Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Kastyte @ 2007 01 18, 21:45)
Tai po to pirmo važiavimo nebijosi, pamatysi, kad elgiasi su Tavim normaliai, viską išaiškina, į pirmą stulpą atsitrenkt neleidžia  biggrin.gif

Aš bijojau ir po pirmo ir po antro - eini pirmyn - kojos linksta biggrin.gif Bet atsisėdi ir nurimsti smile.gif Ai pasakysiu - po pirmų važiavimų į mokyklos mašiniuką reagavau kaip į savo lotuliukas.gif Pamačiau kadu gatvėj - ugi mano važiuoja wub.gif Net kas už vairo nemačiau. Dar kažkada vienoj aikštelėj mačiau - mano wub.gif O jūs dabar laužot beee.gif O kaip pati būtinai visas duobes matuodavau doh.gif vos ne pačiai skaudėjo - nors kokį šriūbelį atminimui būčiau pasiėmus. lotuliukas.gif Gal galėtumėt suveikt? cool.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek gali užtrukti tie visi mokymaisi ir teisių laikymai, jei pradžioj visai nieko nemoki?
Atsakyti
Na ilgiausia 3menesiu..bet cia manau ilgiausia..seip apie 2..nu bet cia mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
ai beja norejau paklausti del mokyklinio egzamino teorijos..ten jau kaip baigi visas teorijos paskaitas, tada ji laikai?as lankau Zebrek,tai kai baigsiu reikes nueiti pasakyti, kad noriu laikyti ar kaip? ax.gif kazkaip kvailai klausimas nuskambejo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 19, 15:48)
Na ilgiausia 3menesiu..bet cia manau ilgiausia..seip apie 2..nu bet cia mano nuomone 4u.gif

Siaip du biski per mažai(ypač jei tai perkrauta besimokančiais vasara), nors būna . Link trijų realiau.
O ilgiausia - norma nenustatyta, kiek gali sau leist tiek tempia, tik kad mokyklas (na teoriją ir važiavimus privalomus) pabaigt privaloma matyt kaip sutarty nustatyta (nuo jos sudarymo) - pas mus lyg per 6 mėn. O kada išsilaikysi - tavo reikalas.

QUOTE(gaudri @ 2007 01 19, 15:48)
ai beja norejau paklausti del mokyklinio egzamino teorijos..ten jau kaip baigi visas teorijos paskaitas, tada ji laikai?as lankau Zebrek,tai kai baigsiu reikes nueiti pasakyti, kad noriu laikyti ar kaip? ax.gif kazkaip kvailai klausimas nuskambejo.. blink.gif

Kai baigsi ir mokėsi išspręst bilietus taip kad rašytų "išlaikyta" nueisi ir pasakysi - tada išspręsi teigiamai ar direktorės, vadybininkės, gal dėstytojo akivaizdoje (atskirų mokyklinio l grupių nėra) ir išduos pažymą, kad baigei kursus, tada registruojies "Regitroj" teorijos egzaminui (gali ir mokykloj padėt užsiregistruoti) ir atėjus laikui važiuoji laikyti į Regitrą smile.gif Nors man viena registracija buvo dingus blink.gif - užsiregistravom, priartėjo diena laikyt, pasitikrinu internete - nebėr registracijos blink.gif Kažkas su internetine registracija ten (Regitroj) pastrigę buvo ir dingo (įvairiom mokyklom). Teko atidėt savaitei biggrin.gif Dabar juokas, bet tada tai pikta buvo.
Atsakyti

Labukas,

Sveikinu visas islaikiusias.Norejau paklaust toki durna klausyma,ar ateina mokytis visai nemokancios vairuot blush2.gif ,man tai geda ,tai negaliu prisiverst ir eit laikyt.Niekas neturi laiko pamoky,o dar mazas lelius tai isvis.Tai zadu si menesi eit i kursus,bet jei ir vel nepersigalvosiu doh.gif Labai dziaugiuos už tas kurios islaike is 1 karto.Gal kas klaipedoj zada eit laiky a?as su sese eisiu ,tai gal kas dar prisijungs bus drasiau a? ax.gif
Atsakyti
Labas visoms. Aš ir taip noriu išmokt vairuoti. Bet nežinau, aš visai visai nemoku, o jei ten ateina laikyti jau mokantys nors it šiek tiek, tai kaip aš ten jausiuosi... Kaip balta varna... O jei dar instruktorius koks...
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 18, 22:28)
kelintai valandai uzsirasei, nes ir as treciadieni vaziuoju  thumbup.gif  thumbup.gif

14.30 val.

QUOTE(Patieška @ 2007 01 18, 22:38)
Važiuosit kartu  lotuliukas.gif
tu sveikatos pažymos iki to važiavimo nepamiršk susitvarkyt  4u.gif

visas pazymas jau turiu smile.gif

QUOTE(Kastyte @ 2007 01 18, 22:45)
Tai po to pirmo važiavimo nebijosi, pamatysi, kad elgiasi su Tavim normaliai, viską išaiškina, į pirmą stulpą atsitrenkt neleidžia  biggrin.gif

tikiuosi taip ir bus smile.gif

As taip pat einu mokytis visai nieko nemokedama..
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 01 19, 18:13)
Norejau paklaust toki durna klausyma,ar ateina mokytis visai nemokancios vairuot  blush2.gif ,man tai geda ,tai negaliu prisiverst ir eit laikyt.Niekas neturi laiko pamoky,o dar mazas lelius tai isvis.Tai zadu si menesi eit i kursus,bet jei ir vel nepersigalvosiu  doh.gif

QUOTE(Kribuk @ 2007 01 19, 18:21)
Aš ir taip noriu išmokt vairuoti. Bet nežinau, aš visai visai nemoku, o jei ten ateina laikyti jau mokantys nors it šiek tiek, tai kaip aš ten jausiuosi... Kaip balta varna... O jei dar instruktorius koks...

Merginos, niu gal nenusišnekinėkit, juk to ir einat - išmokti mirksiukas.gif
Aš visiškai nemokėjau, jaučiaus normaliai, labai net gerai jaučiaus, tiesą sakant. Ir ypatingai fun, kai nuo pat pradžių viską išaiškina ir visko išmoko profesionalas o ne bele kas bele kaip - bent nesimaišys įvairūs "pamokymai" biggrin.gif
Tai va, eikit drąsiai, dėl instruktorių tai pasidomėkit iš anksto, jei bus vriednas - nesikuklinkit pakeisti (juk pinigus mokat už kokybiškas paslaugas)...
Drąsiai pradėkit, sėkmės moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 19, 17:05)
Siaip du biski per mažai(ypač jei tai perkrauta besimokančiais vasara), nors būna . Link trijų realiau.
O ilgiausia - norma nenustatyta, kiek gali sau leist tiek tempia, tik kad mokyklas (na teoriją ir važiavimus privalomus) pabaigt privaloma matyt kaip sutarty nustatyta (nuo jos sudarymo) - pas mus lyg per 6 mėn. O kada išsilaikysi - tavo reikalas.
Kai baigsi  ir mokėsi išspręst bilietus taip kad rašytų "išlaikyta" nueisi ir pasakysi -  tada išspręsi teigiamai ar direktorės, vadybininkės, gal dėstytojo akivaizdoje (atskirų mokyklinio l grupių nėra) ir išduos pažymą, kad baigei kursus, tada registruojies "Regitroj" teorijos egzaminui (gali ir mokykloj padėt užsiregistruoti) ir atėjus laikui važiuoji laikyti į Regitrą smile.gif Nors man viena registracija buvo dingus  blink.gif - užsiregistravom, priartėjo diena laikyt, pasitikrinu internete - nebėr registracijos  blink.gif Kažkas su internetine registracija ten (Regitroj) pastrigę buvo ir dingo (įvairiom mokyklom). Teko atidėt savaitei biggrin.gif Dabar juokas, bet tada tai pikta buvo.

Labai ačiū Patieška už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2007 01 19, 20:01)
Merginos, niu gal nenusišnekinėkit, juk to ir einat - išmokti  mirksiukas.gif
Aš visiškai nemokėjau, jaučiaus normaliai, labai net gerai jaučiaus, tiesą sakant. Ir ypatingai fun, kai nuo pat pradžių viską išaiškina ir visko išmoko profesionalas o ne bele kas bele kaip - bent nesimaišys įvairūs "pamokymai"  biggrin.gif
Tai va, eikit drąsiai, dėl instruktorių tai pasidomėkit iš anksto, jei bus vriednas - nesikuklinkit pakeisti (juk pinigus mokat už kokybiškas paslaugas)...
Drąsiai pradėkit, sėkmės moksluose  mirksiukas.gif

dekui tau uz padrasinima thumbup.gif
Atsakyti
Na dar ir cia pasireiksiu. Apsiskelbiau patirties Regitros egzaminuose temoje, tai ir cia dar parasysiu. Mokiausi Laimutes vairavimo mokykloje Kauno senamiestyje (Nemuno gatveje) bigsmile.gif . Tai nauja mokykla (vasara atsidare). Atsiliepimai apie ja, bent jau mano, butu tikrai neblogi thumbup.gif . Ypac faina pati Laimute Rudaitiene destanti teorija ir dirbanti instruktore thumbup.gif thumbup.gif . Pas ja eiles kilometrines atsimenu buvo, kai vairavimui rasiausi, bet labai norejau pas ja vairuoti, tai stojau i eile ir laukiau. Nenusivyliau. Instruktore profesionali, patyrusi, labai draugiska, faina, linksmo budo, mylinti savo darba ir puikiai ji ismananti ax.gif . Atsiliepimai patys geriausi bigsmile.gif . Visada paaiskins, kaip vaziuoti, situacijas, kas, kaip, kodel, visada su nuotaika, pajuokaus. Gal yra daugiau pas ja besimokiusiuju? rolleyes.gif Anksciau ji dirbo kitose mokyklose (berods Auto ABC), patirti jau 11 metu turi 4u.gif . Na sauni visais atzvilgiais cool.gif . Na o ko ismokau, teks pademonstruoti ryt per vairavimo egzamina unsure.gif . Jei ieskotes mokyklos centre, tai galite rinktis ir dar viena saunia mokyklele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 19, 19:00)
14.30 val.
visas pazymas jau turiu smile.gif
tikiuosi taip ir bus smile.gif

aaa, as tai 19 val. doh.gif

nu va siandien apturejau 2 vaziavima, ir visai neblogai thumbup.gif pati savim didziuojuosi blush2.gif blush2.gif per visa miesta vaziavau unsure.gif
Atsakyti