Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 26, 18:47)
Tik va vaziuodama keliu, noreda perjungti pavara ziuri ne i kelia, o i ja..  blush2.gif

Aš tą salyginai sunkiai išgyvendinau cool.gif Sakė - jum naktį mokintis reiktų (nors teko važiuot ir beveik naktį - kas iš to - mieste apšviesta) lotuliukas.gif Bet nežiūrėdama kurį laiką aš jos tiesiog nerasdavau (bent tuo teisindavaus biggrin.gif) ar neatsimindavau kuri įjungta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 26, 19:47)
Tik va vaziuodama keliu, noreda perjungti pavara ziuri ne i kelia, o i ja..  blush-anim-cl.gif2

žinok ir man taip būdavo, jungiu pavarą žiūrėdama į ją, ir jaučiu kad važiuoju jau ne ten kur reikia lotuliukas.gif

bet dabar jau pripratau ir nebežiūriu aš į ją thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Labai smagiai šiandien pasivažinėjui aikštelėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 26, 19:47)
Tik va vaziuodama keliu, noreda perjungti pavara ziuri ne i kelia, o i ja..  blush2.gif  Bet manau su laiku ir tai ismoksiu neziuredama..

Aš tai niekad ten nežiūriu, mat kai man tėtis papasakojo, kad jo bendradarbio dukra neišlaikė egzamino, nes žiūrėjo į pavaras, tai aš šitą labai gerai įsidėmėjau ir pradėjusi mokytis į jas net nežiūrėjau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 01 27, 17:49)
kad jo bendradarbio dukra neišlaikė egzamino, nes žiūrėjo į pavaras

na vargu ar vien dėl to neišlaikė, nors iki egzamino tai dažniausiai praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 27, 19:07)
na vargu ar vien dėl to neišlaikė, nors iki egzamino tai dažniausiai praeina biggrin.gif

Na, galbūt ir ne vien dėl to neišlaikė, bet papasakojo, man būtent taip. Nu ir gerai padarė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau iš vis nebežiūriu, jau pripratau bigsmile.gif
Atsakyti
pradzioje ir as spoksodavau i pavaras, bet pastoviai komentarus is instruktoriaus gaudavau, tep ir pripratau ax.gif dar jis mane pastoviai zenklu klausdavau kokius matau, cia tai daznai bandydavau gudraut, bet ne visada isdegdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
jau ir as pradejau mokytis smile.gif) klaipedoj, matuzeviciaus vairavimo mokykloj.
ana savaite buvo dvi teorijos paskaitos. po pirmos direktorius liepe skambint instruktoriams susitarti del laiko biggrin.gif tai pirmadieni buvo paskaita, o antradieni jau pirma karta gyvenime su mechanine deze vazrinejau VISISKAI NEVALYTOM LEDINEM gatvem biggrin.gif
siaip tai man labai patiko, laukiu nesulaukiu antro vaziavimo smile.gif bet su pavarom jauciu turesiu problemu- nu nemoku as ju jungti normaliai doh.gif tai sankabos iki galo neisminu, tai pamirstu kokia ijungta, ir dar turiu ziuret i svirti, nes kitaip nezinau kaip perjungt! bet gal ismoksiu kaip nors biggrin.gif

ai, tiesa- instruktorius labai geras dede, nesauke nereke, ramus toks ir siaip gerietis atrodo 4u.gif teorijos destytojas superinis. pirma paskaita pasakojo apie zenklus:
-dabar taaaip, kadangi MELYNA spalva yra artima ZALIAI, o ZALIA yra KAIMAS, tai MELYNI zenklai statomi KAIME, nes KAIMAS- tai ne gyvenviete! o kadangi MIESTE gyvena BALTARANKIAI, tai MIESTE zenklai statomo BALTI!

prisijuokiau ten is jo, kiekviena paskaita tokiu bajeriu pripasakoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 27 sausio 2007 - 23:36
Nu va kokia saunuole ,kad pradejai,as ir klaipedoj zadu,bet vis gumna tempiu, blush2.gif nu biski sunku,kad vaiko nera kam palikti,o MB ilgai dirba,bet kaip nors prisiruosiu.Tai va linkiu tau gerai islaikyti,rasyk daugiau,nes idomu kaip klaipedoj,ir kokius mazdaug marsrutus vaziuojat?

................................
http://www.supermama...howtopic=122332
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 28 sausio 2007 - 14:55
na man irgi rytoj is ryto pirmas vaziavimas su Linu.. 4u.gif biski neramu..kaip ten tie pirmi kartai praeina?
Atsakyti
Pirmi kartai praeina kaip sapne lotuliukas.gif Ypac jei salygos sudetingesnes, kaip kad dabar, tai isvis kaip fantastiniam filme biggrin.gif "Nieko nematau, nieko nesuprantu, nu bet vaziuoju" lotuliukas.gif Po to, kaip taisykle, atsiranda labai didelis noras pakartot, dar ir dar, o jau artejant egzaminui, atrodo, kad gal jau ir ne taip labai benori biggrin.gif, nes vis dar ne visai viska matai ir nelabai viska supranti, bet jau negali pasiteisint, kad pirma karta uz vairo sedi. Bent jau man taip buvo ir, ko gero, daugeliui drinks_cheers.gif
Atsakyti