Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Žydrė @ 2007 01 08, 12:45)
Gerai, kad galima jų rasti  biggrin.gif

kol kas.....pakol neišsilakstys tie paskutiniai gerieji po geresnes vieteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 07, 17:57)
Sveikos,
prisijungiu prie jusu.. Planuoju sausio pabaigoj (po sesijos universitete) pradet mokytis vairuot.. Daug cia visko perskaiciau, ir man patiko atsiliepimai apie dvi mokyklas Kaune - "Noriu vairuoti" su instruktorium Valdu ir "Zebras" su instruktorium Linu. Kuri pasirinkt? smile.gif Jau nebezinau.. Abu suzavejo..  blush2.gif  Ka patartumet?

dar pasikartosiu: Kestutis Kuras is ARV-Auto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tau spresti 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Labas visoms.Norejau pasigirti siandiena islaikiau vairavimo egza is pirmo karto. thumbup.gif Lankiau kursus Jasucio vairavmo mokykloje.Labai dziaugiuosi,kad pasirinkau butent juos. thumbup.gif Viskas auksciausiam lygi. biggrin.gif Eisiu svest.
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 01 09, 14:26)
biggrin.gif  Labas visoms.Norejau pasigirti siandiena islaikiau vairavimo egza is pirmo karto.  thumbup.gif  Lankiau kursus Jasucio vairavmo mokykloje.Labai dziaugiuosi,kad pasirinkau butent juos. thumbup.gif  Viskas auksciausiam lygi.  biggrin.gif  Eisiu svest.

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 01 09, 14:26)
biggrin.gif  Labas visoms.Norejau pasigirti siandiena islaikiau vairavimo egza is pirmo karto.  thumbup.gif  Lankiau kursus Jasucio vairavmo mokykloje.Labai dziaugiuosi,kad pasirinkau butent juos. thumbup.gif  Viskas auksciausiam lygi.  biggrin.gif  Eisiu svest.

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 07, 18:57)
Sveikos,
prisijungiu prie jusu.. Planuoju sausio pabaigoj (po sesijos universitete) pradet mokytis vairuot.. Daug cia visko perskaiciau, ir man patiko atsiliepimai apie dvi mokyklas Kaune - "Noriu vairuoti" su instruktorium Valdu ir "Zebras" su instruktorium Linu. Kuri pasirinkt? smile.gif Jau nebezinau.. Abu suzavejo..  blush2.gif  Ka patartumet?

TIK [COLOR=red]ZEBRAS
Atsakyti
labutis 4u.gif nepatariu uzsirasyti pas Jona Peciuli SIAULIUOSE blogesnio instruktoriaus turbut nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 07, 18:57)
Sveikos,

Patarciau instruktoriu Valda. Labai putiovas vyrukas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2007 01 10, 18:55)
labutis 4u.gif  nepatariu uzsirasyti pas Jona Peciuli SIAULIUOSE blogesnio instruktoriaus turbut nera schmoll.gif

o kodel? idomu
Atsakyti
Nu man zebre kolkas labai patinka biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Remia @ 2007 01 10, 21:17)
Patarciau instruktoriu Valda. Labai putiovas vyrukas!  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
VIlniuj GIneida, o instruktorius Laurynas ir jokiu budu ne Eugenijus.. Sprendimas is patirties, atsizvelgus i naudojama metodika..
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 08, 10:14)
Mūsų visas kolektyvas pas Valdą lankė,bet čia pačiai spręsti....nes man pvz,tai yra labai svarbu kontaktas su žmogumi,kitaip negalėčiau nors ir koks geras instruktorius būtų schmoll.gif

Jei visi kartu nuejot, visiems patiko, tai jau kolektyvine nuomone, kaip sakoma - bandos jausmas . Sorry, nenoriu tuo nieko izeisti. Bet as labaiu tikiu nuomonem, tai nueina nepazistami zmones, o nuomones vistiek sutampa. Man taip atrodo tikriau ir teisingiau.
Kai kazkur eini su "visu kolektyvu", tai tiesiog nesinori iskristi is kompanijos ir tiek.
Na, o jei is tiesu visiems patiko - irgi gerai.
joooo, gera instruktoriu siais laikais sunku rasti...
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2007 01 10, 21:46)
Nu man zebre kolkas labai patinka biggrin.gif  wub.gif

Man irgi 4u.gif patiko.
Net negaliu isivaizduoti, kad galejau kur nors kitur mokytis. Nors ieskojau ir masciau kur eit - labai ilgai. Apejau Laisves al. kelias mokyklas. Izengiau cia ir iskart supratau - man reikia cia !! O dar Patieskos pasisakymai...visgi ji cia "daug macius, daug girdejus", tai ziniu per akis.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 01 06, 17:36)
tai kiek supratau ten tik vienas instruktorius tera  g.gif  blink.gif

O tai kaip jis vienas su trim masinom vazineja? lotuliukas.gif
Kai vazinejau aisktelej, tai viena karta susitiko trys masinos su uzrasais Zebras. Nu maniskis instruktorius tai prie manes ir sedejo, o kas kitose tai nemaciau veidu, tik vienoj lyg moteris?... Garantuoti negaliu, nes maciau tik tiesiai pries nosi doh.gif , bet pasimojavo jie visi ir kazka suktelejo per langa galvas iskise.
Sorry, as su akiniais vairuoju lotuliukas.gif , zliboka tokia esu lotuliukas.gif
Atsakyti