na ziuriu visos cia tas linksmybes patyre na bet kartu smagiau paziuresiu kaip bus po antro pravziavimo..jis nusimato tik penktadieni Kaip mazulele tobuleji?kaip kitoms vazinejamcioms sekasi?
QUOTE(gaudri @ 2007 01 29, 17:25)
na ziuriu visos cia tas linksmybes patyre na bet kartu smagiau paziuresiu kaip bus po antro pravziavimo..jis nusimato tik penktadieni Kaip mazulele tobuleji?kaip kitoms vazinejamcioms sekasi?
nu man atrodo, kad tobuleju i gera puse, net Linas po paskutinio sestadienio vaziavimo pasake "GERAI"
dabar vaziuoju ryt
Ritka-Banditka gerai pasake apie tai, kaip is pradziu norisi vis daugiau vairuoti, o paskui, artejant egzaminui, baisu pasidaro Man lygiai tas pats
Egzaminas arteja, o as toki gryba pjaut pradejau, kad siaubas (suku i priesinga puse negu liepiama, pavaras per letai jungineju, sankryzose bijau ir t.t.), bet siandien susikaupiau ir viska labai gerai dariau (palyginus kaip pries tai), net instruktorius sake, kad gerai "pilotavau".
Bet man vistiek atrodo, kad igudziu dar labai truksta, nelabai tikiuosi egza is pirmo karto islaikyti
Egzaminas arteja, o as toki gryba pjaut pradejau, kad siaubas (suku i priesinga puse negu liepiama, pavaras per letai jungineju, sankryzose bijau ir t.t.), bet siandien susikaupiau ir viska labai gerai dariau (palyginus kaip pries tai), net instruktorius sake, kad gerai "pilotavau".
Bet man vistiek atrodo, kad igudziu dar labai truksta, nelabai tikiuosi egza is pirmo karto islaikyti
QUOTE(Žydrė @ 2007 01 29, 10:20)
Man tai smagu, kai perskaitau, kad vis daugiau atsiranda normaliai dirbančių instruktorių. Gal greitai tų rėkiančių ir stresą varančių bus tiek mažai, kiek dabar gerų
Nu ir as tikiuosi. pats instruktorius sake, kad Kaune yra kokie 7-8 nieko nemokinantys kitus, nebent uz papildoma atlygi (na, po privalomu kai papildomus imi), tada gal kike stengiasi. ir vairavimo mokyklos tokius laiko tik todel, kad kito pasirinkimo neturi... ner is ko rinktis.
QUOTE(Patieška @ 2007 01 26, 02:22)
Nu pagaliau žmogaus vardas atsirado, o ne tik mistinis kažkas "kitas".
mistinis instruktorius , kurio vardas "kitas"
Kad visos cia su Linu vazinejo arba dabar vazineja, tai is kur cia mum znot to "kito" varda? Bet tikrai juokinga, yra zmogus - nera vardo.
Galiu pasisakyt, kad as maciau ta Juoza is arti
Kaip buvau zadejus, pirkau 1 papildoma vaziavima per sniega , atejau i susitikimo vieta ir abu instruktoriai stovejo ir kalbejosi. Juozui gal taip iki 50 metuku.Man jis labai malonus pasirode....
O cia kad apie 50, tai jau senas?? (kazkas cia taip sake...)
QUOTE(Ada M @ 2007 01 29, 01:22)
Man šitas košmaras pasikartoja po kiekvienos ilgos pertraukos. Jeigu ilgiau nei savaitę nevairavau, tai viskas - jausmas už vairo jau ne tas. Vėl tenka iš naujo pratintis. Ech kaip man dar trūksta įgūdžių....
O tie privalomi vaziavimai, tie 10, tikrai nepadaro vairuotojo-profesionalo. Cia visiskas absurdas...todel ir neiseina islaikyti is pirmo karto. Labai idomu butu suzinoti, kokiais kriterijais remiantis buvo nustatytas privalomu vaziavimo valandu skaicius? Koks pilietis valdininkas virsininkas tai nusprende? O kai pakisa po nosim , kad turi isvazinet tiek ir tiek , ir jeigu neislaikai, tai pradedi save neigiamai vertinti.... , kad netikusi, kad negabi...ivaro nepilnavertiskumo kompleksa ir tiek... Nesamone...
QUOTE(Klementina @ 2007 01 30, 09:47)
mistinis instruktorius , kurio vardas "kitas"
O kažką "kitą" vakar lyg irgi mačiau Išeinu iš sesers namo, o ten aikštelėje visu grožiu "Zebro" golfukas Tai kol nuėjau, atsirakinau savo, atėjo ir kažkas "kitas". Tai spėju, kad ir aš mačiau. Vo
QUOTE(Klementina @ 2007 01 30, 09:47)
Ir tas "kitas" (L.V.) įvardintas ne piemenaitis jau
Nu, mergaites, as siandien bandysiu vaziavima zieminiais keliais su Linu, kazkaip po 2 savaiciu pertraukos, pasitikejimo savimi tikrai ne fontanai , o dar tos apsnigtos aiksteles... man regis teks man i provincija gudzia varyt tu teisiu laikyt, Kaune gali nieko neiseit Bet bajeris tame, kad gudzioj provincijoj uz papildomus vaziavimus (na, mano atveju, tai butu susipazinimas su trasa) instruktoriai ima daugiau nei didmiestyje Ten ju 1.5 val. kainuoja 70 Lt! Nu plesikai! bet biznis yra biznis... Dieve, kaip dziaugsiuosi kai visa sita baigsis
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 11:21)
Nu, mergaites, as siandien bandysiu vaziavima zieminiais keliais su Linu, kazkaip po 2 savaiciu pertraukos, pasitikejimo savimi tikrai ne fontanai , o dar tos apsnigtos aiksteles... man regis teks man i provincija gudzia varyt tu teisiu laikyt, Kaune gali nieko neiseit Bet bajeris tame, kad gudzioj provincijoj uz papildomus vaziavimus (na, mano atveju, tai butu susipazinimas su trasa) instruktoriai ima daugiau nei didmiestyje Ten ju 1.5 val. kainuoja 70 Lt! Nu plesikai! bet biznis yra biznis... Dieve, kaip dziaugsiuosi kai visa sita baigsis
Man irgi siandien vaziavimas, jau trecias zieminiais keliais uzsigrudinsiu, vasara bus geriau vazinet. tai kazi ar leis Tau provincijoj laikyt teises; gi dabar liaudis is mazesniu miestu, Kauno apskriciai priklausanciu, po 2-3 vaziavimu varo Kauno keliais mokytis vairuot, nes egzaminas Kaune vyksta.
O Kaune "stafke" 50 lt uz 1.5 h papildomo vaziavimo, ar klystu? ar gali instruktorius kokia nuolaida padaryt, jei po privalomu iskar papildomus imi pas ji?
Papildyta:
QUOTE(Klementina @ 2007 01 30, 10:03)
O tie privalomi vaziavimai, tie 10, tikrai nepadaro vairuotojo-profesionalo. Cia visiskas absurdas...todel ir neiseina islaikyti is pirmo karto. Labai idomu butu suzinoti, kokiais kriterijais remiantis buvo nustatytas privalomu vaziavimo valandu skaicius? Koks pilietis valdininkas virsininkas tai nusprende? O kai pakisa po nosim , kad turi isvazinet tiek ir tiek , ir jeigu neislaikai, tai pradedi save neigiamai vertinti.... , kad netikusi, kad negabi...ivaro nepilnavertiskumo kompleksa ir tiek... Nesamone...
Aisku, kad nepadaro ale vistik idomu paciai, kiek cia tu papildomu reikes imt, kad egza islaikyt. jau vasario galui uzsiregistravau tikiuosi, spesiu igudzius islavint
Labas merginos,
Smagu paskaitinėti kaip Jūs mokotės ir išlaikote.
O man tai nesiseka. Jau laikiau 5 kartus, ir prarandu viltį išlaikyti
Sveikos,
as neseniai po antro vaziavimo..
Siandien sekesi geriau, bet Linas sake kad man reikia daugiau drasos..
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt.. Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet.. Kiekviena kart pries vaziavima bijau, bet kai pradedu vaziuot, po biski nusiraminu.. Siandien jau teko po centra vaziuot, va ten tai buvo baisoka, tiek daug masinu, sviesoforas prie sviesoforo, nespeji pradet kau reikia stabdyt, uch.. buvo baisoka..
Na tikiuos po biski islavinsiu igudzius vairuot ir pan..
as neseniai po antro vaziavimo..
Siandien sekesi geriau, bet Linas sake kad man reikia daugiau drasos..
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt.. Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet.. Kiekviena kart pries vaziavima bijau, bet kai pradedu vaziuot, po biski nusiraminu.. Siandien jau teko po centra vaziuot, va ten tai buvo baisoka, tiek daug masinu, sviesoforas prie sviesoforo, nespeji pradet kau reikia stabdyt, uch.. buvo baisoka..
QUOTE(GTE @ 2007 01 30, 14:05)
Labas merginos,
Neprarask, tiesiog nenusistatinėk sau datos, kada privalai išlaikyt ir į egzminą neik su nuostata, kad va jei šiandien neišlaikysiu - viskas. Egzaminą priimk kaip dar vieną pamoką, neišlaikai - reiškia dar reikia ir tiek. Nežinau kaip kitaip pastatyt, bet nenusibrėžk ribos, kad jei ne dabar - tai tragedija. Tai pamoka, kurios metu gali gauti gerą įvertinimą, gali ir ne tokį gerą - reiškia bus kitas kartas. Vis tiek išlaikysi
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 30, 15:19)
Bet klaidu siandien vel dariau, blogiausia, kad vos neivaziavau i kita masina, laimei Linas spejo sustabdyt.. Karta net ir uzgesau prie sviesoforo bandydama pajudet..
Žinai man net gėda, kad tokią mokyklą lanko tokia negabi. Mes, "kitos" supranti šiaip be jokių klaidų iškart važiavom, o instruktoriui pedalų naudot nė nereikėjo, apie užgesimus ir dar prie šviesoforo nebekalbu. Gėda