Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(vetuke @ 2007 01 17, 21:26)
Pame, aš turiu kuponiukų, tai jei reik, į az parašyk adresą namų išsiųsiu paštu  4u.gif O dėl medicininės tai Zebras padarę sutarį su privačia klinika Savanorių pr. tai ten ėjau tai nieko netikrino, tik paklausė ar gerai matau  ax.gif

Aš ėjau pas savo šeimos gydytoją (šeimos klinikoj) tai jinai bendrai viską patikrino, tik dar reikėjo parnešti pažymą berods iš narkologinio dispanserio (bet ten nesunkiai - tiesiog perbėgo per duomenis, nerado kažkokiuos sąrašuos ir išrašė pažymą - ją parnešiau į kliniką ir gavau tą sveikatos pažymą).
Atsakyti
Nu tai as irgi tik nuejau i klinika savanoriuose, paklause, ar nesioju akinius, linzes, ar nesergu epileksija, ir israse pazyma

siandien buvo pirmoji pagalba, nu prisijuokiau iki soties, o labiausiai kaip sesele dare dirbtini kvepavima manikenui lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 01 17, 21:26)
Pame, aš turiu kuponiukų, tai jei reik, į az parašyk adresą namų išsiųsiu paštu  4u.gif O dėl medicininės tai Zebras padarę sutarį su privačia klinika Savanorių pr. tai ten ėjau tai nieko netikrino, tik paklausė ar gerai matau  ax.gif

Aciu, Vetuke, bet man Klementina zadejo pasiusti kupona smile.gif
Tai gal su "BMP" Savanoriu 423 jie pasirase? g.gif Cia butu mano klinika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 01 18, 09:47)
Aciu, Vetuke, bet man Klementina zadejo pasiusti kupona smile.gif 
Tai gal su "BMP" Savanoriu 423 jie pasirase? g.gif  Cia butu mano klinika smile.gif

Tai nėr už ką 4u.gif Gali būti, kad ta klinika, tiksliai nepamenu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 01 18, 01:33)
siandien buvo pirmoji pagalba, nu prisijuokiau iki soties, o labiausiai kaip sesele dare dirbtini kvepavima manikenui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif prisimenu ir aš, kad linksmai ten buvo hihihi.gif
Atsakyti
O man kažkaip niekas ten (toj paskaitoj) juokinga nepasirodė (šiaip normali paskaita ir viskas, o kai pasakė rodydama į manekeną "tokio nebegaivinkit" ir pabandžiau įsivaizduot kaip realiai atrodytų "toks" išvis nelinksma pasidarė, nors bendramoksliam juokinga buvo), bet gal čia man su jumoro jausmu prastai, kai kalbama apie rimtus sužalojimus ir kaip ten padėt unsure.gif

QUOTE(vetuke @ 2007 01 18, 09:00)
Tai nėr už ką  4u.gif Gali būti, kad ta klinika, tiksliai nepamenu  doh.gif

Klinika gal ir ta (gal ir ne biggrin.gif ), bet ten sutartis man rods su vienu konkrečiu gydytoju (lyg Žilinsku arba tuo kas jį vaduoja - nors kai pati nebuvau ten, galiu ir maišyt pavardę).
Atsakyti
Vilniuje, Naugarduko gatvėje(ties Algirdo g. kampu) radau super instruktorių- Algirdą(ar Algį g.gif ) Vainauską.Kadangi mano atmintis ir gabumai, švelniai kalbant, jau vidutiniški(kaip ir amžius), o mašinų bijau labiau negu žemės drebėjimo(mokausi reikalo verčiama), tai bijojau nerealiai.Iš aikštelės į gatvę mane iškraustė tik po kokio trečio važiavimo.Ir tai- išdūrė- įvažiavau į gatvę kažkaip nejučiomis blush2.gif Instruktorius labai reiklus, pastebi kiekvieną smulkmeną, bet superinis.Jei ne jis- eičiau ir toliau pėsčia.Jis privertė dirbti rimtai, guodė, kad bijoti nėra ko, ne kartą gelbėjo, nusigrybavus, bet, atrodo, vairuoti išmoksiu netgi aš thumbup.gif .Rytoj varau į egzaminą.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 18, 09:13)
Klinika gal ir ta (gal ir ne  biggrin.gif ), bet ten sutartis man rods su vienu konkrečiu gydytoju (lyg Žilinsku arba tuo kas jį vaduoja - nors kai pati nebuvau ten, galiu ir maišyt pavardę).

Ta pati klinika smile.gif Uzsirasiau ir as i Zebra 4u.gif
Atsakyti
"Mobilūs žmonės" instruktorė Rimvyda thumbup.gif Pamoka (1,5 val.) 50 Lt. Aišku papildoma. Jei mokysitės toj mokykloj, bus pigiau. Aš ėmiau tris papildomas, tai išmokė tiek, kiek mano instruktorius per 10 būtinų pamokų neišmokė. nė karto balso nepakėlė. nežinau, kaip su pradedančiais, bet neatrodo, kad būtų kitokia. Tik gali laiko nerast. Pabandyt verta.
Atsakyti
As sindien uzsirasiau i vairavimo kursus "ZEBRE", jau treciadieni bus pirmas vaziavimas su Linu smile.gif biski bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 18, 21:41)
As sindien uzsirasiau i vairavimo kursus "ZEBRE", jau treciadieni bus pirmas vaziavimas su Linu smile.gif biski bijau  blush2.gif

kelintai valandai uzsirasei, nes ir as treciadieni vaziuoju thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 18, 21:28)
kelintai valandai uzsirasei, nes ir as treciadieni vaziuoju  thumbup.gif  thumbup.gif

Važiuosit kartu lotuliukas.gif

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 18, 20:41)
As sindien uzsirasiau i vairavimo kursus "ZEBRE", jau treciadieni bus pirmas vaziavimas su Linu smile.gif biski bijau  blush2.gif

tu sveikatos pažymos iki to važiavimo nepamiršk susitvarkyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 18, 21:41)

Tai po to pirmo važiavimo nebijosi, pamatysi, kad elgiasi su Tavim normaliai, viską išaiškina, į pirmą stulpą atsitrenkt neleidžia biggrin.gif
Atsakyti