Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Patieška @ 2007 01 30, 16:55)
Žinai man net gėda, kad tokią mokyklą lanko tokia negabi. Mes, "kitos" supranti šiaip be jokių klaidų iškart važiavom, o instruktoriui pedalų naudot nė nereikėjo, apie užgesimus ir dar prie šviesoforo  blink.gif  nebekalbu.  Gėda  hah.gif
tongue.gif

Patieška baik čia žmones erzinti lotuliukas.gif

o manęs vėl laukia šiandien važiavimas per ledą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2007 01 30, 14:05)
Labas merginos,

Smagu paskaitinėti kaip Jūs mokotės ir išlaikote.
O man tai nesiseka. Jau laikiau 5 kartus, ir prarandu viltį išlaikyti  verysad.gif

ne gasdink mane ,man penktadieni ekzas--1 karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele)

O kur tu jo ant kelio randi? g.gif Mažesniais keliukais važinėjat?

QUOTE(maziulele @ 2007 01 30, 16:10)

Ką erzint, ir tu buvai užgesus? blink.gif Nu ir laikai, aš kai mokiaus, tai pirma patikrino ar moku važiuot ir kai pamatė, kad moku tik tada į mokyklą priėmė topsecret.gif na bet suprantama - dabar žiema, gal studentų apmažėję tai ir ima nesirinkdami visus unsure.gif

QUOTE(Vladislava @ 2007 01 30, 16:20)
man penktadieni ekzas--1 karta  ax.gif

Negirdėjai tokios teorijos, kad kokią savaitės dieną pirmąkart laikai, tiek kartų reikės perlaikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 30, 18:16)
Ką erzint, ir tu buvai užgesus?  blink.gif Nu ir laikai, aš kai mokiaus, tai pirma patikrino ar moku važiuot ir kai pamatė, kad moku tik tada į mokyklą priėmė topsecret.gif   na bet suprantama - dabar žiema, gal studentų apmažėję tai ir ima nesirinkdami visus  unsure.gif
Negirdėjai tokios teorijos, kad kokią savaitės dieną pirmąkart laikai, tiek kartų reikės perlaikyt?  g.gif

Nu joo, tai jei as pirma karta sestadieni laikiau, tai... mega_shok.gif O kas cia ta teorija isvyste? ax.gif Kaip pasitvirtinamumas jos? g.gif biggrin.gif Man tai sake, kad tie, kas teorija labai gerai is pirmo karto islaiko, tai su vairavimu sunkiai einasi (nu ant manes pasitvirtino rolleyes.gif ).
Na o kas del vaziavimo su Linu, tai ka? rolleyes.gif Nu gerai vaziavosi bigsmile.gif Pasivazinejau ciki, nors pirma karta sedejau uz golpuko vairo, anot Lino "labai inoringos masinos", negesau (surprize, surprize biggrin.gif), su sankaba elgiausi svelniai, neuzkirtinejau ant stabdziu (jie ten mirtini), pedalu jis beveik nelite, uz vairo griebti irgi neteko, sake, kad vaziuoju neblogai rolleyes.gif Paciai keista, maniau jau busiu primirsusi igytus igudzius. Nu kaip keeeista mastau.gif
O visoms kitoms, tiek 1 tiek 5 karta laikancioms - stiprybes, mes tai galim! ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritka-Banditka: 30 sausio 2007 - 20:40
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 20:37)
Nu joo, tai jei as pirma karta sestadieni laikiau, tai...  mega_shok.gif O kas cia ta teorija isvyste?  ax.gif

Liaudies išmintis smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 00:29)
Ritka-Banditka gerai pasake apie tai, kaip is pradziu norisi vis daugiau vairuoti, o paskui, artejant egzaminui, baisu pasidaro  smile.gif  Man lygiai tas pats  unsure.gif
Egzaminas arteja, o as toki gryba pjaut pradejau, kad siaubas (suku i priesinga puse negu liepiama, pavaras per letai jungineju, sankryzose bijau ir t.t.), bet siandien susikaupiau ir viska labai gerai dariau (palyginus kaip pries tai), net instruktorius sake, kad gerai "pilotavau".
Bet man vistiek atrodo, kad igudziu dar labai truksta, nelabai tikiuosi egza is pirmo karto islaikyti  smile.gif

laikykis Migliuka.. stenkis kiek imanoma pasitiketi savimi..ir jokiu budu ant saves jai as nesiseka "nevaryti".Busi puiki vairuotoja.

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 30, 16:19)
Sveikos,
as neseniai po antro vaziavimo.. smile.gif
Siandien sekesi geriau, bet Linas sake kad man reikia daugiau drasos..
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt.. sad.gif Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet.. Kiekviena kart pries vaziavima bijau, bet kai pradedu vaziuot, po biski nusiraminu.. Siandien jau teko po centra vaziuot, va ten tai buvo baisoka, tiek daug masinu, sviesoforas prie sviesoforo, nespeji pradet kau reikia stabdyt, uch.. buvo baisoka..  blush2.gif
Na tikiuos po biski islavinsiu igudzius vairuot ir pan..  4u.gif

Bijoti naturalu, as ir bijosiu..penktadieni,nes kadangi bus antras vaziavimas tai jauciu ir manes tas pats laukia.. bet bijosiu su sypsena bigsmile.gif

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 21:37)
Nu joo, tai jei as pirma karta sestadieni laikiau, tai...  mega_shok.gif O kas cia ta teorija isvyste?  ax.gif Kaip pasitvirtinamumas jos?  g.gif  biggrin.gif Man tai sake, kad tie, kas teorija labai gerai is pirmo karto islaiko, tai su vairavimu sunkiai einasi (nu ant manes pasitvirtino  rolleyes.gif ).
Na o kas del vaziavimo su Linu, tai ka?  rolleyes.gif Nu gerai vaziavosi  bigsmile.gif Pasivazinejau ciki, nors pirma karta sedejau uz golpuko vairo, anot Lino "labai inoringos masinos", negesau (surprize, surprize biggrin.gif), su sankaba elgiausi svelniai, neuzkirtinejau ant stabdziu (jie ten mirtini), pedalu jis beveik nelite, uz vairo griebti irgi neteko, sake, kad vaziuoju neblogai  rolleyes.gif Paciai keista, maniau jau busiu primirsusi igytus igudzius. Nu kaip keeeista  mastau.gif
O visoms kitoms, tiek 1 tiek 5 karta laikancioms - stiprybes, mes tai galim!  ok.gif

Saunuole mes tavim didziuojames..
Beje del to Juozo, "kito" instruktoriaus..man jis labai fainas pasirode, nes kai sprendziau testus buvo atlekes i zebra..toks energngas..linksmas, prie kompo sedejo jo mokine, tai paklause kaip sekasi..demeso parode..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 30 sausio 2007 - 21:42
QUOTE(Patieška @ 2007 01 30, 18:16)
Ką erzint, ir tu buvai užgesus?  blink.gif Nu ir laikai, aš kai mokiaus, tai pirma patikrino ar moku važiuot ir kai pamatė, kad moku tik tada į mokyklą priėmė topsecret.gif   na bet suprantama - dabar žiema, gal studentų apmažėję tai ir ima nesirinkdami visus  unsure.gif

Nepyk, bet esi neteisi schmoll.gif kur parasyta, kad pradedamas lankyti kursus vairavimo mokykloje turi moketi vairuot? blink.gif nesamone. todel ir lankau, kad ismokciau. pradejau visiskai nuo nulio, kas karta jauciu progresa. man malonu, kad tobuleju, o mano credo "esu pakankamai gabi, vairuot auto ismoksiu!"
O norinciu vairuoti nemazeja, o daugeja ir nemanau, kad sumazejes (ar ne) studentu srautas tam turi itakos.
Papildyta:
QUOTE(GTE @ 2007 01 30, 14:05)
Labas merginos,

Smagu paskaitinėti kaip Jūs mokotės ir išlaikote.
O man tai nesiseka. Jau laikiau 5 kartus, ir prarandu viltį išlaikyti  verysad.gif

Idomu, del ko neislaikai? pasipasakok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 30, 15:19)
Sveikos,
as neseniai po antro vaziavimo.. smile.gif
Siandien sekesi geriau, bet Linas sake kad man reikia daugiau drasos..
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt.. sad.gif Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet.. Kiekviena kart pries vaziavima bijau, bet kai pradedu vaziuot, po biski nusiraminu.. Siandien jau teko po centra vaziuot, va ten tai buvo baisoka, tiek daug masinu, sviesoforas prie sviesoforo, nespeji pradet kau reikia stabdyt, uch.. buvo baisoka..  blush2.gif
Na tikiuos po biski islavinsiu igudzius vairuot ir pan..  4u.gif

Taigi, nenorek po antro vaziavimo vaziuot be klaidu g.gif net patyre jas daro, ka jau kalbet apie kandidatus i vairuotojus. aisku, avarines situacijos sudarymas ner gerai, bet gi esam "zalios", uztat ir mokomes, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 30 sausio 2007 - 23:37
aš manau, kad Patieška čia biškį juokavo...
nes tikrai nesąmonė, kad priima tik mokančius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 30, 16:10)

Niu ir kaip Tau praejo? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 30, 23:36)
aš manau, kad Patieška čia biškį juokavo...
nes tikrai nesąmonė, kad priima tik mokančius lotuliukas.gif

Aisku, kad taip drinks_cheers.gif kitu atveju vairavimo mokyklos bankrutuot pradetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 30 sausio 2007 - 23:38
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 21:37)
Nu joo, tai jei as pirma karta sestadieni laikiau, tai...  mega_shok.gif O kas cia ta teorija isvyste?  ax.gif Kaip pasitvirtinamumas jos?  g.gif  biggrin.gif

Nebijok, išdūrinėja čia tave. hihihi.gif Aš irgi pirmąkart šeštadienį laikiau ir išlaikiau iš antro karto. Taip kad neteisinga čia teorija. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 31, 00:37)
Niu ir kaip Tau praejo? rolleyes.gif

viskas normaliai thumbup.gif gavau pagyrima, kad vaziuoju drasiai blush2.gif

bet as tokiais sunkeliais vazinejusi, sakau ar reikia g.gif vazinejam kur nuo milikoniu nusileidi, ir suki ten i desine, kiemais varau lotuliukas.gif bet vakar kiek ten ledo buvo blink.gif blink.gif

viskas ciki piki, as ismoksiu vairuoti, pati zinau, nes noriu ismokti

bet jau su tais bilietais nesiseka schmoll.gif niekaip neismokstu tu vaziavimo greiciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O varge, vargeli, nu ir kas cia per oras uz lango! doh.gif Ryt is ryto gi man egzaaaminas fear.gif Nu neturiu as laimes, neturiu... doh.gif doh.gif
Gal dar kas norfs siomis dienomis laikot? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti