Oi, aciu visom uz sveikinimus
, kazkaip is pat pradziu tai tikrai euforijoj buvau, dabar jau kiek atlego viskas
. Gera, kai pagalvoji, kad daugiau nereiekes tu aiksteliu apsnigtu, vairavimo instruktoriu, o svarbiausiai - regitros egzaminu laukimo ir laikymo patirt
Aciu, kad taip manimi tikejot ir palaiket, dabar sekmes jums visoms. Va dauguma jau neblogai vaziuojat ir jei net instruktoriai sako, kad islaikysit kaip bites, tai reiskia reikia tuo ir tiketi! Man taip nesake, 100 proc. niekad nei vienas is triju mane mokiusiu nedave, bet vat kazkaip pati pajauti kada jau gali
Mano egzaminuotojas taip pat atleido keleta klaideliu, bet, manau, jis ziurejo esme. Sake, kad man vaziuojant dar kiek truksta pasitikejimo savo veiksmais, bet gi visi zino sena tiesa, kad tikru vairuotoju patampi po metu ar dvieju savarankisko vazinejimo.
Beje, nezinau, ar minejau, bet visiem pasakoju, kaip "smagiai" mane isdure regitrininkas egzamino pabaigoje
, jau sustojus prie Regitros sako: "Na, kol kas jums dar truputi truksta pasitikejimo savimi, todel mes turesime susitikti dar karta" (veidas toks rimtas, balsas liudnai apgailestaujantis). As uz galvos, galvoju, jezau, negi tikrai sugebejau pravaziavus visa marsruta ir pati grizusi neislaikyt!
Sakau, ar labai jau daug as tu klaidu padariau. O tas sako, ne, nedaug, bet visgi mes turesime su jumis susitikti dar karta
Galvoju amen, naivuole patikejau, kad gerietis
, galvoj vel prasisuko, kiek dar vaziavimu teks imt, kada laikyt, keik dar kam susimoket, kiek is darbo dar atostogu pasiimt laikymui
. Akimirka buvo ziauri.
Bet po to jis pasake: "Na tai va, tureseim susitikti dar karta.... (gili pauze) KAD ATSIIMTUMETE SAVO VAIRAVIMO PAZYMEJIMA!"
Butu koks savas, uz tokius bajerius buciau priplojus
Zinojau ta bajeri, kazkur buvau skaiciusi, na bet toookiu veidu ir balsu pasake..., kad kazkaip iskart takart patikejau
Tai va, dabar jau visa istorija. Linkiu ir jums tokiu smagiu egzaminu!