Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

IŠLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!! PAGALIAU!!!!!!!!!!!!!!!
Dar pati netikiu. Ir nepadariau nė vienos klaidos per egzaminą, viską gerai. Egzaminuotojas baisiausiai stebėjosi, kad važiuodama gerai ir tik gerai šitaip bijojau. Negi jam pradėsiu aiškinti, kaip vienas pabaisa instruktorius VYTAS man ligą įvarė bemokydamas.
O papyldomų ėjau į Jūsų visų giriamą ZEBRĄ pas LINĄ. Mamos, panos, didelis Jums ačiū, ir išmokau, ir baimes įveikiau, ir į save kitaip žiūrėt pradėjau.
AŠ VAŽIUOJU. thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kokia saunuole! thumbup.gif Nu sveikinimai diedeliausi drinks_cheers.gif , isivaizduoju, koks palengvejimas! yess.gif Islaikei siandien? Per sniegus, slidumus? Aina sau! O kiek papildomu pries tai vaziavai jei ne paslaptis? rolleyes.gif Koki marsruta varei? Koki egzaminuotoja gavai? Renku info apie gerus ir blogus dedes is Regitros biggrin.gif

Dar karta sveikinimai! assa.gif didis.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2007 01 23, 14:28)
Dar pati netikiu. Ir nepadariau nė vienos klaidos per egzaminą, viską gerai. Egzaminuotojas baisiausiai stebėjosi, kad važiuodama gerai ir tik gerai šitaip bijojau. Negi jam pradėsiu aiškinti, kaip vienas pabaisa instruktorius VYTAS man ligą įvarė bemokydamas.
O papyldomų ėjau į Jūsų visų giriamą ZEBRĄ pas LINĄ. Mamos, panos, didelis Jums ačiū, ir išmokau, ir baimes įveikiau, ir į save kitaip žiūrėt pradėjau.
AŠ VAŽIUOJU.  thumbup.gif

VALIO clap.gif clap.gif clap.gif
Šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 01 23, 14:31)
siaip teorija issilaikius, laikiau vairavimo egza dar rugpjuti  blush2.gif  doh.gif , neislaikiau  blush2.gif . Lankiau Dorkano m - kla, kazko manes tenais netraukia  unsure.gif

supratau rolleyes.gif galvojau kad dar tik lankysi tai tada neteks kartu eiti į kursus smile.gif o kodėl tau nepatiko Dorkane ir kuriam tu lankei rolleyes.gif man butų koraluose arčiau į Dorkaną ir jį taip išgyrė smile.gif

Mandročkė dideliausi sveikinimai thumbup.gif tau balionėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 23, 17:18)
Oho, kokia saunuole!  thumbup.gif Nu sveikinimai diedeliausi  drinks_cheers.gif , isivaizduoju, koks palengvejimas!  yess.gif Islaikei siandien? Per sniegus, slidumus? Aina sau! O kiek papildomu pries tai vaziavai jei ne paslaptis?  rolleyes.gif Koki marsruta varei? Koki egzaminuotoja gavai? Renku info apie gerus ir blogus dedes is Regitros  biggrin.gif

Dar karta sveikinimai!  assa.gif  didis.gif  thumbup.gif  clap.gif

Palengvėjimas ne tas žodis. Skraidau. Net mano vaikas pilvelyje (esu nėščia) nerimsta su mani kartu visą dieną.
Laikiau šiandien, sniegas ir slidumai gąsdino, bet kai važiavau jau gatvėj šlapia buvo, vienoj vietoj tik biškį slydau.
Papyldomų su Linu pravažiavau 10. Mane reikėjo išnaujo mokinti, aš pas aną nieko neišmokau, tik kaip užvesti mašiną ir visko bijoti.
Egzaminuotojo pavardės nežinau, neprisimenu. Dėdė apie 50, ūsuotas, stambokas, pilvotas, jumoras savotiškas, bet nebaisus. Tik vardą pamačius negera biškį buvo - irgi Vytas (kaip anas instruktorius). Važiavau Raudondvario plentu į Vilijampolę pro kalną prie Regitros atgal. Nežinau aš tiksliai visų gatvių pavadinimų, gal kokio gabalo maršruto iš baimės visai nepamenu.
Papildyta:
Dideliausias ačiū visoms už sveikinimus. Man tikrai jie labai reikalingi, netelpu savam kaily, kaip noriu visiems girtis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau kaip norėčiau pamokų slidžiom sąlygom - ta prasme gausis ir taip, bet kažkaip jaučiu smagiau būtų kai jau tikrai žinotum kas ir kaip. Išvis norėtųsi kažkokios paskaitos jau po visų išsilaikymų, nes į galvą ateina tokių klausimų (iš praktikos biggrin.gif) kokių mokantis neateidavo, o susigaudyti internete atsakymą- gerai aišku, bet vėl be to tikrumo.
Dėl žiemos galiu guosis tik tiek, kad galų gale - padangos žieminės gal ir pravers lotuliukas.gif

Mandročke, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2007 01 23, 15:28)

didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Mandrocke,sveikinu kuo nuosirdziausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Na ir aš jau patiriu spaudimą tas teises įgyt, tai rpadėjau domėtis mokyklom. perskaičiau abi temas ir nusprendžiau reintis ZEBRĄ, labai jau sužavėjo mane jūsų apipasakojimai thumbup.gif Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai? Reik ieškot, kas mažą pažiūrėtų g.gif
Ai, tiesa, ir dar: gal kas dar turit nuolaidų kuponų? Labai prašyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kori @ 2007 01 23, 23:11)
Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai?

važiavimai, kada susitari su instruktorium, kaip dabar su paskaitom nežinau, man būdavo antradieniais ir ketvirtadieniais 18.00 val. (čia vasarą), plius kada užsirašius eidavau bilietų prie kompiuterių spręst - laikas irgi įvairus, kaip pasiseka užsirašyt.

Aš dar vieną kuponą lyg turiu dar, tai jei ką galėsi ir iš manęs paimt (ar persiųsčiau).
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2007 01 23, 16:28)
IŠLAIKIAU!!!!!!!!!!!

SVEIKINU SAUNUOLE
Atsakyti
QUOTE(Kori @ 2007 01 24, 00:11)
Na ir aš jau patiriu spaudimą tas teises įgyt, tai rpadėjau domėtis mokyklom. perskaičiau abi temas ir nusprendžiau reintis ZEBRĄ, labai jau sužavėjo mane jūsų apipasakojimai  thumbup.gif Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai? Reik ieškot, kas mažą pažiūrėtų  g.gif
Ai, tiesa, ir dar: gal kas dar turit nuolaidų kuponų? Labai prašyčiau  ax.gif

teorijos paskaitos vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 18 vl. ir trunka 1,5 val.

ten tokiu kaip grupiu nera, ateiti i paskaita ir klausai, ka tau desto. ten paskaitos vyksta ciklu. nuo kurios pradejai, ties ja ir uzbaigi biggrin.gif

su instruktorium uzsiarsai asmeniskai mirksiukas.gif beje Linas labai puikus instruktorius, viska paaiskina, pakomentuoja, ir svarbiausia nerekia thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti