Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Klementina @ 2007 01 11, 13:34)
Jei visi kartu nuejot, visiems patiko, tai jau kolektyvine nuomone, kaip sakoma - bandos jausmas . Sorry, nenoriu tuo nieko izeisti. Bet as labaiu tikiu nuomonem, tai nueina nepazistami zmones, o nuomones vistiek sutampa. Man taip atrodo tikriau ir teisingiau.
Kai kazkur eini su "visu kolektyvu", tai tiesiog nesinori iskristi is kompanijos ir tiek.
Na, o jei is tiesu visiems patiko - irgi gerai.
joooo, gera instruktoriu siais laikais sunku rasti...

tiesą sakant aš pati nuėjau gal tik po trijų metų tenai...taip kad iki to turėjau irgi galimybę pabendrauti su kitais instruktoriais...bet mano nuomone tai kiekvienam kitokie kriterijai yra svarbus,ir retai kada būna tas pats instruktorius visiems patinkantis....kiek žmonių tiek nuomonių...sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2007 01 08, 18:29)
dar pasikartosiu: Kestutis Kuras is ARV-Auto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tau spresti  4u.gif

As patarciau "NORIU VAIRUOTI",pati ten lankiau.Is pirmo karto ir teorija ir vaziavima islaikiau,ir jau sekmingai beveik du metus vazineju.Tik to instruktoriaus pas kuri ejau nera,i Anglija isvare.O Valdas irgi geras:super ,jis ir paskaitas deste tai labai aiskiai viska issaiskindavo.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors lankete varavimo mokykla "Saugus greitis" Kaune Taikos pr.? Jei taip, pasidalinkit ispudziais smile.gif
Atsakyti
Mergaites pati sau pasiskyriau Lina 4u.gif Atejau ir sakau "noriu jauno ir grazaus" blush2.gif Sakau noriu to destytojo, kuris paskaitas veda, sako gerai, klausiu, o koks jo vardas, sako - Linas, tai mano akutes dar labiau susvito bigsmile.gif

Atradieni einu pirmam vaziavimui. Kazin ka per ji moka g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 13, 23:13)
Mergaites pati sau pasiskyriau Lina  4u.gif Atejau ir sakau "noriu jauno ir grazaus" blush2.gif Sakau noriu to destytojo, kuris paskaitas veda, sako gerai, klausiu, o koks jo vardas, sako - Linas, tai mano akutes dar labiau susvito bigsmile.gif

Atradieni einu pirmam vaziavimui. Kazin ka per ji moka g.gif

Elementarių dalykų: kaip pradėt važiuoti ir sustoti. Na, ir bent jau aš dar sukau ratus aikštelėje. biggrin.gif Aišku prieš tai tau daug ką aiškins. Sėkmės. wink.gif
Atsakyti
As kaune mokinuosi Salciaus sporto klube. Seip ten pigiau, vadovas keistokas, bet nekreipdavau demesio. Seip viskas gerai, tenai nuejau, nes drauge ten teises mokinosi. Po to kaimyne pasake, kad ten yra labai geras instruktorius, isiaiskinau kuris ir dabar su juo vazineju. Instruktoriaus pavarde Deleckis. Esu tikrai patenkinta, instruktorius negaista laiko, nemokancia vaziuoti tiesiai i gatve isvare, antra vaziavima jau egzaminu marsrutais vazinejom (adrenalino buvo pakankamai, ir rekti siek tiek gavau, bet greit vel juokemes).
Apie si instruktoriu esu girdejusi geru atsiliepimu is keliu zmoniu, beveik visi jie pas ji atsidure pries tai tureje kitus instruktorius, tai sake - nepalyginami smile.gif
Atsakyti
labas besimokančioms, aš su užduotim biggrin.gif

šį savaitgalį kely teko sutikt "žalio klevo lapo" ženklo lipduką ant automobilio. Ką jis reiškia lyg ir žinau (na kad naujoko kely ženklas), bet kad jis jau įteisintas oficialiai neteko nei skaityti pakeitimuose nei girdėti. Tai pasidarė smalsu kaip yra. Gal kurios lankot teorijos paskaitas, paklaustumėt dėstytojo kaip čia su tuo ženklu iš tikrųjų gaunas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 01 14, 00:21)
Elementarių dalykų: kaip pradėt važiuoti ir sustoti. Na, ir bent jau aš dar sukau ratus aikštelėje. biggrin.gif Aišku prieš tai tau daug ką aiškins. Sėkmės. wink.gif

o jis manes klaus, ar as moku vaziuoti g.gif

nes pradet vaziuot ir sustot jau moku gerai. ir siaip vaziuoti jau vaziuoju thumbup.gif
Atsakyti
Kad pirmą kartą girdžiu apie "žalią klevo lapą" (tik vienam diskusijų forume yra minimas). Šiaip, norint mokinti vairuoti, reikalavimai yra tokie (ir delfi apie tai rašė):

http://www.automokyk...t/skelbimai.php
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 14, 18:11)

nes pradet vaziuot ir sustot jau moku gerai. ir siaip vaziuoti jau vaziuoju thumbup.gif

taigi aikštutėj ir pamatys kaip tau sekasi, jei gerai - gal iškart ir į gatvę lėksit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 14, 19:11)

jei ne nebylys, turbūt paklaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelės @ 2007 01 14, 18:21)
labas besimokančioms, aš su užduotim biggrin.gif

šį savaitgalį kely teko sutikt "žalio klevo lapo" ženklo lipduką ant automobilio. Ką jis reiškia lyg ir žinau (na kad naujoko kely ženklas), bet kad jis jau įteisintas oficialiai neteko nei skaityti pakeitimuose nei girdėti. Tai pasidarė smalsu kaip yra. Gal kurios lankot teorijos paskaitas, paklaustumėt dėstytojo kaip čia su tuo ženklu iš tikrųjų gaunas?  g.gif

Tai gal nelietuviška mašina.Nepastebėjai,kokie numeriai?Lietuvoje tai toks ženklas nenaudojamas,kiek žinau.Čekijoj-taip mirksiukas.gif
Atsakyti