Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Olita @ 2006 10 17, 21:09)
O kaip. Ir aš pasisakiau  ax.gif

Šaunuolė drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Moterytės atsiuskit ir man ta ket programėle ,bučiau labai dėkinga . smile.gif
Papildyta:
Oi sklerozė adresiuka pamiršau idėt biggrin.gif krulka6@yahoo.com
labai ačiū iš anksto .
Atsakyti
QUOTE(dakvile @ 2006 10 17, 15:00)
o as galiu pasiulyti nueiti i Jasucio vairavimo mokykla. Visos teorijos pamokos buvo l.idomios. Siaip ejau laikyt teises daug veliau, nei baigiau mokykla, todel teko papildomai pavairuoti. Susiradau super instruktoriu. ( jei kam reikia - galeciau duot kontaktus. Instruktorius rimtas, "atlauzo" gerai, bet regitroj is pirmo karto islaikysit. Tikrai.) assa.gif

duok,duok,duok kontaktus to instr..mirksiukas.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,ka galit pasakyti apie Vairalda? Ta,kur Kaune, prie Girstupio? Ketinu ten lankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 17, 20:09)
Aha, labai super pasisakei  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Bet aš dar savo trigrašį, kaip visad, kur nereik, įkišiu ir pridursiu  blush2.gif
Geras ne tas instruktorius, kuris "atlaužo gerai" ir dėl jo "atlaužymo" paskui regitroj iš pirmo karto turėtų visi išlaikyt, ko tikrai garantuot niekas negali (na, nebent jo brolis regitroj egzaminuoja  lotuliukas.gif pagal susitarimą), o tas, kuris dar įteigia mokiniui pasitikėjimą savimi, savo jėgomis ir sugebėjimais - kad mokinys pradėtų savo sėkmes sieti su savim ir savo įgytais įgūdžiais ir sugebėjimais, o ne su instruktorium ir "atlaužymu". O kaip. Ir aš pasisakiau  ax.gif

Cia turbut mes visos jums pritariame, nes tai savaime suprantama tiesa... As tiesiog paprasiau sito instruktoriaus kontaktu ne todel, kad tikeciau jo "stebuklingom" galiom, tiesiog kai geresnio varianto neturiu ("savojo" metodais as kazkodel abejoju...), todel noreciau pabandyt su kitu, kol dar laiko yra. O man reikia jautraus, ramaus zmogus, kuris nesukautu, o ramiai paaiskintu, pabreztu mano klaidas ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 10 18, 16:21)
O man reikia jautraus, ramaus zmogus, kuris nesukautu, o ramiai paaiskintu, pabreztu mano klaidas ir pan.  blush2.gif

Ne, Tu apsispręsk - jautraus nori ar kad nešūkautų lotuliukas.gif Nes jei bus jautrus, tai ir šūkaus vos tik kas ne taip...
Niu, gerai, sorry, suprantu iš tikrųjų, ką turi omeny smile.gif ir pažįstu tokį, tik kad pas jį anksčiausiai būtų vietų po 3 savaičių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 18, 15:41)
Ne, Tu apsispręsk - jautraus nori ar kad nešūkautų  lotuliukas.gif  Nes jei bus jautrus, tai ir šūkaus vos tik kas ne taip...
Niu, gerai, sorry, suprantu iš tikrųjų, ką turi omeny smile.gif ir pažįstu tokį, tik kad pas jį anksčiausiai būtų vietų po 3 savaičių  unsure.gif

Nu kaip ir supratai, cia as ta kita "jautrumo" puse turejau omeny mirksiukas.gif O del to instruktoriaus tai gaila... verysad.gif Kaip tik po triju savaiciu jau ir bus tas mano isbandymas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 10 18, 17:08)
Nu kaip ir supratai, cia as ta kita  "jautrumo" puse turejau omeny  mirksiukas.gif O del to instruktoriaus tai gaila...  verysad.gif  Kaip tik po triju savaiciu jau ir bus tas mano isbandymas...  unsure.gif

Galiu pasiulyti savo instruktoriu,nes tikrai super ramus.Nei karto nera balso pakeles ir is pirmo karto teises issilaikiau.Tai jei dar reiketu ...
Atsakyti
QUOTE(skruzdelyte @ 2006 10 18, 18:16)
Galiu pasiulyti savo instruktoriu,nes tikrai super ramus.Nei karto nera balso pakeles ir is pirmo karto teises issilaikiau.Tai jei dar reiketu ...

Labukas! gal atsiusi jo tl:nr:?Aciu.
Atsakyti
Tai negi niekas nelanket Vairaldos vairavimo mokyklos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.Norejau paklausti gal kas zinot gera instruktoriu Klaipedoje?Labai buciau dekinga. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 19, 08:33)
Tai negi niekas nelanket Vairaldos vairavimo mokyklos?  mirksiukas.gif

Aš netoli jos gyvenau, ale nelankiau unsure.gif , nes važinėjau į Laisvę. Nieko negaliu pasakyt apart to, kad mačiau į naują panašų mašiniuką, o daugiau nieko...
Atsakyti