QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 23:12)
Dėl instruktoriaus - nu yra kitas, mano kaimynės sesuo dabar ten mokinasi, su Juozu važinėja.
Nu pagaliau žmogaus vardas atsirado, o ne tik mistinis kažkas "kitas".
Aš visom keturiom už- meetuką, ale kad laiką sugalvojat nesveiką - 8 ryto...
Nieko mes nesugalvojom, čia gi jos važiavimo laikas, tai negi dabar prašyt žmogaus, kad laiką perkeltų, kad mum patogiau urmu iš paskos būtų
Aš tai cirkus rodydavau su parkavimusi i tarpą. Tada vos nežliumbdavau, o dabar jau juokas ima
O man su šituo kažkaip nelabai sudėtinga buvo, tik kad va realybėj tokio statymo būdo dar beveik ir nepanaudojau, tai ir primiršt baigiu
Tik kaip supratau, tas vyrukas gerokai su metais jau
Bet irgi nesiskundžia juo, patenkinta. Gal kad vyresnis jau ne toks "geidžiamas" kaip Linas
Spėju todėl, kad ne tiek girdėta apie jį ir viskas. Aš kai ėjau tiesą sakant nė nenutuokiau kas ten mane mokins - apie instruktorių nebuvau girdėjus nieko, tik žinojau, kad gera mokykla ir viskas. O ir šitas galų gale ne piemuo jau irgi.
O jei tau golfas jautrus, paprašyk su polu pavažiuoti
Aš kažkaip su juo esminio skirtumo nepajutau , gal toks vos grubesnis, kietesnis už Golfą, bet tik tiek. Panašu man kažkaip su jom buvo. O švelniau su golfu sakydavo elgtis. Su stabdžiais didelių nuotykių nepamenu