Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(obuoliux @ 2007 01 14, 19:17)
Kad pirmą kartą girdžiu apie "žalią klevo lapą"

Na svarstoma tai buvo, bet kad būtų patvirtinta neteko girdėt, užtat ir susidomėjau magistralėj vakar pirmąkart su tokiu susidūrus g.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2007 01 14, 19:21)
Tai gal nelietuviška mašina.Nepastebėjai,kokie numeriai?Lietuvoje tai toks ženklas nenaudojamas,kiek žinau.Čekijoj-taip mirksiukas.gif

ot neatkreipiau dėmesio (matyt nepasirodė kažkio išskirtinė), tai gal ir ta versija g.gif Bet šiaip keturkampas balto fono ženkliukas su žaliu klevo lapu. Ir man rodos, kad nenaudojamas, bet žinau kad kaip galimybė buvo svarstoma prieš priimant pakeitimus, todel ir susimeciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelės: 14 sausio 2007 - 18:26
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 14, 19:17)
taigi aikštutėj ir pamatys kaip tau sekasi, jei gerai - gal iškart ir į gatvę lėksit unsure.gif

oij dar nenoriu unsure.gif geriau aikstelej pasisukiosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 14, 19:31)
oij dar nenoriu unsure.gif geriau aikstelej pasisukiosiu tongue.gif

Labai nesisukiok, nuo estakados nukrisi tongue.gif
Atsakyti
Baik tu, nebijok, as pirma karta uz vairo sedejau ir iskart i gatve smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 14 sausio 2007 - 19:27
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 14, 20:26)
Baik tu, nebijok, as pirma karta uz vairo sedejau ir iskart i gatve  smile.gif

ojezau pati pirma karta mega_shok.gif nors kuo greiciau i miesta isvaziuosiu, tuo paciai bus lengviau thumbup.gif
Atsakyti
aisku pirma karta tiesia gatve vaziavau (tokia plati ilga gatve, po to i kleboniski (ce kaune), tai ir mokina kaip sustot, persirikiuot ir pan. Bet kai matai salia kitus automobilius tai baisoka. man tikru isbandymu tapo antras vaziavimas, kai marsrutais jau reikejo vaziuot (zenklu nematau, kelio nematau, atrode kad dideliam labirinte esu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 14, 23:58)
aisku pirma karta tiesia gatve vaziavau (tokia plati ilga gatve, po to i kleboniski (ce kaune), tai ir mokina kaip sustot, persirikiuot ir pan. Bet kai matai salia kitus automobilius tai baisoka. man tikru isbandymu tapo antras vaziavimas, kai marsrutais jau reikejo vaziuot (zenklu nematau, kelio nematau, atrode kad dideliam labirinte esu)  smile.gif

tai jauciu ir mane i 'kleboniskes' ves, geraja prasme rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu kaune, tai tikrai i kleboniskes biggrin.gif mano instruktorius klause: o ko taip visos juokiates apie kleboniskes isgirde lotuliukas.gif
tik pries sustodama posukiu nepamirsk rodyt, nes as tai niekaip nerodau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 15 sausio 2007 - 00:14
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 15, 01:14)
jeigu kaune, tai tikrai i kleboniskes  biggrin.gif  mano instruktorius klause: o ko taip visos juokiates apie kleboniskes isgirde  lotuliukas.gif
tik pries sustodama posukiu nepamirsk rodyt, nes as tai niekaip nerodau  blush2.gif

sustojant reikia rodyti g.gif nu gerai kad pasakei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 14, 14:45)
As kaune mokinuosi Salciaus sporto klube. Seip ten pigiau, vadovas keistokas,

Klausyk, o ten dar viskas taip ir yra apsiure? Kai ieskojau centre mokyklos, buvau ir ten uzejusi,ji randasi kiemuose, prie Kavos baro?, jei nemaisau.... tai pakraupau nuo vaizdo: tamsu, prie kompu suolai pastatyti, jei nori atsisesti, tai reik koja greta sedinciam vos ne per galva perkelt lotuliukas.gif ir stringus (?) parodyt doh.gif , stalai tiek popieriais apkrauti, kad nesupratau kur paskaitos vyksta - gal kieme? Radau toki gana pagyvenusi vyriski, kur jau ten pagyvenusi... te nepyksta - visai sena, bet ne tame esme, esme, kad nei kantrybes zmogelis, nei takto ... Gerai sakai - keistokas. Sakyciau, netgi labai...
Gal atsiremontavo? Susitvarke? Nes siaip....
Pigia mesa sunes eda g.gif
Atsakyti
mokiausi auto abc ir esu labai patenkinta smile.gif aisku, sunkoka budavo kaskart is silainiu iki muravos degalines vazinet, tiksliau vaiksciot labiau nes nuo savo i ten transporto nebuvo ar bent jau nepatogiu laiku buvo. instruktorius buvo eugenijus kolaitis smile.gif toks super vyriokas, neskaitant to kad kartais vis mano laika pavogdavo ( kava gerdamas), bet siaip viskas buvo super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 01 15, 12:27)
Klausyk, o ten dar viskas taip ir yra apsiure? Kai ieskojau centre mokyklos, buvau ir ten uzejusi,ji randasi kiemuose, prie Kavos baro?, jei nemaisau.... tai pakraupau nuo vaizdo: tamsu, prie kompu suolai pastatyti, jei nori atsisesti, tai reik koja greta sedinciam vos ne per galva perkelt  lotuliukas.gif ir stringus (?)  parodyt  doh.gif , stalai tiek popieriais apkrauti, kad nesupratau kur paskaitos vyksta - gal kieme? Radau toki gana pagyvenusi vyriski, kur jau ten pagyvenusi... te nepyksta - visai sena, bet ne tame esme, esme, kad nei kantrybes zmogelis, nei takto ... Gerai sakai - keistokas. Sakyciau, netgi labai...
Gal atsiremontavo? Susitvarke? Nes siaip....
Pigia mesa sunes eda  g.gif

taip taip, ten pat biggrin.gif baisoka ten, bet kai as retas svecias budavau blush2.gif seip ten ejau, nes vieta man kaip tik ir pigu (dar drauge pries tai lanke).
su tuo savininku (zilas toks) stengiuos neturet reikalu, nes ir man kantrybes ner su juo lotuliukas.gif seip kiek paskaitose buvau, mokytojai gerai deste. tik pacia pirma paskaita tasd pats zilas deste, tai propaganda visa paskaita vare: tipo, jis mafijai prizadejo niekus nesireklamuot, tai nemoka jiems pinigu ir uztat ten pigiau lotuliukas.gif ir panasus bajeriai biggrin.gif

o dabar labiausiai dziaugiuos, kad instruktorius geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 15 sausio 2007 - 21:42