Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 01, 20:48)
Ritka - Banditka, kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Šaunuolė 4u.gif 
Norėčiau ir aš tą maršrutą gaut - pats lengviausias kogero.. Ir žinau, kad ne visi egzaminuotojai tokie geri kaip Tau pasitaikė.. Aš bijau Vytauto.. Apie jį tai oj kiek kalbų prisiklausius doh.gif
Papildyta:
Migliuka, o kiek važiavimų jau Tu pravažiavus? ax.gif

Laikiau pas ji du kartus,visai normalus vyrukas,net vienoj vietoj pasufleravo,o kad neislaikiau,tai dabar tvirtai galiu pasakyti,kad jis cia ne prie ko ax.gif Truko man dar iki normalaus vaziavimo,oi truko.Gerai,kad ir neislaikiau,tai turejau proga papildomu vaziavimu pasiimti ir gerokai pramokti.Taip kad ne toks velnias juodas,kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 01, 19:48)
Migliuka, o kiek važiavimų jau Tu pravažiavus? ax.gif

10 vaziavimu po viena valanda smile.gif Va dabar einu i paskutini vaziavima, vaje, kad tik ir dabar viskas gerai butu doh.gif

P.S. pastebejau veina dalyka: mano vaziavimas pagerejo, kai kitus batus apsiaviau, kazkaip patogiau, nors situ kulniukai truputi didesni nei pries tai buvusiu smile.gif Na nzn, gal sutapimas biggrin.gif

Ir dar norejau paklausti kur rasti atsakymus is teorijos, kurios gali klausineti: tipo kaip pakeisti rata, kaip patikrinti ta ir ta (atidarius kapota)? Ar jus juos mokejot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 02 vasario 2007 - 09:38
o man vakar instruktorius pasake, kad man nereikia papildomu vaziavimu, nes ir taip puikiai vaziuoju blush2.gif blush2.gif bereikia ismokti vikrutasus aikstelej doh.gif bet kiek ten sniego blink.gif
Atsakyti
Oi, aciu visom uz sveikinimus notworthy.gif , kazkaip is pat pradziu tai tikrai euforijoj buvau, dabar jau kiek atlego viskas smoke.gif. Gera, kai pagalvoji, kad daugiau nereiekes tu aiksteliu apsnigtu, vairavimo instruktoriu, o svarbiausiai - regitros egzaminu laukimo ir laikymo patirt bigsmile.gif Aciu, kad taip manimi tikejot ir palaiket, dabar sekmes jums visoms. Va dauguma jau neblogai vaziuojat ir jei net instruktoriai sako, kad islaikysit kaip bites, tai reiskia reikia tuo ir tiketi! Man taip nesake, 100 proc. niekad nei vienas is triju mane mokiusiu nedave, bet vat kazkaip pati pajauti kada jau gali 4u.gif
Mano egzaminuotojas taip pat atleido keleta klaideliu, bet, manau, jis ziurejo esme. Sake, kad man vaziuojant dar kiek truksta pasitikejimo savo veiksmais, bet gi visi zino sena tiesa, kad tikru vairuotoju patampi po metu ar dvieju savarankisko vazinejimo.
Beje, nezinau, ar minejau, bet visiem pasakoju, kaip "smagiai" mane isdure regitrininkas egzamino pabaigoje lotuliukas.gif, jau sustojus prie Regitros sako: "Na, kol kas jums dar truputi truksta pasitikejimo savimi, todel mes turesime susitikti dar karta" (veidas toks rimtas, balsas liudnai apgailestaujantis). As uz galvos, galvoju, jezau, negi tikrai sugebejau pravaziavus visa marsruta ir pati grizusi neislaikyt! doh.gif doh.gif doh.gif Sakau, ar labai jau daug as tu klaidu padariau. O tas sako, ne, nedaug, bet visgi mes turesime su jumis susitikti dar karta doh.gif Galvoju amen, naivuole patikejau, kad gerietis lotuliukas.gif, galvoj vel prasisuko, kiek dar vaziavimu teks imt, kada laikyt, keik dar kam susimoket, kiek is darbo dar atostogu pasiimt laikymui mega_shok.gif. Akimirka buvo ziauri. wacko.gif Bet po to jis pasake: "Na tai va, tureseim susitikti dar karta.... (gili pauze) KAD ATSIIMTUMETE SAVO VAIRAVIMO PAZYMEJIMA!" lotuliukas.gif Butu koks savas, uz tokius bajerius buciau priplojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zinojau ta bajeri, kazkur buvau skaiciusi, na bet toookiu veidu ir balsu pasake..., kad kazkaip iskart takart patikejau biggrin.gif Tai va, dabar jau visa istorija. Linkiu ir jums tokiu smagiu egzaminu! bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip aš Jums pavydžiu verysad.gif doh.gif Katik grįžau po šeštojo važiavimo karsta.gif Kogero esu žiopliausia iš visų mokinių.. Juk kuo toliau, tuo geriau turėčiau važiuot.. O šiandien "susimoviau" ne kartą ir ne du.. Košmaras verysad.gif Kogero aš fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 13:09)
Kaip aš Jums pavydžiu verysad.gif  doh.gif  Katik grįžau po šeštojo važiavimo karsta.gif  Kogero esu žiopliausia iš visų mokinių.. Juk kuo toliau, tuo geriau turėčiau važiuot.. O šiandien "susimoviau" ne kartą ir ne du.. Košmaras verysad.gif  Kogero aš  fool.gif

ir kas labiausiai nesiseka mirksiukas.gif
Atsakyti
Darau zioplas klaidas doh.gif Tai ne i ta juosta ivaziuoju, tai besisukdama begio neperjungiu doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif

O ir slydau taip, kad "kelnes pilnos buvo" verysad.gif Kokius 300m ciuoziau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 13:54
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 14:45)
Darau zioplas klaidas doh.gif  Tai ne i ta juosta ivaziuoju, tai besisukdama begio neperjungiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

O ir slydau taip, kad "kelnes pilnos buvo" verysad.gif  Kokius 300m ciuoziau..

vakar ir mane pirma karta sumete doh.gif doh.gif bet staigiai vaira pasukau lotuliukas.gif bet jau buvau issigandus neblogai tongue.gif

o tu moki jau aisktelej viska normaliai mirksiukas.gif nes as per 6 vaziavimus tik 1 karta buvau, ir to kokias 10 min. doh.gif
Atsakyti
As vaziavau tiesiai.. jau is toli toli maciau, kad pestieji eis per gatve.. Nu ir galvoju priletinsiu.. O masina ne velnio nestoja.. ABS tik veikia ir tiek.. Sustojau jau ant pesciuju perejos doh.gif Zmones issigande ziuri, galvoja ot beprote doh.gif lotuliukas.gif

Siandien jau ir as 6 vaziavimus pravaziavus.. Buvau aikstelej 2 kartus po koki 10 min, bet atrodo moku viska.. Iki egzamino lotuliukas.gif Ir man svarbiausia, kad Regitroj maketai masinu butu, kitaip aikstelej nieko nepadarysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 02 vasario 2007 - 14:07
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 01, 19:51)
Nu pagaliaus pagaliaus siandien prie kompo priejau, nes nuo ryto namie ne nebuvau. Tai va, IS LAI KIAU!!!!! clap.gif  bis.gif  yu.gif  victory.gif  assa.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 02, 10:47)
As uz galvos, galvoju, jezau, negi tikrai sugebejau pravaziavus visa marsruta ir pati grizusi neislaikyt!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Beje, taip tikrai būna smile.gif

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 12:09)
Kaip aš Jums pavydžiu verysad.gif  doh.gif  Katik grįžau po šeštojo važiavimo karsta.gif  Kogero esu žiopliausia iš visų mokinių..

Ne žiopliausia. Įsinervinus ir tie nervai matyt vis auga mirksiukas.gif Važiuot matyt moki, dabar laikas su emocijom užsiimt. 4u.gif

o šiaip...
Merginos, čia kalba apie mokyklas, nemaišykim su patirtim Regitroj.
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 02, 15:05)
As vaziavau tiesiai.. jau is toli toli maciau, kad pestieji eis per gatve.. Nu ir galvoju priletinsiu.. O masina ne velnio nestoja.. ABS tik veikia ir tiek.. Sustojau jau ant pesciuju perejos doh.gif  Zmones issigande ziuri, galvoja ot beprote doh.gif  lotuliukas.gif

Siandien jau ir as 6 vaziavimus pravaziavus.. Buvau aikstelej 2 kartus po koki 10 min, bet atrodo moku viska.. Iki egzamino lotuliukas.gif  Ir man svarbiausia, kad Regitroj maketai masinu butu, kitaip aikstelej nieko nepadarysiu..

Migdolyte nepergyvenk ir ant saves nevaryk..tikek kad viskas bus gerai..ir tada bus gerai 4u.gif
beja as siandiejau po antro vaziavimo..jau biski maziau gryba pjoviau, bet pjoviau doh.gif
nors ejau nusiteikus kad nieko as nebijau ir viska galiu puikiai ismokti..nu aisku vel klaidu priveliau, uzgesau gal 4 kartus prie sankryzu, antra lekiau is salutinio nepraleisdamas masinu, nes tuo metu galvojau kaip perjungt 2 begi ir sumazinti greiti..ir aplink save nieko nemaciau..aisku daug kartu per daug staigei stabdziau..pesciuju nenorejau praleisti..bet gera naujiena ta kad jau su vairu lyg susitvarkyti pradejau..ir atsipalaidavau clap.gif dar varuodama su linu kazka kalbeti norejau, tai vos kita masina sonu nenubraukiau..nu zodziu visko buvo,bet viska dariau su sypsena..bet aplamai daug geriau..na aisku cia mano nuomone..Linas siuo klausimu labai santurus laugh.gif
Papildyta:
Gal kraustomės čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 02 vasario 2007 - 17:41