Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(maziulele @ 2007 01 06, 16:36)
tai kiek supratau ten tik vienas instruktorius tera  g.gif  blink.gif

na kai aš mokiaus taip ir buvo smile.gif plius tas pats instruktorius - dėstytojas. smile.gif

Dėl direktorės - kuo tikriausiai. Pavardes palygink. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 06, 18:55)
na kai aš mokiaus taip ir buvo smile.gif plius tas pats instruktorius - dėstytojas. smile.gif

Dėl direktorės - kuo tikriausiai. Pavardes palygink.  tongue.gif

nu žinok nežinau jo nei vardo nei pavardės blush2.gif

nu nieko pirmadienį išsiaiškinsim ok.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 07, 00:09)
nu žinok nežinau jo nei vardo nei pavardės blush2.gif

Vardo nežinai? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu prie jusu.. Planuoju sausio pabaigoj (po sesijos universitete) pradet mokytis vairuot.. Daug cia visko perskaiciau, ir man patiko atsiliepimai apie dvi mokyklas Kaune - "Noriu vairuoti" su instruktorium Valdu ir "Zebras" su instruktorium Linu. Kuri pasirinkt? smile.gif Jau nebezinau.. Abu suzavejo.. blush2.gif Ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _s-i-r-d-u-t-e_: 07 sausio 2007 - 17:58
Nueik pati ir ten ir ten - ir matysi kas tau labiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 07, 18:57)
Sveikos,
prisijungiu prie jusu.. Planuoju sausio pabaigoj (po sesijos universitete) pradet mokytis vairuot.. Daug cia visko perskaiciau, ir man patiko atsiliepimai apie dvi mokyklas Kaune - "Noriu vairuoti" su instruktorium Valdu ir "Zebras" su instruktorium Linu. Kuri pasirinkt? smile.gif Jau nebezinau.. Abu suzavejo..  blush2.gif  Ka patartumet?

Aš tai nuėjau i "Zebras' tik pasiskaičiusi apie ją atsiliepimus cča SM, ir tikrai neapsirikau thumbup.gif

Patieška, ar gali papasakoti kur važiavai per egzaminą, bent maždaug, kad galėčiau įsivaizduoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 07 sausio 2007 - 23:05
QUOTE(maziulele @ 2007 01 07, 23:04)
Aš tai nuėjau i "Zebras' tik pasiskaičiusi apie ją atsiliepimus cča SM, ir tikrai neapsirikau thumbup.gif

Patieška, ar gali papasakoti kur važiavai per egzaminą, bent maždaug, kad galėčiau įsivaizduoti blush2.gif  blush2.gif

Mažiulėle, kai važinėsi su instruktorium apvažiuosit visas egzaminines vietas, na ir ne tik jas smile.gif Šiaip yra keli maršrutai (penki gal). Aš važiavau nuo Regitros pro Romainius, toliau jau neatsimenu kur lotuliukas.gif , paskui Vilijampolėj išlindau ties žiedu ir grįžau Raudondvario plentu į Regitrą.
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 01 07, 18:57)
Sveikos,
prisijungiu prie jusu.. Planuoju sausio pabaigoj (po sesijos universitete) pradet mokytis vairuot.. Daug cia visko perskaiciau, ir man patiko atsiliepimai apie dvi mokyklas Kaune - "Noriu vairuoti" su instruktorium Valdu ir "Zebras" su instruktorium Linu. Kuri pasirinkt? smile.gif Jau nebezinau.. Abu suzavejo..  blush2.gif  Ka patartumet?

Mūsų visas kolektyvas pas Valdą lankė,bet čia pačiai spręsti....nes man pvz,tai yra labai svarbu kontaktas su žmogumi,kitaip negalėčiau nors ir koks geras instruktorius būtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 08, 09:14)
man pvz,tai yra labai svarbu kontaktas su žmogumi,kitaip negalėčiau nors ir koks geras instruktorius būtų schmoll.gif

geru mokytoju nebūna tas, kas neranda kontakto su mokiniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 08, 11:14)
Mūsų visas kolektyvas pas Valdą lankė,bet čia pačiai spręsti....nes man pvz,tai yra labai svarbu kontaktas su žmogumi,kitaip negalėčiau nors ir koks geras instruktorius būtų schmoll.gif

Tada tikrai paprasčiausia nueiti ir registruotis, kur kontaktas patiks smile.gif
Aš kai apsilankiau pirmąkart ZEBRE, daugiau niekur ir nėjau.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 08, 11:50)
geru mokytoju nebūna tas, kas neranda kontakto su mokiniu wink.gif

tai užtat ir tenka tų gerų mokytojų su žiburiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 08, 13:08)
tai užtat ir tenka tų gerų mokytojų su žiburiu ieškoti 4u.gif

Gerai, kad galima jų rasti biggrin.gif
Atsakyti