QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 00:29)
Ritka-Banditka gerai pasake apie tai, kaip is pradziu norisi vis daugiau vairuoti, o paskui, artejant egzaminui, baisu pasidaro
Man lygiai tas pats
Egzaminas arteja, o as toki gryba pjaut pradejau, kad siaubas (suku i priesinga puse negu liepiama, pavaras per letai jungineju, sankryzose bijau ir t.t.), bet siandien susikaupiau ir viska labai gerai dariau (palyginus kaip pries tai), net instruktorius sake, kad gerai "pilotavau".
Bet man vistiek atrodo, kad igudziu dar labai truksta, nelabai tikiuosi egza is pirmo karto islaikyti
laikykis Migliuka.. stenkis kiek imanoma pasitiketi savimi..ir jokiu budu ant saves jai as nesiseka "nevaryti".Busi puiki vairuotoja.
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 30, 16:19)
Sveikos,
as neseniai po antro vaziavimo..
Siandien sekesi geriau, bet Linas sake kad man reikia daugiau drasos..
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt..
Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet.. Kiekviena kart pries vaziavima bijau, bet kai pradedu vaziuot, po biski nusiraminu.. Siandien jau teko po centra vaziuot, va ten tai buvo baisoka, tiek daug masinu, sviesoforas prie sviesoforo, nespeji pradet kau reikia stabdyt, uch.. buvo baisoka..
Na tikiuos po biski islavinsiu igudzius vairuot ir pan..
Bijoti naturalu, as ir bijosiu..penktadieni,nes kadangi bus antras vaziavimas tai jauciu ir manes tas pats laukia.. bet bijosiu su sypsena
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 21:37)
Nu joo, tai jei as pirma karta sestadieni laikiau, tai...
O kas cia ta teorija isvyste?
Kaip pasitvirtinamumas jos?
Man tai sake, kad tie, kas teorija labai gerai is pirmo karto islaiko, tai su vairavimu sunkiai einasi (nu ant manes pasitvirtino
).
Na o kas del vaziavimo su Linu, tai ka?
Nu gerai vaziavosi
Pasivazinejau ciki, nors pirma karta sedejau uz golpuko vairo, anot Lino "labai inoringos masinos", negesau (surprize, surprize
), su sankaba elgiausi svelniai, neuzkirtinejau ant stabdziu (jie ten mirtini), pedalu jis beveik nelite, uz vairo griebti irgi neteko, sake, kad vaziuoju neblogai
Paciai keista, maniau jau busiu primirsusi igytus igudzius. Nu kaip keeeista
O visoms kitoms, tiek 1 tiek 5 karta laikancioms - stiprybes, mes tai galim!
Saunuole mes tavim didziuojames..
Beje del to Juozo, "kito" instruktoriaus..man jis labai fainas pasirode, nes kai sprendziau testus buvo atlekes i zebra..toks energngas..linksmas, prie kompo sedejo jo mokine, tai paklause kaip sekasi..demeso parode..