As irgi didziavausi po pirmu vaziavimu, bet dabar nervintis pradedu Arteja egzaminas, o pazanga kazkurioj vietoj atrodo sustojo instruktorius nori, kad greiciau viska daryciau, o man neiseina Ir pastebejau, akd jau atsipalaiduoju ir tikriausiai del to, kad zinau, kad visada salia yra instruktorius, kuris paaiskins ir is blogos situacijos issuks Bet juk per egzamina taip nebus
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 19, 22:15)
Na dar ir cia pasireiksiu. Apsiskelbiau patirties Regitros egzaminuose temoje, tai ir cia dar parasysiu. Mokiausi Laimutes vairavimo mokykloje Kauno senamiestyje (Nemuno gatveje) . Tai nauja mokykla (vasara atsidare). Atsiliepimai apie ja, bent jau mano, butu tikrai neblogi . Ypac faina pati Laimute Rudaitiene destanti teorija ir dirbanti instruktore . Pas ja eiles kilometrines atsimenu buvo, kai vairavimui rasiausi, bet labai norejau pas ja vairuoti, tai stojau i eile ir laukiau. Nenusivyliau. Instruktore profesionali, patyrusi, labai draugiska, faina, linksmo budo, mylinti savo darba ir puikiai ji ismananti . Atsiliepimai patys geriausi . Visada paaiskins, kaip vaziuoti, situacijas, kas, kaip, kodel, visada su nuotaika, pajuokaus. Gal yra daugiau pas ja besimokiusiuju? Anksciau ji dirbo kitose mokyklose (berods Auto ABC), patirti jau 11 metu turi . Na sauni visais atzvilgiais . Na o ko ismokau, teks pademonstruoti ryt per vairavimo egzamina . Jei ieskotes mokyklos centre, tai galite rinktis ir dar viena saunia mokyklele
Tik prieš tai pasiskaitykite ankstesnius atsiliepimus apie Laimutės mokyklą. Atrodo, ne visoms ten taip labai patiko
O kur tokius atsiliepimus rasti? Butu labai idomu Gal ne pas pacia Laimute papuole kam vairuot Tada visko gali buti...
Na perskaiciau visa tema . Atsiliepimu blogesniu buvo kokie pora, plius pasisakiusiuju draugiu pasisakymai del plepejimo. Taip, ji sneka daug, bet tikrai ne vien apie bile ka. Vaziuojant aiskina ir sankryzas ir veiksmus ir ka daryti reikia, buna net sustoja kur nors prie sankryzos ir aiskina, kas, kaip ir kodel. Na, aisku, jei kas siaip pasneketi streso atpalaidavimui nemegsta ar neskaito to atsipalaidavimo priemone, tada ji netinka. Man tiko Nes draugiskai bendraujant gali atsipalaiduoti, nuimti itampa. Vat noretusi daugiau realiu nuomoniu isgirsti Nes egzo is pirmo karto neislaikiau, dar teks imti vaziavimu papildomu pries antra karta. Paziuresim, ar kas sugebes mane itikinti pasirinkti kita instruktoriu visiskai sudirbdamas Laimute
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 20, 22:45)
Na perskaiciau visa tema . Atsiliepimu blogesniu buvo kokie pora, Paziuresim, ar kas sugebes mane itikinti pasirinkti kita instruktoriu visiskai sudirbdamas Laimute
Sudirbti nesiruosiu. As su ja nevazinejau, nesimokiau. Bet mano pussesere gyvena Kaune ir ten mokesi, o dabar studijuoja ir gyvena pas mus Vln. Kadangi sviezia vairuotoja dar yra, tai jos prisiminimai apie mokslus neisgarave. Prijuokina cia mus vakarais bepasakodama... Kaip anekdotao kokie....
Per paskaitas ji suzinojo kiek Laimute turi vaiku, kokio amziaus, ka veikia sūnūs, dukra, ka veikia vyras ir t.t. ir t.t. Man cia nepanasu i rimta istaiga, tokiu atveju...., kai destytoja apsviecia mokinius apie savo seima.Prie ko cia? Negi cia kam idomu? Ar cia i destymo programa itraukta?
O kas liecia praktinius uzsiemimus, tai visada veluodavo, pasitaikydavo, kad visai nebudavo pamokos, nors laikas sutartas, paskambina ir sako, kad svarbus reikalai jai neleidzia atvykti i pamoka ,o jau kalbos apie skudurus ir papuosalus vairuojant! ejo be sustojimo , aisku, neislaike ji egzo. 2 kart. Nors gyre ja instruktore tai kiekvienakart, pasitikejimo dave daugiau, nei derejo, nes egza laikyt buvo visai neparuosta. Paskui susirado kazkoki vyra instruktoriu is kitos mokyklos. Tas nurode pagrindines klaidas, apie ka Laimute niekada nepasake. Nu aisku, kai pagrindus siokius tokius turejo, tai lengviau buvo tam vyriskiui mokyt ja, nei nuo pradzios. 5 papildomas pamokas eme ir iskart issilaike.
Vnzo taip. Laikas praleistas smagiai, bet naudos gal 50 proc is tiek, kiek sumokejo is viso. Ir dar veltui sugaistas laikas.
QUOTE(egliuke @ 2007 01 19, 16:13)
Merginos, o kiek gali užtrukti tie visi mokymaisi ir teisių laikymai, jei pradžioj visai nieko nemoki?
as savu laiku kazkaip per 1.5 menesio pravariau ir teorija isilaikiau,bet tada turejau 17 metu,tai dar menesiuka laukiau kad praktika isilaikyt,na bet patys mokymai 1.5 menesio,gal cia koks eksternas buvo
QUOTE(Olita @ 2007 01 19, 19:01)
Merginos, niu gal nenusišnekinėkit, juk to ir einat - išmokti
Aš visiškai nemokėjau, jaučiaus normaliai, labai net gerai jaučiaus, tiesą sakant. Ir ypatingai fun, kai nuo pat pradžių viską išaiškina ir visko išmoko profesionalas o ne bele kas bele kaip - bent nesimaišys įvairūs "pamokymai"
Tai va, eikit drąsiai, dėl instruktorių tai pasidomėkit iš anksto, jei bus vriednas - nesikuklinkit pakeisti (juk pinigus mokat už kokybiškas paslaugas)...
Drąsiai pradėkit, sėkmės moksluose
Aš visiškai nemokėjau, jaučiaus normaliai, labai net gerai jaučiaus, tiesą sakant. Ir ypatingai fun, kai nuo pat pradžių viską išaiškina ir visko išmoko profesionalas o ne bele kas bele kaip - bent nesimaišys įvairūs "pamokymai"
Tai va, eikit drąsiai, dėl instruktorių tai pasidomėkit iš anksto, jei bus vriednas - nesikuklinkit pakeisti (juk pinigus mokat už kokybiškas paslaugas)...
Drąsiai pradėkit, sėkmės moksluose
ir beje juk masinoj sedesit vienos su instruktorium tai "grupiokai" nei matys nei zinos kaip vairuojat,as tai ir nemokedama ejau,bet tai man uztat kaip linksma vairuot buvo pradzioj nejauku gal bus,bet dar ne tokiu tie instruktoriai mate
o kiek pravaziavimu uztenka?kas pradejo nuo 0 labai idomu ?
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 19, 22:15)
Jei ieskotes mokyklos centre, tai galite rinktis ir dar viena saunia mokyklele
Jau skaičiau čia atsiliepimų
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 20, 21:45)
Na, aisku, jei kas siaip pasneketi streso atpalaidavimui nemegsta ar neskaito to atsipalaidavimo priemone, tada ji netinka.
Man netiktų Šnekėdama ne atsipalaiduoju, o išsiblaškau, o nesamonės kaip tik pačiai bandant šnekėt mokymosi metu ir gaudavosi Ir instruktoriaus jei ko paklausdavau po kurio laiko jau sakydavo - "na už posūkio pakalbėsim"
QUOTE(koposs @ 2007 01 21, 17:16)
o kiek pravaziavimu uztenka?kas pradejo nuo 0 labai idomu ?
na egzamino islaikymui ir 10 uzteko,bet normaliai vairuot ismokau gatveje tik pati pavazinejus be jokiu instruktoriu
QUOTE(angel's touch @ 2007 01 22, 02:03)
na egzamino islaikymui ir 10 uzteko,bet normaliai vairuot ismokau gatveje tik pati pavazinejus be jokiu instruktoriu
tai tu saunuole dekui uz atsakyma
Na kagi, siaip labai smarkiai nestosiu ginti Laimutes, nes as pravaziavus su ja 11 vaziavimu taip ir nesuzinojau jos pilnos seimos sudeties ir ka jie visi veikia (na, isskyrus jos vyra, nes jis irgi instruktorius su kuriuo teko vaziuoti) ir visgi as ne koks jos asmens sargybinis
Uztat idomumo ir palyginimo delei noreciau gauti isgirtojo ir nepakartojamojo Lino is Zebro telefona. Noriu del to, kad reikia pasitreniruoti ant regitriniu masinu ir paziureti, kokiu gi klaidu mano vairavime jis izvelgtu
Is tikruju cia jau ne juokai, nes jau uzsirasiau antram kartui egzamina laikyt Tad jei kas galit, prasyciau i az
Uztat idomumo ir palyginimo delei noreciau gauti isgirtojo ir nepakartojamojo Lino is Zebro telefona. Noriu del to, kad reikia pasitreniruoti ant regitriniu masinu ir paziureti, kokiu gi klaidu mano vairavime jis izvelgtu
Is tikruju cia jau ne juokai, nes jau uzsirasiau antram kartui egzamina laikyt Tad jei kas galit, prasyciau i az