Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Pirmiausiai - sveikinimai Mandročkė drinks_cheers.gif Šaunuolė thumbup.gif

O ZEBRE paskaitos kaip jau sakė - antradieniais ir ketvirtadieniais 18 val. Mano draugė nelankė, negalėjo, ėjo konsultacijų pas dėstytoją, kai susitardavo kuriuo metu. Žodžiu be mokslo šviesos ten nepalieka nė vienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 24, 00:54)
važiavimai, kada susitari su instruktorium, kaip dabar su paskaitom nežinau, man būdavo antradieniais ir ketvirtadieniais 18.00 val. (čia vasarą), plius kada užsirašius eidavau bilietų prie kompiuterių spręst - laikas irgi įvairus, kaip pasiseka užsirašyt.

Aš dar vieną kuponą lyg turiu dar, tai jei ką galėsi ir iš manęs paimt (ar persiųsčiau).

QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 10:31)
teorijos paskaitos vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 18 vl. ir trunka 1,5 val.

ten tokiu kaip grupiu nera, ateiti i paskaita ir klausai, ka tau desto. ten paskaitos vyksta ciklu. nuo kurios pradejai, ties ja ir uzbaigi biggrin.gif

su instruktorium uzsiarsai asmeniskai mirksiukas.gif beje Linas labai puikus instruktorius, viska paaiskina, pakomentuoja, ir svarbiausia nerekia thumbup.gif  blush2.gif

Ačiū, moteros, už atsakymus, kaip gerai, kad tos paskaitos vakarais. Galėsim organizuoti tėvo ir sūnaus vakarus biggrin.gif Ir logiška visai sitema, kad nereikia laukti kol kokia grupė susidarys. Man patinka biggrin.gif

Patieška turbūt čia per AŽ geriau susirašyt dėl šito delikataus reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labs rytas 4u.gif

Ir apturejau vakar vaziavima per leda rolleyes.gif nu nieko baisaus galiu pasakyti, tik reikia pradeti stabdyti biski anskciau lotuliukas.gif nes paskui gali buti "bumt" ir "oi blink.gif "
Atsakyti
O kada pradejot mokintis vairuoti? g.gif Ar kai visas paskaitas isklauset? g.gif Ar man prieit prie instruktoriaus ir pareikst nora? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAME: 25 sausio 2007 - 09:47
QUOTE(PAME @ 2007 01 25, 10:46)
O kada pradejot mokintis vairuoti?  g.gif  Ar kai visas paskaitas isklauset?  g.gif Ar man prieit prie instruktoriaus ir pareikst nora? ax.gif

as tai po keliu teoriniu paskaitu pradejau, nors galima is karto, jei susimoki visa suma pinigu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 01 25, 10:46)
O kada pradejot mokintis vairuoti?  g.gif  Ar kai visas paskaitas isklauset?  g.gif Ar man prieit prie instruktoriaus ir pareikst nora? ax.gif

Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus. O su kuo nori važiuoti irgi joms sakai, jei turi pasirinkusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 10:44)
as tai po keliu teoriniu paskaitu pradejau, nors galima is karto, jei susimoki visa suma pinigu tongue.gif

QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 13:13)
Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus. O su kuo nori važiuoti irgi joms sakai, jei turi pasirinkusi  tongue.gif

Dekui, supratau 4u.gif
Atsakyti
As siandien islaikiau teorijos egzamina Regitroj! thumbup.gif
Vakar ir man buvo pirmas vaziavimas su Linu, labai patiko, o instroktorius tai super, labai aciu visoms uz rekomendacijas, tikiuosi ir veliau viskas bus ciki, ir neteks del nieko gailetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 10:44)

Pagal taisykles iškart negalima tongue.gif

QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 13:13)
Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus.

Tai kad "Zebre" skiria pats instruktorius (t.y. su juo susitariat), gal kam ir pasitaikė kitaip, bet aš kitaip nemačiau - nors kada prieit ir tartis, kokia bendra tvarka mane direktorė kažkaip informavo iškart. O jokio kito instruktoriaus ten apskritai neteko nei matyt nei girdėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 20:29)
Pagal taisykles iškart negalima tongue.gif
Tai kad "Zebre" skiria pats instruktorius (t.y. su juo susitariat), gal kam ir pasitaikė kitaip, bet aš kitaip nemačiau -  nors kada prieit ir tartis, kokia bendra tvarka mane direktorė kažkaip informavo iškart. O jokio kito instruktoriaus ten apskritai neteko nei matyt nei girdėt  lotuliukas.gif

kai as siandien buvau paskaitoj, tai koki 30 zmoniu susirinko doh.gif ir tu man pasakyk, kada jis speja su visais vairavimus aptureti g.gif

siaip jie turi dvi masinas, tai kas tada su ta kita vazineja, o gal stovi sau garaze laiminga lotuliukas.gif

zinok yra ir kitas instruktorius, nei kai laukiau savo vaziavimo, atvaziavo abi masinikes vienu metu, is vienos islipo Linas, is kitos kitas vyrukas tongue.gif

s_i_r_d_u_t_e didziausi sveikinimai wub.gif tai papasakok ar bijojai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:11)
kai as siandien buvau paskaitoj, tai koki 30 zmoniu susirinko doh.gif ir tu man pasakyk, kada jis speja su visais vairavimus aptureti g.gif

Nu taip ir spėja - vasarą pvz. buvo taip - važiuoja nuo ankstaus ryto iki vakaro. unsure.gif paskaitos gi tik porąkart per savaitę. Tada tikrai jokio kito nebuvo. O dėl dabar taip ir sakau - apie kitą netekę nei girdėt nei regėt. O vasarą tų važiuojančių žymiai daugiau doh.gif

siaip jie turi dvi masinas, tai kas tada su ta kita vazineja, o gal stovi sau garaze laiminga lotuliukas.gif

Turi tris: dvi mechanines ir vieną automatinę. Man pačiai pvz. teko mokytis su dviem. bigsmile.gif Nebūtina gi abiem mašiniukam ištisai non stop važiuot - ir taip nemažai tenka biggrin.gif

zinok yra ir kitas instruktorius, nei kai laukiau savo vaziavimo, atvaziavo abi masinikes vienu metu, is vienos islipo Linas, is kitos kitas vyrukas tongue.gif

O kas tau sakė, kad kitas vyrukas - instruktorius? tongue.gif Gali būt aišku, tik keista, kad niekas jo ir neįvardija - ar tau kas nors siūlė iš ko nors rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 22:25)
O kas tau sakė, kad kitas vyrukas - instruktorius? tongue.gif Gali būt aišku, tik keista, kad niekas jo ir neįvardija - ar tau kas nors siūlė iš ko nors rinktis?

tai Linas su tuo kitu instruktorium pasnekejo, jis pas mane atejo, o kita panele isedo i ta kita Polo masinyte su kitu tuo vyruku mirksiukas.gif tai nusprendziau kad cia bus tas "kitas instruktorius' lotuliukas.gif

nu as dar tik su Golfu vazinejuos, bet jau stabdziu stiprumas, vos paspaudi, ir stabdo staigiai doh.gif niekaip neina priprasti schmoll.gif

nu sestadieni i aikstele vaziuojam thumbup.gif cirku jauciu bus daug blush2.gif
Atsakyti