Pirmiausiai - sveikinimai Mandročkė Šaunuolė
O ZEBRE paskaitos kaip jau sakė - antradieniais ir ketvirtadieniais 18 val. Mano draugė nelankė, negalėjo, ėjo konsultacijų pas dėstytoją, kai susitardavo kuriuo metu. Žodžiu be mokslo šviesos ten nepalieka nė vienos
QUOTE(Patieška @ 2007 01 24, 00:54)
važiavimai, kada susitari su instruktorium, kaip dabar su paskaitom nežinau, man būdavo antradieniais ir ketvirtadieniais 18.00 val. (čia vasarą), plius kada užsirašius eidavau bilietų prie kompiuterių spręst - laikas irgi įvairus, kaip pasiseka užsirašyt.
Aš dar vieną kuponą lyg turiu dar, tai jei ką galėsi ir iš manęs paimt (ar persiųsčiau).
Aš dar vieną kuponą lyg turiu dar, tai jei ką galėsi ir iš manęs paimt (ar persiųsčiau).
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 10:31)
teorijos paskaitos vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 18 vl. ir trunka 1,5 val.
ten tokiu kaip grupiu nera, ateiti i paskaita ir klausai, ka tau desto. ten paskaitos vyksta ciklu. nuo kurios pradejai, ties ja ir uzbaigi
su instruktorium uzsiarsai asmeniskai beje Linas labai puikus instruktorius, viska paaiskina, pakomentuoja, ir svarbiausia nerekia
ten tokiu kaip grupiu nera, ateiti i paskaita ir klausai, ka tau desto. ten paskaitos vyksta ciklu. nuo kurios pradejai, ties ja ir uzbaigi
su instruktorium uzsiarsai asmeniskai beje Linas labai puikus instruktorius, viska paaiskina, pakomentuoja, ir svarbiausia nerekia
Ačiū, moteros, už atsakymus, kaip gerai, kad tos paskaitos vakarais. Galėsim organizuoti tėvo ir sūnaus vakarus Ir logiška visai sitema, kad nereikia laukti kol kokia grupė susidarys. Man patinka
Patieška turbūt čia per AŽ geriau susirašyt dėl šito delikataus reikalo
Labs rytas
Ir apturejau vakar vaziavima per leda nu nieko baisaus galiu pasakyti, tik reikia pradeti stabdyti biski anskciau nes paskui gali buti "bumt" ir "oi "
Ir apturejau vakar vaziavima per leda nu nieko baisaus galiu pasakyti, tik reikia pradeti stabdyti biski anskciau nes paskui gali buti "bumt" ir "oi "
O kada pradejot mokintis vairuoti? Ar kai visas paskaitas isklauset? Ar man prieit prie instruktoriaus ir pareikst nora?
QUOTE(PAME @ 2007 01 25, 10:46)
O kada pradejot mokintis vairuoti? Ar kai visas paskaitas isklauset? Ar man prieit prie instruktoriaus ir pareikst nora?
as tai po keliu teoriniu paskaitu pradejau, nors galima is karto, jei susimoki visa suma pinigu
QUOTE(PAME @ 2007 01 25, 10:46)
Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus. O su kuo nori važiuoti irgi joms sakai, jei turi pasirinkusi
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 10:44)
as tai po keliu teoriniu paskaitu pradejau, nors galima is karto, jei susimoki visa suma pinigu
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 13:13)
Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus. O su kuo nori važiuoti irgi joms sakai, jei turi pasirinkusi
Dekui, supratau
As siandien islaikiau teorijos egzamina Regitroj!
Vakar ir man buvo pirmas vaziavimas su Linu, labai patiko, o instroktorius tai super, labai aciu visoms uz rekomendacijas, tikiuosi ir veliau viskas bus ciki, ir neteks del nieko gailetis
Vakar ir man buvo pirmas vaziavimas su Linu, labai patiko, o instroktorius tai super, labai aciu visoms uz rekomendacijas, tikiuosi ir veliau viskas bus ciki, ir neteks del nieko gailetis
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 10:44)
Pagal taisykles iškart negalima
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 25, 13:13)
Sveikatos pažymą būtinai turi turėt. Ir norą reikia pareikšt direktorei ar administratorei, jos popierius išrašo, skiria važiavimus.
Tai kad "Zebre" skiria pats instruktorius (t.y. su juo susitariat), gal kam ir pasitaikė kitaip, bet aš kitaip nemačiau - nors kada prieit ir tartis, kokia bendra tvarka mane direktorė kažkaip informavo iškart. O jokio kito instruktoriaus ten apskritai neteko nei matyt nei girdėt
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 20:29)
Pagal taisykles iškart negalima
Tai kad "Zebre" skiria pats instruktorius (t.y. su juo susitariat), gal kam ir pasitaikė kitaip, bet aš kitaip nemačiau - nors kada prieit ir tartis, kokia bendra tvarka mane direktorė kažkaip informavo iškart. O jokio kito instruktoriaus ten apskritai neteko nei matyt nei girdėt
kai as siandien buvau paskaitoj, tai koki 30 zmoniu susirinko ir tu man pasakyk, kada jis speja su visais vairavimus aptureti
siaip jie turi dvi masinas, tai kas tada su ta kita vazineja, o gal stovi sau garaze laiminga
zinok yra ir kitas instruktorius, nei kai laukiau savo vaziavimo, atvaziavo abi masinikes vienu metu, is vienos islipo Linas, is kitos kitas vyrukas
s_i_r_d_u_t_e didziausi sveikinimai tai papasakok ar bijojai
QUOTE(maziulele @ 2007 01 25, 21:11)
kai as siandien buvau paskaitoj, tai koki 30 zmoniu susirinko ir tu man pasakyk, kada jis speja su visais vairavimus aptureti
Nu taip ir spėja - vasarą pvz. buvo taip - važiuoja nuo ankstaus ryto iki vakaro. paskaitos gi tik porąkart per savaitę. Tada tikrai jokio kito nebuvo. O dėl dabar taip ir sakau - apie kitą netekę nei girdėt nei regėt. O vasarą tų važiuojančių žymiai daugiau
siaip jie turi dvi masinas, tai kas tada su ta kita vazineja, o gal stovi sau garaze laiminga
Turi tris: dvi mechanines ir vieną automatinę. Man pačiai pvz. teko mokytis su dviem. Nebūtina gi abiem mašiniukam ištisai non stop važiuot - ir taip nemažai tenka
zinok yra ir kitas instruktorius, nei kai laukiau savo vaziavimo, atvaziavo abi masinikes vienu metu, is vienos islipo Linas, is kitos kitas vyrukas
O kas tau sakė, kad kitas vyrukas - instruktorius? Gali būt aišku, tik keista, kad niekas jo ir neįvardija - ar tau kas nors siūlė iš ko nors rinktis?
QUOTE(Patieška @ 2007 01 25, 22:25)
O kas tau sakė, kad kitas vyrukas - instruktorius? Gali būt aišku, tik keista, kad niekas jo ir neįvardija - ar tau kas nors siūlė iš ko nors rinktis?
tai Linas su tuo kitu instruktorium pasnekejo, jis pas mane atejo, o kita panele isedo i ta kita Polo masinyte su kitu tuo vyruku tai nusprendziau kad cia bus tas "kitas instruktorius'
nu as dar tik su Golfu vazinejuos, bet jau stabdziu stiprumas, vos paspaudi, ir stabdo staigiai niekaip neina priprasti
nu sestadieni i aikstele vaziuojam cirku jauciu bus daug