Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 22, 08:24)
Uztat idomumo ir palyginimo delei noreciau gauti...

Tai ar tu nori mokytis ar instruktorius čia lygint...jei viskas gerai su vienu, siūlyčiau nesiblaškyt, o imt pamokų pas ta patį. O stebuklų nežada nė vienas instruktorius, kad apsilankei pas ką nors ir tau 100 procentų išlaikymas - niekas neduoda. Nes yra trys: instruktorius, mokinys ir dar plius sėkmė.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 22, 17:37)
Tai ar tu nori mokytis ar instruktorius čia lygint...jei viskas gerai su vienu, siūlyčiau nesiblaškyt, o imt pamokų pas ta patį. O stebuklų nežada nė vienas instruktorius, kad apsilankei pas ką nors ir tau 100 procentų išlaikymas - niekas neduoda. Nes yra trys: instruktorius, mokinys ir dar plius sėkmė.

Pagrindine priezastis kodel bandau ieskotis kito instruktoriaus yra ne lyginimas ar dar kazkas, esme masina regitrine. O visa kita tik priedo, na va gal dar tas, kad teks mokintis zieminio vaziavimo, nes panasu, kad taip, kaip moku jau nebetiks tuoj biggrin.gif . Naujas vaziavimo stilius, naujas instruktorius irgi nera blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas turit nuskanuotus arba siaip kokius lapus, kur butu info apie tuos visus techninius dalykus? jeigu turit, atsiuskit i monokini@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 22, 17:47)
Naujas vaziavimo stilius, naujas instruktorius irgi nera blogai  lotuliukas.gif

na apie naują važiavimo stilių jaučiu kalbėt gerokai per anksti dar tongue.gif Apskritai galvoju, kad tas "savas stilius" ne taip iškart ir teises turint ateina. Jei tų stilių nuosavų išvis kaži kiek gali būt g.gif
Atsakyti
Turejau omeny ziemini vaziavima bigsmile.gif Apie savitus stilius tai aisku dar anksti kalbet schmoll.gif . Noriu issibandyt kaip vaziuojasi ziema slidziais keliais, kas tai per dalykas isvis g.gif
Atsakyti
Nu ir turejo pradeti snigti, kaip bijau rytoj vaziuoti su masinyte blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 23, 10:54)
Nu ir turejo pradeti snigti, kaip bijau rytoj vaziuoti su masinyte blink.gif  doh.gif

tai džiaukis, žinosi, kaip reikia ir tokiais keliais važiuoti mirksiukas.gif
aš labai norėjau tokiu laiku mokytis, kai šiek tiek slidžiau, bet artėjanti operacija pakoregavo planus, tai dabar teks mokytis arba pavasarį, arba laukt kitos žiemos dry.gif
bet aš norėčiau anksčiau išmokt smile.gif

niu ką, užsikurt moku, pajudėt iš vietos nevisada... labiausiai bijau įvažiuot į kiemą ir sustot doh.gif lotuliukas.gif

bet, manau, kai pradėsiu mokytios - viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
O vilnieciu sioje temoje yra bigsmile.gif .
Va jau greit metai, o as dar teisiu neturiu blush2.gif , reik vairavima issilaikyti po perkunais doh.gif . Gal kas gera koki instruktoriu parekomenduotu, toki nerekianti, paaiskintis net ir labai bukiems, be jokiu nervu tongue.gif

P.S. gal kas girdejo apie autoklase m-kla, ju tinklalapyje labai jau geri atsiliepimai ar jau taip is tikruju yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 23 sausio 2007 - 11:42
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 23, 11:56)
tai džiaukis, žinosi, kaip reikia ir tokiais keliais važiuoti mirksiukas.gif
aš labai norėjau tokiu laiku mokytis, kai šiek tiek slidžiau, bet artėjanti operacija pakoregavo planus, tai dabar teks mokytis arba pavasarį, arba laukt kitos žiemos dry.gif
bet aš norėčiau anksčiau išmokt smile.gif

niu ką, užsikurt moku, pajudėt iš vietos nevisada... labiausiai bijau įvažiuot į kiemą ir sustot doh.gif  lotuliukas.gif

bet, manau, kai pradėsiu mokytios - viskas bus ok ax.gif

tai namiskis irgi sako, kad geriau mokintis ziema, nebijosi paskui ziema vaziuoti blink.gif nu bet man baime yra ziema apskritai vaziuoti su masina, o dar paciai vairuoti blink.gif

nu bet jau pradejau lankyti kai buvo sausa, tai teks pabaigti kada slapia yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 23, 11:51)
tai namiskis irgi sako, kad geriau mokintis ziema, nebijosi paskui ziema vaziuoti blink.gif nu bet man baime yra ziema apskritai vaziuoti su masina, o dar paciai vairuoti  blink.gif

nu bet jau pradejau lankyti kai buvo sausa, tai teks pabaigti kada slapia yra  lotuliukas.gif

mokėsi visomis oro sąlygomis važiuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 01 23, 12:22)
O vilnieciu sioje temoje yra  bigsmile.gif .
Va jau greit metai, o as dar teisiu neturiu  blush2.gif , reik vairavima issilaikyti po perkunais  doh.gif . Gal kas gera koki instruktoriu parekomenduotu, toki nerekianti, paaiskintis net ir labai bukiems, be jokiu nervu  tongue.gif

P.S. gal kas girdejo apie autoklase m-kla, ju tinklalapyje labai jau geri atsiliepimai ar jau taip is tikruju yra  bigsmile.gif

o tu niekur dar neužsirašei į jokią mokyklą smile.gif ir kuriam rajone gyveni gal kur netoliese galėtumėm kartu lankyti,nes aš vis dar svarstau į kurią užsirašyt m-klą arba į Dorkaną arba į jasučio rolleyes.gif turiu keletą tel. nr. instruktorių,kuriuos parekomendavo kaip ramius ir gerai išmokinančius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 23, 11:59)
o tu niekur dar neužsirašei į jokią mokyklą  smile.gif ir kuriam rajone gyveni gal kur netoliese galėtumėm kartu lankyti,nes aš vis dar svarstau į kurią užsirašyt m-klą arba į Dorkaną arba į jasučio  rolleyes.gif turiu keletą tel. nr. instruktorių,kuriuos parekomendavo kaip ramius ir gerai išmokinančius  rolleyes.gif

siaip teorija issilaikius, laikiau vairavimo egza dar rugpjuti blush2.gif doh.gif , neislaikiau blush2.gif . Lankiau Dorkano m - kla, kazko manes tenais netraukia unsure.gif
Atsakyti