirode, bet labai nustebau, kad jis mane labai guode kai neislaikiau (tikriausiai labai susikrimtus atrodziau), sako tikrai islaikysi, nesijaudink, as tikiu, kad tu tikrai labai gerai vairuoji ir t.t. dar pasnekejom, i regitra gryzom sypsodamiesi smile.gif

Antra syki manau bus draisau, nes jau zinau kas tas 5 golfas. O aiksteles tai bijau, o ypac trisales sankryzos, nes vistiek nesuprantu kaip reikia orientuotis pastatant masina, kad po to atbuliniu tiksliai ivaziuotum tarp tu kugeliu doh.gif
Atsakyti
Migliuka, nenusimink, tikrai islaikysi kita karta, dar pasitreniruosi ir bus ciki drinks_cheers.gif Kiek vaziavimu turejai? Papildomu emei? Jei imsi, tai butinai pasitreniruok su golfu, kad pajustum ta masina, o tada jau daug drasiau bus. Beje, po pirmo neislaikymo man kazkaip neatrode, kad ir is antro neislaikysiu, bet vat pasitreniravau pora vaziavimu ir kazkaip atsirado nuojauta, kad visai ir susitvarkyciau smile.gif Nosi, aukstyn! mirksiukas.gif Kada darbar planuoji laikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritka-Banditka: 04 vasario 2007 - 20:20
As tai tik ir svajoju, kad per egzamina tektu su penktu golfuku vaziuot scare.gif Bet aisku nepasiseks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 04, 21:35)
As tai tik ir svajoju, kad per egzamina tektu su penktu golfuku vaziuot  scare.gif  Bet aisku nepasiseks doh.gif

o juk kazkas sake, kad regitroj pagrinde visi 5 golfai g.gif na as tai irgi su tokiu mokausi thumbup.gif
Atsakyti