IŠLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!! PAGALIAU!!!!!!!!!!!!!!!
Dar pati netikiu. Ir nepadariau nė vienos klaidos per egzaminą, viską gerai. Egzaminuotojas baisiausiai stebėjosi, kad važiuodama gerai ir tik gerai šitaip bijojau. Negi jam pradėsiu aiškinti, kaip vienas pabaisa instruktorius VYTAS man ligą įvarė bemokydamas.
O papyldomų ėjau į Jūsų visų giriamą ZEBRĄ pas LINĄ. Mamos, panos, didelis Jums ačiū, ir išmokau, ir baimes įveikiau, ir į save kitaip žiūrėt pradėjau.
AŠ VAŽIUOJU.
Oho, kokia saunuole! Nu sveikinimai diedeliausi , isivaizduoju, koks palengvejimas! Islaikei siandien? Per sniegus, slidumus? Aina sau! O kiek papildomu pries tai vaziavai jei ne paslaptis? Koki marsruta varei? Koki egzaminuotoja gavai? Renku info apie gerus ir blogus dedes is Regitros
Dar karta sveikinimai!
Dar karta sveikinimai!
QUOTE(Mandročkė @ 2007 01 23, 14:28)
Dar pati netikiu. Ir nepadariau nė vienos klaidos per egzaminą, viską gerai. Egzaminuotojas baisiausiai stebėjosi, kad važiuodama gerai ir tik gerai šitaip bijojau. Negi jam pradėsiu aiškinti, kaip vienas pabaisa instruktorius VYTAS man ligą įvarė bemokydamas.
O papyldomų ėjau į Jūsų visų giriamą ZEBRĄ pas LINĄ. Mamos, panos, didelis Jums ačiū, ir išmokau, ir baimes įveikiau, ir į save kitaip žiūrėt pradėjau.
AŠ VAŽIUOJU.
AŠ VAŽIUOJU.
VALIO
Šaunuolė
QUOTE(Aristokratė @ 2007 01 23, 14:31)
siaip teorija issilaikius, laikiau vairavimo egza dar rugpjuti , neislaikiau . Lankiau Dorkano m - kla, kazko manes tenais netraukia
supratau galvojau kad dar tik lankysi tai tada neteks kartu eiti į kursus o kodėl tau nepatiko Dorkane ir kuriam tu lankei man butų koraluose arčiau į Dorkaną ir jį taip išgyrė
Mandročkė dideliausi sveikinimai tau balionėlis
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 23, 17:18)
Oho, kokia saunuole! Nu sveikinimai diedeliausi , isivaizduoju, koks palengvejimas! Islaikei siandien? Per sniegus, slidumus? Aina sau! O kiek papildomu pries tai vaziavai jei ne paslaptis? Koki marsruta varei? Koki egzaminuotoja gavai? Renku info apie gerus ir blogus dedes is Regitros
Dar karta sveikinimai!
Dar karta sveikinimai!
Palengvėjimas ne tas žodis. Skraidau. Net mano vaikas pilvelyje (esu nėščia) nerimsta su mani kartu visą dieną.
Laikiau šiandien, sniegas ir slidumai gąsdino, bet kai važiavau jau gatvėj šlapia buvo, vienoj vietoj tik biškį slydau.
Papyldomų su Linu pravažiavau 10. Mane reikėjo išnaujo mokinti, aš pas aną nieko neišmokau, tik kaip užvesti mašiną ir visko bijoti.
Egzaminuotojo pavardės nežinau, neprisimenu. Dėdė apie 50, ūsuotas, stambokas, pilvotas, jumoras savotiškas, bet nebaisus. Tik vardą pamačius negera biškį buvo - irgi Vytas (kaip anas instruktorius). Važiavau Raudondvario plentu į Vilijampolę pro kalną prie Regitros atgal. Nežinau aš tiksliai visų gatvių pavadinimų, gal kokio gabalo maršruto iš baimės visai nepamenu.
Papildyta:
Dideliausias ačiū visoms už sveikinimus. Man tikrai jie labai reikalingi, netelpu savam kaily, kaip noriu visiems girtis.
Eina sau kaip norėčiau pamokų slidžiom sąlygom - ta prasme gausis ir taip, bet kažkaip jaučiu smagiau būtų kai jau tikrai žinotum kas ir kaip. Išvis norėtųsi kažkokios paskaitos jau po visų išsilaikymų, nes į galvą ateina tokių klausimų (iš praktikos ) kokių mokantis neateidavo, o susigaudyti internete atsakymą- gerai aišku, bet vėl be to tikrumo.
Dėl žiemos galiu guosis tik tiek, kad galų gale - padangos žieminės gal ir pravers
Mandročke, sveikinimai
Dėl žiemos galiu guosis tik tiek, kad galų gale - padangos žieminės gal ir pravers
Mandročke, sveikinimai
QUOTE(Mandročkė @ 2007 01 23, 15:28)
didžiausi sveikinimai
Na ir aš jau patiriu spaudimą tas teises įgyt, tai rpadėjau domėtis mokyklom. perskaičiau abi temas ir nusprendžiau reintis ZEBRĄ, labai jau sužavėjo mane jūsų apipasakojimai Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai? Reik ieškot, kas mažą pažiūrėtų
Ai, tiesa, ir dar: gal kas dar turit nuolaidų kuponų? Labai prašyčiau
QUOTE(Kori @ 2007 01 23, 23:11)
Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai?
važiavimai, kada susitari su instruktorium, kaip dabar su paskaitom nežinau, man būdavo antradieniais ir ketvirtadieniais 18.00 val. (čia vasarą), plius kada užsirašius eidavau bilietų prie kompiuterių spręst - laikas irgi įvairus, kaip pasiseka užsirašyt.
Aš dar vieną kuponą lyg turiu dar, tai jei ką galėsi ir iš manęs paimt (ar persiųsčiau).
QUOTE(Kori @ 2007 01 24, 00:11)
Na ir aš jau patiriu spaudimą tas teises įgyt, tai rpadėjau domėtis mokyklom. perskaičiau abi temas ir nusprendžiau reintis ZEBRĄ, labai jau sužavėjo mane jūsų apipasakojimai Tik norėjau paklaust, kokiu maždaug laiku vyksta teorijos pamokos ir pravažiavimai? Reik ieškot, kas mažą pažiūrėtų
teorijos paskaitos vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 18 vl. ir trunka 1,5 val.
ten tokiu kaip grupiu nera, ateiti i paskaita ir klausai, ka tau desto. ten paskaitos vyksta ciklu. nuo kurios pradejai, ties ja ir uzbaigi
su instruktorium uzsiarsai asmeniskai beje Linas labai puikus instruktorius, viska paaiskina, pakomentuoja, ir svarbiausia nerekia