Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Na kaip ten bebuvę gavai arba kažką kito nei mokykliniai testai arba kažką nelegalaus. smile.gif

QUOTE(Kastyte @ 2006 12 17, 13:54)
aš gi pati ten papuoliau pabėgusi iš AUTO ABC pas Liną vairuoti mokintis

Kažkaip ne pirmąkart girdžiu apie pabėgančias iš ten g.gif
Atsakyti
Gal jau prisimenam temą? blink.gif doh.gif
Tikiuosi užteks šito.

! 
1. Bendros nuostatos ir rekomendacijos:
2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.

2. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:

3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ką manote apie Dorkaną? Su kuriuo instruktorium patariate susidėti smile.gif
Teoriją bandysiu pati lukštenti. Namuose turiu vairuojančių, gal padės susigaudyt, bet va vairuoti nepamokina unsure.gif sako, eik į kursus ir gadink valdiškas mašinas tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
visu pirma su artejanciom sv. Kaledom biggrin.gif
gal kas gali rekomenduoti vairavimo instruktoriu?
reikalas tame, kad vairuotojo pazymejima turiu, tik vairavimo igudzius reikia atnaujinti.beje instruktorius turetu buti is Vilniaus ar Vilniaus apskrities.

uz pagalba is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti

Gal kas jau tvirtai žinote kaip nuo naujųjų bus,kad šeimos nariai galės mokyti važiuoti?
Kokie tie susisiekimo ministerijos reikalavimai?
Gal ir instruktorių nereikės......
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 12 21, 15:31)
Gal kas jau tvirtai žinote kaip nuo naujųjų bus,kad šeimos nariai galės mokyti važiuoti?

ne, neskelbta dar niekur, tai kas čia tvirtai žinos?
Bet, manau, kad tikrai nebus taip, kad nereikėtų instruktorių.
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 12 21, 14:31)

Kiek pamenu, tai kai naujos taisyklės patvirtintos buvo, tai kartu ir šitą priėmė. Jei klystu, kas nors pataisys. Bent projekte buvo reikalavimas, kad tas, kuris moko vairuot, privalo turėti bent 3 metų stažą ir nei vienos nuobaudos už vairavimą. Bet man taip mokytis baisu būtų, gi nei "instruktorius" pedalų turės tada, nei galės sustabdyt, nei sankabos...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 12 21, 16:59)
Kiek pamenu, tai kai naujos taisyklės patvirtintos buvo, tai kartu ir šitą priėmė. Jei klystu, kas nors pataisys. Bent projekte buvo reikalavimas, kad tas, kuris moko vairuot, privalo turėti bent 3 metų stažą ir nei vienos nuobaudos už vairavimą. Bet man taip mokytis baisu būtų, gi nei "instruktorius" pedalų turės tada, nei galės sustabdyt, nei sankabos...

Kazka girdejau, kad su bet kuo galima mokintis tik aiksteleje, mieste reikes su instruktoriumi
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2006 12 21, 16:06)
Kazka girdejau, kad su bet kuo galima mokintis tik aiksteleje, mieste reikes su instruktoriumi

Vienaip ar kitaip, visa tai tik nuogirdos kol kas, reiks laukt patikimesnių žinių smile.gif
Va, čia yra taisyklės (ir atnaujintos, ir dar tik įsigaliosiančios), taip kad čia tai jau tikrai patikimos: http://kelias.avilda.lt/KET/ket.html
XXIX. Mokymas vairuoti (258-268p.) čia viskas paaiškinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 gruodžio 2006 - 17:14
Bet pavyzdžiui jeigu jau turi kursų baigimo pažymėjimą ir prasimokęs tuos būtinus 10 važiavimų....tai užtvirtintam pavažinėjimui,oi kaip gerai būtų.....su savo mašiniuku,su artimu žmogum....be tų tiksliai apskaičiuotų valandų...
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 12 17, 15:30)
na, kadangi nei viena neatsake, tai as parasysiu (gal kam prireiks) mano nuomone apie Jokuba....
taigi samdziausi ji keturiom papildomom  pamokom, nes senokai nesu vairavus, o like man 'tik' vairavimo egzas (kadangi mano senasis instuktorius Aloyzas is tos pacios m-klos labai uzieme)...
reziume tokia ismeciau 200lt. prasiau jo akcentuoti kas man blogiausiai sekasi ir tai slifuot... bet jam pasirode jog as puikiai vairuoju ir tris pamokas mes vazinejom aikstelej o viena karta gatveje ir tai ne regitros marsrutais.... ir zinoma as egzo neilaikiau.... aikstelej viskas ciki, o va gatvej  baigesi mano egzas....
bet uztai prisiprasiau Aloyzo keliu pamoku!  thumbup.gif

apie antakalnio dorkana

QUOTE(Uogienė @ 2006 12 20, 16:55)
Sveikos  smile.gif
Ką manote apie Dorkaną? Su kuriuo instruktorium patariate susidėti  smile.gif
Teoriją bandysiu pati lukštenti. Namuose turiu vairuojančių, gal padės susigaudyt, bet va vairuoti nepamokina  unsure.gif sako, eik į kursus ir gadink valdiškas mašinas  tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 21 gruodžio 2006 - 19:28
QUOTE(ramute53 @ 2006 12 21, 17:32)
Bet pavyzdžiui jeigu jau turi kursų baigimo pažymėjimą ir prasimokęs tuos būtinus 10 važiavimų....tai užtvirtintam pavažinėjimui,oi kaip gerai būtų.....su savo mašiniuku,su artimu žmogum....be tų tiksliai apskaičiuotų valandų...

Musu destytojas sake, kad bus galima mokyti tik seimos narius, o masina turetu buti, kaip ir mokyklos, su pedalais is abieju pusiu. Tai teks perdaryt masina arba pirkt kita lotuliukas.gif
Sekmes! drinks_cheers.gif
Atsakyti