Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:29)
nu as dar tik su Golfu vazinejuos, bet jau stabdziu stiprumas, vos paspaudi, ir stabdo staigiai doh.gif niekaip neina priprasti schmoll.gif

Man kažkaip nereikėjo pratintis prie to. Pasiilgau to golfuko - prilipo wub.gif Prašom su juo švelniai, švelniai biggrin.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:29)
nu sestadieni i aikstele vaziuojam thumbup.gif cirku jauciu bus daug  blush2.gif

Važiuojam, miergai, cirkų pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 22:34)
Man kažkaip nereikėjo pratintis prie to. Pasiilgau to golfuko  wub.gif  biggrin.gif
Važiuojam, miergai, cirkų pažiūrėt  lotuliukas.gif

as tau tuoj atvaziuosiu blink.gif blink.gif nu atbulai vaziuot nemoku visai blush2.gif tai su juo ir bus daugiausiai cirku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:36)
as tau tuoj atvaziuosiu blink.gif  blink.gif nu atbulai vaziuot nemoku visai blush2.gif tai su juo ir bus daugiausiai cirku tongue.gif

Ne - padarysim taip bigsmile.gif Tu pasakai kurią valandą važiavimas, o aš tada tau iš paskos ir į aikštelę irgi. Žinote man ant ledo gal ir reikia mokytis biggrin.gif O dar pagalvok kas bus kai atbulom ant estakados reiks... topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 22:37)
Ne - padarysim taip  bigsmile.gif Tu pasakai kurią valandą važiavimas, o aš tada tau iš paskos ir į aikštelę irgi. Žinote man ant ledo gal ir reikia mokytis  biggrin.gif O dar pagalvok kas bus kai atbulom ant estakados reiks...  topsecret.gif

Nu taip sutinku drinks_cheers.gif 8:00 mano važiavimas lotuliukas.gif būsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:40)

Aišku biggrin.gif O dar geriau sugalvojau - darom visos kas išsilaikę išvažiuojamąjį pažintinį meetuką - t.y. visos iš paskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 22:41)

ok ok.gif
Atsakyti
Aišku  biggrin.gif O dar geriau sugalvojau - darom visos kas išsilaikę išvažiuojamąjį pažintinį meetuką - t.y. visos iš paskos  lotuliukas.gif

Davai bigsmile.gif Tik mašiniuko savo dar neturiu verysad.gif gal ant galinės sėdynės priglausi? Padėtį apžvelgčiau laugh.gif
Atsakyti
Aišku  biggrin.gif O dar geriau sugalvojau - darom visos kas išsilaikę išvažiuojamąjį pažintinį meetuką - t.y. visos iš paskos  lotuliukas.gif

Aš visom keturiom už- meetuką, ale kad laiką sugalvojat nesveiką - 8 ryto... Ne, aš geriau kito palauksiu, neatsikelsiu taip anktsi, o dar rytais mašinos langus kol nugramdysiu...
Aš tai cirkus rodydavau su parkavimusi i tarpą. Tada vos nežliumbdavau, o dabar jau juokas ima lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 22:29)
tai Linas su tuo kitu instruktorium pasnekejo, jis pas mane atejo, o kita panele isedo i ta kita Polo masinyte su kitu tuo vyruku mirksiukas.gif tai nusprendziau kad cia bus tas "kitas instruktorius' lotuliukas.gif

nu as dar tik su Golfu vazinejuos, bet jau stabdziu stiprumas, vos paspaudi, ir stabdo staigiai doh.gif niekaip neina priprasti schmoll.gif

nu sestadieni i aikstele vaziuojam thumbup.gif cirku jauciu bus daug  blush2.gif

Dėl instruktoriaus - nu yra kitas, mano kaimynės sesuo dabar ten mokinasi, su Juozu važinėja. Tik kaip supratau, tas vyrukas gerokai su metais jau lotuliukas.gif Bet irgi nesiskundžia juo, patenkinta. Gal kad vyresnis jau ne toks "geidžiamas" kaip Linas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei tau golfas jautrus, paprašyk su polu pavažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 23:12)
Dėl instruktoriaus - nu yra kitas, mano kaimynės sesuo dabar ten mokinasi, su Juozu važinėja.

Nu pagaliau žmogaus vardas atsirado, o ne tik mistinis kažkas "kitas". biggrin.gif

Aš visom keturiom už- meetuką, ale kad laiką sugalvojat nesveiką - 8 ryto...

Nieko mes nesugalvojom, čia gi jos važiavimo laikas, tai negi dabar prašyt žmogaus, kad laiką perkeltų, kad mum patogiau urmu iš paskos būtų biggrin.gif

Aš tai cirkus rodydavau su parkavimusi i tarpą. Tada vos nežliumbdavau, o dabar jau juokas ima  lotuliukas.gif

O man su šituo kažkaip nelabai sudėtinga buvo, tik kad va realybėj tokio statymo būdo dar beveik ir nepanaudojau, tai ir primiršt baigiu unsure.gif

Tik kaip supratau, tas vyrukas gerokai su metais jau  lotuliukas.gif  Bet irgi nesiskundžia juo, patenkinta. Gal kad vyresnis jau ne toks "geidžiamas"  kaip Linas

Spėju todėl, kad ne tiek girdėta apie jį ir viskas. Aš kai ėjau tiesą sakant nė nenutuokiau kas ten mane mokins - apie instruktorių nebuvau girdėjus nieko, tik žinojau, kad gera mokykla ir viskas. O ir šitas galų gale ne piemuo jau irgi.

O jei tau golfas jautrus, paprašyk su polu pavažiuoti  biggrin.gif

Aš kažkaip su juo esminio skirtumo nepajutau , gal toks vos grubesnis, kietesnis už Golfą, bet tik tiek. Panašu man kažkaip su jom buvo. O švelniau su golfu sakydavo elgtis. Su stabdžiais didelių nuotykių nepamenu g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar šiauliečių čia yra? g.gif Gal kas žinot gerą instruktorių papildomiems pravažiavimams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 23, 15:30)
supratau  rolleyes.gif galvojau kad dar tik lankysi tai tada neteks kartu eiti į kursus  smile.gif o kodėl tau nepatiko Dorkane ir kuriam tu lankei  rolleyes.gif man butų koraluose arčiau į Dorkaną ir jį taip išgyrė  smile.gif

Koraluose taip pat mokiausi, nezinau, lyg tais viskas ten tvarkoj smile.gif , cia gal as tokia ziopla. Mano instruktorius buvo Tadas, ai toks nuotaikos zmogus, viena kart vaziavau ir klausiu jo, galiu perjungt begi (i zemesni, nes man dar iki siol su begiais ne kas, kai reikia mazinti greiti), tai jis sako, taigi as tau aiskinau ax.gif , nu bet kai tai buvo gal koks trecias vaziavimas ... unsure.gif doh.gif , tai as po to karto daugiau ir nebeklausdavau verysad.gif . Kita kart viskas atrodo normaliai, paaiskina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 26 sausio 2007 - 18:43
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 22:11)
s_i_r_d_u_t_e didziausi sveikinimai wub.gif tai papasakok ar bijojai blush2.gif

Pirmo vaziavimo biski bijojau, vistiek, kaip ten bebutu uz vairo sedau pirma karta ir naturalu kad jaudinaus, ir kojos drebejo spaudziant pedalus, bet po truputi atsipalaidavau.. smile.gif Linas labai ramiai viska aiskino, nepajutau dideles itampos.. smile.gif
bet neneigiu kad siek tiek buvau isitempus, labiausiai ta pajutau kita diena, kai skaudejo ranku raumenis.. lotuliukas.gif as maniau kad nesugebesiu ismokt net pradet vaziuot, o dabar manau kitaip, nera taip sunku kaip atrodo.. Tik va vaziuodama keliu, noreda perjungti pavara ziuri ne i kelia, o i ja.. blush2.gif Bet manau su laiku ir tai ismoksiu neziuredama.. O seip, vaziuoti labai patiko, mano tikslas - ismokti gerai vaziuoti ir egzamina islaikyti is pirmo karto. Visada siekiu uzsibrezto tikslo.. thumbup.gif
Linkiu visoms buti ryztingomis ir nebijoti sunkumu, ju visada bus, reikia ramiai su jais susidoroti.. smile.gif
Atsakyti