Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(kkatrinka @ 2007 01 02, 22:49)
sveiki, prasau parekomenduokit prasau mokyklas vairavimo kaune!!! blush2.gif penktadieni noriu varyt!!! cool.gif

Taigi aišku, kad Zebras user posted image, ką čia besvarstyt lotuliukas.gif , tik kaip dabar ten su paskaitų laiku tai nežinau. Bent aš kai mokiaus buvo antradieniais ir ketvirtadieniais, o bilietus spręst - kada nori užsiregistravęs.
Laisvą vieną "Zebro" kuponą ir aš turiu dar.

Tema apie tai kur mokėmės, kad nesimaišyt čia su sąrašais biggrin.gif atskirta
http://www.supermama...=0#entry7256777
Atsakyti
Taip, eik į ZEBRĄ (tik aš tai jau nuolaidų kuponus išdalinau). thumbup.gif
Atsakyti
Nu viskas uzsiregistravau Zebre. Kaina 770 cia dar su kaledine nuolaida. Dave knyguciu ir ryt jau varau i pirma teorine paskaita blush2.gif Jezau kaip bijau lotuliukas.gif

O kas pas juo per instruktorius LINAS yra g.gif Kai nuejau ir pasakiau kad rekomendavo juos SM, tai sako turbut instruktoriu Lina noresi lotuliukas.gif

Tai noriu ziniu apie ji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 03 sausio 2007 - 21:04
QUOTE(maziulele @ 2007 01 03, 21:02)
O kas pas juo per instruktorius LINAS yra  g.gif Kai nuejau ir pasakiau kad rekomendavo juos SM, tai sako turbut instruktoriu Lina noresi lotuliukas.gif

O to klausė kas: vadybininkė ar Direktorė? lotuliukas.gif

Super instruktorius. Rimtai, nors aš ten patekau kažkaip apskritai be SM rekomendacijų, o ir kito instruktoriaus tuo metu apskritai nebuvo lyg. Nežinau, kaip apibūdint - tiesiog besimokydamas dar ir dėl instruktoriaus nejauti jokio papildomo streso, greičiau ramiai mokaisi (na bent man taip būdavo, kad kol ateini iki mašiniuko - kojos linksta, o pradedi važiuot ir nugaruoja tos baimės kažkaip, nei kas tyčiojas, nei kas į "draugelius" peršas kaip paskaitai kad būna doh.gif ). Tiesiog normali gera pamoka su geru mokytoju. Apskritai viskas ten gerai - nei tau direktorė kokio ramesnio žodžio pagailės jei užsuki po važiavimo susiparinus (buvo kartą kai ėjau susimokėt kažkokios dalies perpykus ant savęs po važiavimo, nes sugebėjau pabaigoj važiuodama marazmą padaryt ). Na tiesiog apskritai nesijauti svetimu ten. O ta šilta aplinka turbūt nė vienam dar nepamaišė.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 03, 22:42)
O to klausė kas: vadybininkė ar Direktorė?  lotuliukas.gif

nu kalbejau su direktore tongue.gif

gerai passakysiu kad noriu butent JO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 03, 22:02)
Nu viskas uzsiregistravau Zebre. Kaina 770 cia dar su kaledine nuolaida. Dave knyguciu ir ryt jau varau i pirma teorine paskaita blush2.gif Jezau kaip bijau lotuliukas.gif

O kas pas juo per instruktorius LINAS yra  g.gif Kai nuejau ir pasakiau kad rekomendavo juos SM, tai sako turbut instruktoriu Lina noresi lotuliukas.gif

Tai noriu ziniu apie ji  bigsmile.gif

Geriau nei Patieška nepasakysiu - tiesiog NORMALI GERA PAMOKA (o ypač bailėms, kaip mes).

Atsakyti
Tikrai Patieška super aprašė Liną. 4u.gif Aš irgi netyčia ten papuoliau , be jokių rekomendacijų ir labai džiaugiuosi thumbup.gif Ypač kai jau teisės kišenėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar jau buvau pirmoj teorinej paskaitoj. Nu patiko tai nerealiai.

O kaip tas Linas atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 05, 09:22)
O kaip tas Linas atrodo  blush2.gif

Na nežinau kaip šiuo metu, bet bent jau man instruktorius ir teorijos dėstytojas buvo vienas ir tas pats asmuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 05, 18:07)
Na nežinau kaip šiuo metu, bet bent jau man instruktorius  ir teorijos dėstytojas buvo vienas ir tas pats asmuo biggrin.gif

nu ketvirtadieni man toks grazus destytojas deste apie zenklus bigsmile.gif tai gal tas pats g.gif

daznai mobiliaka tikrina, toks juodai apsirenges blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 05, 23:12)

daznai mobiliaka tikrina

Tai tas pats greičiausiai hihihi.gif Bet čia netrūkumas, nes papasakodavo viską aiškiai ir įdomiai, o jei kam neaišku būdavo tai ir kelis kartus tą patį aiškindavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 01 06, 12:21)
Tai tas pats greičiausiai  hihihi.gif Bet čia netrūkumas, nes papasakodavo viską aiškiai ir įdomiai, o jei kam neaišku būdavo tai ir kelis kartus tą patį aiškindavo  thumbup.gif

tai kai as buvau pirmoj paskaitoj labai jis man patiko, viska isdeste aiskiai, klausinejo ar viska suprantam thumbup.gif

o tai ta direktore jo zmona blink.gif nu ji tikrai grazi ir maloni moteris wub.gif

tai kiek supratau ten tik vienas instruktorius tera g.gif blink.gif
Atsakyti