Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Siandien pirmoji mano vairavimo pamoka thumbup.gif Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
kaip ir kazkuri minejo, jau pati pirma vaziavima isvariau i miesta per pati pika, bet labai patiko, instruktorius viska aiskina bigsmile.gif patinka jis man blush2.gif
Atsakyti
As siandien uzsiregistravau teorijos egzaminui regitroj, laikysiu sausio 25 d, teorija mokausi savarankiskai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o "ZEBRE" su 5 golfu moko vairuot ar senesniu?
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 16, 23:51)
Merginos, o "ZEBRE" su 5 golfu moko vairuot  ar senesniu?

su 5 as siandien vaziavau, dar jie turi nauja polo masinyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 16, 23:12)
su 5 as siandien vaziavau, dar jie turi nauja polo masinyte mirksiukas.gif

o jos automatines? g.gif As rytoj bandysiu i Zebra uzsirasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 10:15)
o jos automatines?  g.gif  As rytoj bandysiu i Zebra uzsirasyt ax.gif

mano vyras tai sako, kad automatais važinėja tik nemokantys valdyt automobilio...
Aš kuo toliau, tuo labiau manau, kad jei jau mokytis vairuoti, tai su mechanine dėže... Su automatu paskui - vieni juokai smile.gif

Čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 11:15)
o jos automatines?  g.gif  As rytoj bandysiu i Zebra uzsirasyt ax.gif

mechanines abi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 17, 10:38)
mechanines abi  mirksiukas.gif

Tai liuks! As su mechanine ir noriu ismokt ax.gif
O kiek kainuoja kursai Zebre, nes jie skelbiasi, kad nuo sausio 15 d. nuolaidos, o kaip buvo 800 lt pries menesi taip ir liko, as siandien skambinausi.
Maziulele, kiek tu mokejai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAME: 17 sausio 2007 - 13:07
QUOTE(PAME @ 2007 01 17, 13:34)
Tai liuks! As su mechanine ir noriu ismokt  ax.gif
O kiek kainuoja kursai Zebre, nes jie skelbiasi, kad nuo sausio 15 d. nuolaidos, o kaip buvo 800 lt pries menesi taip ir liko, as siandien skambinausi.
Maziulele, kiek tu mokejai?  g.gif

Kažkaip net pati pažiūrėjau jų puslapį, ar tikrai skelbia, bet to nedaro. Nu kad ne, ten parašyta apie nuolaidas su daugiau vairavimų, Tu kažką ne taip supratai gal? Nes draugės sesė ar pažįstama prieš savaitę tai tikrai su nuolaida už 740 užsirašė.
O mašinytės minėtos mechaninėm pavarų dėžėm, viena su automatine - mersas mažiukas, fainas toks biggrin.gif
Nepasigailėsi, jei ten mokysiesi, sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 17, 14:12)
Kažkaip net pati pažiūrėjau jų puslapį, ar tikrai skelbia, bet to nedaro. Nu kad ne, ten parašyta apie nuolaidas su daugiau vairavimų, Tu kažką ne taip supratai gal? Nes draugės sesė ar pažįstama prieš savaitę tai tikrai su nuolaida už 740 užsirašė.
O mašinytės minėtos mechaninėm pavarų dėžėm, viena su automatine - mersas mažiukas, fainas toks  biggrin.gif
Nepasigailėsi, jei ten mokysiesi, sėkmės tau  4u.gif

na nebent jie vairavimo pamoku pridejo smile.gif O nuolaida yra studentams ir moksleiviams..o as nei ta nei ta verysad.gif
Atsakyti
mokytis geriausiai su mechanine pavarų dėže, tada gali vairuot ir su automatu. O jei mokais ir laikai su automatu į teises yra irašoma kategorija kad tik gali vairuot automatą. Kursai kainuoja vienodai, o jei sumanysi pakeist iš automato i mechaninę teks vėl iš naujo kursus lankyt ir egzus laikyt.
Atsakyti