Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Sveikutės,
nepykit - neturiu laiko visus ankstesnius 50 psl permesti akim, bet gal galit kas gero-blogo apie Ikonikovo kursus ir jų instruktorius pasakyt? lankyčiau Spaudos rūmuose 4u.gif
Ačiū iš anksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2006 10 11, 11:37)
Sveikutės,
nepykit - neturiu laiko visus ankstesnius 50 psl permesti akim, bet gal galit kas gero-blogo apie Ikonikovo kursus ir jų instruktorius pasakyt? lankyčiau Spaudos rūmuose  4u.gif
Ačiū iš anksto  blush2.gif

Sesė mano lankė - baisiai nesiskundė, bet ir baisingai susižavėjusi nebuvo, aš tai iš jos pasakojimų išvis neradau kuo ten galima būtų žavėtis, ypač plg su mano lankyta mokykla thumbup.gif
dar 2 draugės lankė, nežinau kaip joms baigės, senokai nemačiau, nieko ypatingai gero ir nieko blogo nesakė, o vat internete tai daug blogybių prirašyta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agug @ 2006 10 10, 20:26)
O as niekaip neprisiruosiu.Tai dirbu ,tai laiko nera,nors jai jau uzsiregistruociau tai eiciau,nes jau labai smegenis spaudzia.Gal kas zinot adresiuka usiregistruot internetu kur nors centre.Arba taip gera mokykla centre,senamiesti .Prasau labai reikia,jau apsisprendziau.Aciu.Kaune.

Nugi eik pvz. į "Zebrą" bigsmile.gif - Laisvės alėjoj. Gera mokykla. Internetu pati registruotis nebandžiau, bet tokia registracija yra čia .
Atsakyti
QUOTE(agug @ 2006 10 10, 21:26)
O as niekaip neprisiruosiu.Tai dirbu ,tai laiko nera,nors jai jau uzsiregistruociau tai eiciau,nes jau labai smegenis spaudzia.Gal kas zinot adresiuka usiregistruot internetu kur nors centre.Arba taip gera mokykla centre,senamiesti .Prasau labai reikia,jau apsisprendziau.Aciu.Kaune.

Tauip taip taip, aš pritariu Patieškai - nueik į ZEBRĄ, gera mokykla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kiek pamenu dorkane vairavimo egzamina reikia islaikyt per 2metus nuo kursu pradzios. gal kas zinot ar ju taisykles nepasikeite?
Papildyta:
QUOTE(PrestoTea @ 2006 10 10, 07:25)
Kiek zinau, tai geriausia eiti pas Aloyza arba pas Serapina. 4u.gif

as turejau vaziavimus pas serapina, tai jis man nepatiko, grubus. o kazkuris kitas yra kuris vazineja ne su VW , rodos su astra , tai jis isaiskina nuo a iki z viska, toks plepalas. pas sita ir ruosiuosi. bet mano baime tiems gigantiskiems metalams kazkokia nenugalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnija @ 2006 10 02, 08:59)
Aš lankiau Akademija mobile kursus. Man patiko kaina 750 Lt.  Instruktorius Vaidas.

Aš irgi. Išlaikiau iš pirmo karto ir sėkmingai vairuoju jau metus. Dabar pabelsiu į medį...
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2006 10 11, 10:37)
Sveikutės,
nepykit - neturiu laiko visus ankstesnius 50 psl permesti akim, bet gal galit kas gero-blogo apie Ikonikovo kursus ir jų instruktorius pasakyt? lankyčiau Spaudos rūmuose  4u.gif
Ačiū iš anksto  blush2.gif

Draugė lankė. Palyginus su mano lankytais- košmarėlis.
Atsakyti
O gal ką nors galit pasakyti apie J. Mackonio vairavimo mokyklą Vilniuje, Šeškinėj?
Atsakyti
o as galiu pasiulyti nueiti i Jasucio vairavimo mokykla. Visos teorijos pamokos buvo l.idomios. Siaip ejau laikyt teises daug veliau, nei baigiau mokykla, todel teko papildomai pavairuoti. Susiradau super instruktoriu. ( jei kam reikia - galeciau duot kontaktus. Instruktorius rimtas, "atlauzo" gerai, bet regitroj is pirmo karto islaikysit. Tikrai.) assa.gif
Atsakyti
QUOTE(dakvile @ 2006 10 17, 15:00)
o as galiu pasiulyti nueiti i Jasucio vairavimo mokykla. Visos teorijos pamokos buvo l.idomios. Siaip ejau laikyt teises daug veliau, nei baigiau mokykla, todel teko papildomai pavairuoti. Susiradau super instruktoriu. ( jei kam reikia - galeciau duot kontaktus. Instruktorius rimtas, "atlauzo" gerai, bet regitroj is pirmo karto islaikysit. Tikrai.) assa.gif

Labukas. Niu kad jau pasigyrei cia, pasiulei, tai as mielai busiu ta,kuri paprasysiu blush2.gif Teko atideti egzamina iki lapkricio pradzios, o privalomos pamokeles jau baigesi verysad.gif Labai gaila pinigeliu papildomiems, bet bent jei buciau garantuota, kad uz egzamina mokesiu tik viena karta unsure.gif ( sako,svarbiausia pozityviai mastyti - musu mintys materializuojasi g.gif ) Dakvile, buciau tikrai labai dekinga... blush2.gif O beje, Jasucio m-kla kur randasi? Kazin, kiek pas sita instruktoriu vienas pravaziavimas, jei ne is sitos m-klos esi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakvile @ 2006 10 17, 16:00)
Instruktorius rimtas, "atlauzo" gerai, bet regitroj is pirmo karto islaikysit. Tikrai.) assa.gif

Toks tikėjimas aišku labai gerai, bet...neužtenka gero mokytojo, reikia ir gabaus mokinio, t.y. nesudėt savo tikėjimo egzamino sėkme tik į instruktorių, nes tokių pas kuriuos visi išlaiko 100 procentu tiesiog nėra smile.gif Ir sutarty su mokykla tokio punkto, kad "garantuojame jog išlaikysite iš pirmo karto" nebūna smile.gif Niekur. Tikėt aišku reikia, bet nepadaryt savo sėkmių ar nesėkmių priklausomų nuo kito žmogus. Nes esi dar ir pats. Vo. Pasisakiau bis.gif

Na nebent instruktorius dar ir "Regitros" viršininkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 17, 21:00)
Toks tikėjimas aišku labai gerai, bet...neužtenka gero mokytojo, reikia ir gabaus mokinio, t.y. nesudėt savo tikėjimo egzamino sėkme tik į instruktorių, nes tokių pas kuriuos visi išlaiko 100 procentu tiesiog nėra  smile.gif Ir sutarty su mokykla tokio punkto, kad "garantuojame jog išlaikysite iš pirmo karto" nebūna smile.gif Niekur. Tikėt aišku reikia, bet nepadaryt savo sėkmių ar nesėkmių priklausomų nuo kito žmogus. Nes esi dar ir pats. Vo. Pasisakiau  bis.gif
Na nebent instruktorius dar ir "Regitros" viršininkas  lotuliukas.gif

Aha, labai super pasisakei drinks_cheers.gif thumbup.gif
Bet aš dar savo trigrašį, kaip visad, kur nereik, įkišiu ir pridursiu blush2.gif
Geras ne tas instruktorius, kuris "atlaužo gerai" ir dėl jo "atlaužymo" paskui regitroj iš pirmo karto turėtų visi išlaikyt, ko tikrai garantuot niekas negali (na, nebent jo brolis regitroj egzaminuoja lotuliukas.gif pagal susitarimą), o tas, kuris dar įteigia mokiniui pasitikėjimą savimi, savo jėgomis ir sugebėjimais - kad mokinys pradėtų savo sėkmes sieti su savim ir savo įgytais įgūdžiais ir sugebėjimais, o ne su instruktorium ir "atlaužymu". O kaip. Ir aš pasisakiau ax.gif
Atsakyti
Noreciau paprasyti atsiusti ir mangi KET programa pastan forieva@gmail.com nes niekaip nesugebu to pati pasidaryti, nepavyksta man...... verysad.gif
Atsakyti