Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

ech.. 4u.gif smagumelis laukia biggrin.gif
Atsakyti
Butinai parasyk pirmus ispudzius po pamokos drinks_cheers.gif Ir apie instruktoriu ir siaip apie potyrius biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 28, 21:55)
na man irgi rytoj is ryto pirmas vaziavimas su Linu.. 4u.gif biski neramu..kaip ten tie pirmi kartai praeina?

Normaliai ta pirma pamoka. Išeini ir supranti, kad vis dar nori mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 28, 22:26)
Normaliai ta pirma pamoka. Išeini ir supranti, kad vis dar nori mokytis biggrin.gif

Vat tuo labiausiai ir dziaugiuosi mokydamasi vairuoti drinks_cheers.gif visalaik laukiu kito karto, kazkaip norisi vairuoti 4u.gif tiesa, as ne su jusu minetu instruktorium vazineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 28 sausio 2007 - 23:58
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 28, 23:03)
Pirmi kartai praeina kaip sapne  lotuliukas.gif Ypac jei salygos sudetingesnes, kaip kad dabar, tai isvis kaip fantastiniam filme  biggrin.gif "Nieko nematau, nieko nesuprantu, nu bet vaziuoju"  lotuliukas.gif

Man šitas košmaras pasikartoja po kiekvienos ilgos pertraukos. Jeigu ilgiau nei savaitę nevairavau, tai viskas - jausmas už vairo jau ne tas. Vėl tenka iš naujo pratintis. Ech kaip man dar trūksta įgūdžių....
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 28, 23:57)
as ne su jusu minetu instruktorium vazineju.

Spragtuk, aš asmeniškai tikiu, kad yra ne vienas geras - man pasisekė su vienu, kitam su kitu ir t.t. Čia gi ne vieno "dievo" biggrin.gif religija. Svarbu pataikyt pas gerą ir tiek smile.gif Būčiau pataikius pas kitą gerą būčiau kitu pasidžiaugus.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 29, 00:54)
Spragtuk, aš asmeniškai tikiu, kad yra ne vienas geras - man pasisekė su vienu, kitam su kitu ir t.t. Čia gi ne vieno "dievo" biggrin.gif religija. Svarbu pataikyt pas gerą ir tiek smile.gif Būčiau pataikius pas kitą gerą būčiau kitu pasidžiaugus.

Be abejo, kad taip drinks_cheers.gif bet ne tai norejau pasakyti... dziaugiuosi, kad mokausi vairuoti ir kad tobuleju prie vairo. ir kad noras vairuoti yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 29, 01:57)
Vat tuo labiausiai ir dziaugiuosi mokydamasi vairuoti  drinks_cheers.gif visalaik laukiu kito karto, kazkaip norisi vairuoti  4u.gif tiesa, as ne su jusu minetu instruktorium vazineju.

Man tai smagu, kai perskaitau, kad vis daugiau atsiranda normaliai dirbančių instruktorių. Gal greitai tų rėkiančių ir stresą varančių bus tiek mažai, kiek dabar gerų g.gif
Atsakyti
na va jau po vaziavimo 4u.gif lotuliukas.gif Linas labai kantrus ir malonus..o as tai biski gryba pjoviau, tai pedalai susimakaluodavo tai vel kas nors..tai jis mane pataisydavo..dar as kazkaip levai rankas kryziuju vaira sukdama tai tikiuosi atprasiu..ir posukiai kazkaip man ten astresni nekaip gavosi..i veidrodelius tai vapšia nežiurėjau, bet bent ačiū Dievui perjunginėdama pavaras į jas nežiopsojau..ai dar bajaras buvo kai vietoj posukio netycia su ranka uzkabinau ir valytuvus ijungiau..nu zodziu visa kelia juokas eme thumbup.gif nu bet šeip super..noriu dar..
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 29, 11:31)
na va jau po vaziavimo 4u.gif  lotuliukas.gif Linas labai kantrus ir malonus..o as tai biski gryba pjoviau, tai pedalai susimakaluodavo tai vel kas nors..tai jis mane pataisydavo..dar as kazkaip levai rankas kryziuju vaira sukdama tai tikiuosi atprasiu..ir posukiai kazkaip man ten astresni nekaip gavosi..i veidrodelius tai vapšia nežiurėjau, bet bent ačiū Dievui perjunginėdama pavaras į jas nežiopsojau..ai dar bajaras buvo kai vietoj posukio netycia su ranka uzkabinau ir valytuvus ijungiau..nu zodziu visa kelia juokas eme thumbup.gif nu bet šeip super..noriu dar..

Tai gerai, kad tau smagu, nes kitus tai nervas imtų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 29, 11:31)
na va jau po vaziavimo 4u.gif  lotuliukas.gif Linas labai kantrus ir malonus..o as tai biski gryba pjoviau, tai pedalai susimakaluodavo tai vel kas nors..tai jis mane pataisydavo..dar as kazkaip levai rankas kryziuju vaira sukdama tai tikiuosi atprasiu..ir posukiai kazkaip man ten astresni nekaip gavosi..i veidrodelius tai vapšia nežiurėjau, bet bent ačiū Dievui perjunginėdama pavaras į jas nežiopsojau..ai dar bajaras buvo kai vietoj posukio netycia su ranka uzkabinau ir valytuvus ijungiau..nu zodziu visa kelia juokas eme thumbup.gif nu bet šeip super..noriu dar..

nu matau visai smagiai pasivazinejai lotuliukas.gif thumbup.gif

su valytuvais ir as juos daznai ijungiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 29, 13:24)
su valytuvais ir as juos daznai ijungiu  lotuliukas.gif

ir man porąkart buvo, įjungi, bandai išjungt, o jie dar greičiau hihihi.gif
Atsakyti