Siandien pirmoji mano vairavimo pamoka Laukiu nesulaukiu
kaip ir kazkuri minejo, jau pati pirma vaziavima isvariau i miesta per pati pika, bet labai patiko, instruktorius viska aiskina patinka jis man
As siandien uzsiregistravau teorijos egzaminui regitroj, laikysiu sausio 25 d, teorija mokausi savarankiskai
Merginos, o "ZEBRE" su 5 golfu moko vairuot ar senesniu?
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 16, 23:51)
Merginos, o "ZEBRE" su 5 golfu moko vairuot ar senesniu?
su 5 as siandien vaziavau, dar jie turi nauja polo masinyte
QUOTE(maziulele @ 2007 01 16, 23:12)
su 5 as siandien vaziavau, dar jie turi nauja polo masinyte
o jos automatines? As rytoj bandysiu i Zebra uzsirasyt
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 10:15)
mano vyras tai sako, kad automatais važinėja tik nemokantys valdyt automobilio...
Aš kuo toliau, tuo labiau manau, kad jei jau mokytis vairuoti, tai su mechanine dėže... Su automatu paskui - vieni juokai
Čia tik mano nuomonė
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 11:15)
mechanines abi
QUOTE(maziulele @ 2007 01 17, 10:38)
mechanines abi
Tai liuks! As su mechanine ir noriu ismokt
O kiek kainuoja kursai Zebre, nes jie skelbiasi, kad nuo sausio 15 d. nuolaidos, o kaip buvo 800 lt pries menesi taip ir liko, as siandien skambinausi.
Maziulele, kiek tu mokejai?
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 13:34)
Tai liuks! As su mechanine ir noriu ismokt
O kiek kainuoja kursai Zebre, nes jie skelbiasi, kad nuo sausio 15 d. nuolaidos, o kaip buvo 800 lt pries menesi taip ir liko, as siandien skambinausi.
Kažkaip net pati pažiūrėjau jų puslapį, ar tikrai skelbia, bet to nedaro. Nu kad ne, ten parašyta apie nuolaidas su daugiau vairavimų, Tu kažką ne taip supratai gal? Nes draugės sesė ar pažįstama prieš savaitę tai tikrai su nuolaida už 740 užsirašė.
O mašinytės minėtos mechaninėm pavarų dėžėm, viena su automatine - mersas mažiukas, fainas toks
Nepasigailėsi, jei ten mokysiesi, sėkmės tau
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 17, 14:12)
Kažkaip net pati pažiūrėjau jų puslapį, ar tikrai skelbia, bet to nedaro. Nu kad ne, ten parašyta apie nuolaidas su daugiau vairavimų, Tu kažką ne taip supratai gal? Nes draugės sesė ar pažįstama prieš savaitę tai tikrai su nuolaida už 740 užsirašė.
O mašinytės minėtos mechaninėm pavarų dėžėm, viena su automatine - mersas mažiukas, fainas toks
na nebent jie vairavimo pamoku pridejo O nuolaida yra studentams ir moksleiviams..o as nei ta nei ta
mokytis geriausiai su mechanine pavarų dėže, tada gali vairuot ir su automatu. O jei mokais ir laikai su automatu į teises yra irašoma kategorija kad tik gali vairuot automatą. Kursai kainuoja vienodai, o jei sumanysi pakeist iš automato i mechaninę teks vėl iš naujo kursus lankyt ir egzus laikyt.