Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Zaneta76 @ 2006 12 22, 02:15)
Musu destytojas sake, kad bus galima mokyti tik seimos narius, o masina turetu buti, kaip ir mokyklos, su pedalais is abieju pusiu. Tai teks perdaryt masina arba pirkt kita  lotuliukas.gif
Sekmes!  drinks_cheers.gif

Logiška. Jei profesionaliems intsruktoriams reikia tų antrų pedalų, tai kaip gali nereikėti tėčiams, mamoms ar vyrams?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliukee @ 2006 12 16, 20:03)
Jei ieshkote wairawimo mokyklos kaune, tikrai siulau Mobilus zmones mokykla, ir pasistenkit pakliut pas instruktore Rimvyda. Super moterishke, kai nuejau y regitra laikyt egzamino, jauciausi kaip wisa gywenima wairuodama ax.gif

O kur jinai yra?va as dabar kaune ieškausi..bet kažkaip labai nedrąsu..norečiau faino instruktoriaus..papasakok daugiau?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 12 30, 16:06)
va as dabar kaune ieškausi..bet kažkaip labai nedrąsu..norečiau faino instruktoriaus..papasakok daugiau?

Pats inteligentiskiausias, profesionaliausias, taktiskiausias yra Linas is Zebro. Nesigailesi, jei su juo mokysies
Papildyta:
QUOTE(ramute53 @ 2006 12 21, 18:32)
Bet pavyzdžiui jeigu jau turi kursų baigimo pažymėjimą ir prasimokęs tuos būtinus 10 važiavimų....tai užtvirtintam pavažinėjimui,oi kaip gerai būtų.....su savo mašiniuku,su artimu žmogum....be tų tiksliai apskaičiuotų valandų...

Aha.Faina. O ypac faina, kai ivaziuosi kam nors, juk atsarginiu pedalu vyro masinoj tai ner.... schmoll.gif
Zinai, musu "kulturingi vairuotojai" tycia uzkis masina , koki sena drachla, kad ivaziuotum. Toks biznis prasides !!!!!!!!! Dar viena veiklos rusis: uzkisineti besimokantiems. Sh... cia , o ne iseitis
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Klementina @ 2006 12 30, 21:25)
Pats inteligentiskiausias, profesionaliausias, taktiskiausias yra Linas is Zebro. Nesigailesi, jei su juo mokysies
Papildyta:

Aha.Faina. O ypac faina, kai ivaziuosi kam nors, juk atsarginiu pedalu vyro masinoj tai ner.... schmoll.gif
Zinai, musu "kulturingi vairuotojai" tycia uzkis masina , koki sena drachla, kad ivaziuotum. Toks biznis prasides !!!!!!!!! Dar viena veiklos rusis: uzkisineti besimokantiems. Sh... cia , o ne iseitis

Irgi variantas, ir ko gero taip bus unsure.gif
O aš tai taip pasakysiu - aš geriau su pačiu blogiausiu instruktorium mokinčiausi, negu savo vyru. Nė joks svetimas nepasako tiek skaudžių žodžių, nei nuosavas vyras verysad.gif Ir ne tik mano,deja verysad.gif
Kitas dalykas, kad jei su mokyklos mašina ir įvažiuosi kam, tai mokykla ir atsako, o čia reikės patiems ir policijai baudas mokėti, ir mašiną už savus remontuotis...
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 01 02, 18:01)
verysad.gif
Irgi variantas, ir ko gero taip bus  unsure.gif
O aš tai taip pasakysiu - aš geriau su pačiu blogiausiu instruktorium mokinčiausi, negu savo vyru. Nė joks svetimas nepasako tiek skaudžių žodžių, nei nuosavas vyras  verysad.gif  Ir ne tik mano,deja verysad.gif
Kitas dalykas, kad jei su mokyklos mašina ir įvažiuosi kam, tai mokykla ir atsako, o čia reikės patiems ir policijai baudas mokėti, ir mašiną už savus remontuotis...

mano dar ne vyras, bet draugas irgi man kompleksu privare..kai mane pabande mokinti..apreke..ir dar blondine isvadino..o juk pirma karta uz vairo sedejau..tai daugiau net nebandziau..dabar eisiu i jusu rekomenduota zebra 4u.gif wub.gif bet jie man atrodo visi biskiuka asiliukai kai mokinti reikia.. bash.gif
Atsakyti
Nustatyta, kad šeimos vairavimo instruktorius (kuris moko kitą šeimos narį) mokinį, siekiantį įgyti teisę vairuoti B1 ar B kategorijų transporto priemones, praktinio vairavimo galės mokyti tik po mokymo kurso baigimo vairavimo mokykloje, kai mokinys turi vairavimo mokyklos išduotą mokymo kursų baigimo liudijimą ir pageidauja prieš vairavimo egzaminą įtvirtinti savo praktinio vairavimo įgūdžius.

Mokyti mokinį praktinio vairavimo galės tik ne mažiau kaip 5 metų B kategorijos transporto priemonių vairavimo stažą turintis asmuo. Mokymui bus draudžiama naudoti tokias transporto priemones, kuriose stovėjimo stabdžio valdymo svirtis įrengta ne tarp vairuotojo ir keleivio sėdynių. Praktinio vairavimo mokymo metu transporto priemonės priekyje ir gale turės būti paženklintos aiškiai matomais skiriamaisiais ženklais ???M“, kaip nurodyta Kelių eismo taisyklėse.

Mokymo metu šeimos vairavimo instruktorius pareigūnams pareikalavus privalės pateikti vairuotojo pažymėjimą, transporto priemonės registracijos, valstybinės techninės apžiūros ir draudimo dokumentus bei dokumentus, įrodančius, kad šeimos vairavimo instruktorius ir mokinys yra šeimos nariai.

Mokinys pareigūnams pareikalavus privalės pateikti asmens dokumentą su nuotrauka, vairavimo mokyklos išduotą mokymo kursų baigimo liudijimą. Per dieną mokinį praktinio vairavimo rekomenduojam mokyti ne daugiau kaip 3 valandas.

Už Kelių eismo taisyklių ir šio tvarkos aprašo reikalavimų laikymąsi praktinio vairavimo mokymo metu atsako šeimos vairavimo instruktorius.

O ka ten domino Dorkanas, tai, berods cia yra siokios tokios info:

http://www.supermama...showtopic=96647
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 02, 18:50)
mano dar ne vyras, bet draugas irgi man kompleksu privare..kai mane pabande mokinti..apreke..ir dar blondine isvadino..o juk pirma karta uz vairo sedejau..tai daugiau net nebandziau..dabar eisiu i jusu rekomenduota zebra 4u.gif  wub.gif bet jie man atrodo visi biskiuka asiliukai kai mokinti reikia.. bash.gif

Linkiu sėkmės - visokeriopos 4u.gif
O su vyrais ir draugais geriau šiaip gyventi, mokykimės pas mokytojus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 02, 18:50)
mano dar ne vyras, bet draugas irgi man kompleksu privare..kai mane pabande mokinti..apreke..ir dar blondine isvadino..

Geriau nepradeti mokytis su savais. Tik pykciams priezastis papildoma, daugiau nieko. 100 litu sutaupai, o nervu del pykciu uz 500 doh.gif
Atsakyti
sveiki, prasau parekomenduokit prasau mokyklas vairavimo kaune!!! blush2.gif penktadieni noriu varyt!!! cool.gif
Atsakyti
As jauciu i Zebra eisiu, nes labai cia visos isgyre thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 01 02, 22:55)
Geriau nepradeti mokytis su savais. Tik pykciams priezastis papildoma, daugiau nieko. 100 litu sutaupai, o nervu del pykciu uz 500  doh.gif

Visiskai teisingai..aciu klementina..aciu kastyte..uz plaikyma..net pasitikejimo sioje srityje atsirado.. wub.gif
Atsakyti
Žiūriu atsirado susiruošusių į Zebrą. Aš ten irgi baigiau tai jei kas norit galiu nuolaidų kuponų pora padovanot. Siūliau seniau, bet nieks nesusidomėjo g.gif Ir sėkmės mokantis 4u.gif
Atsakyti