Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(majaliza @ 2006 12 13, 16:03)
6. jokiu KET testu, komp.programu isirasyt neduos, net nesvajokit
7.na, ir prasideda 'linksmoji" dalis su instruktoriumi: ju yra NET du-

Tikiuosi, kad sutaupysiu kazkam nervu ir pinigu.[/color]

[

Nepyk, bet galvoju, kad tu pati nezinai ko nori. Tau i paskaitas eiti nereikia, nes ten nesamone, reikia uzduotis spresti- vel nesamone, prie kompo neprieisi,komp.programu neduoda, vel blogai - reikejo mokytis namie savarankiskai ir eit laikyt i regitra is karto.Kam gaisai laika?
KET knygele visur duoda, ar beveik visur ir visur reikia grazinti, gal ne del to, kad gaila mokyklai 3 litu (beje,mano knygele, kur gavau is mokyklos, knygyne kainuoja 13 litu), bet is principo - kam reikia metyti knygas?Kodel? Galva galvot reikia, o ne 3 litais. Knyga sventas daiktas - tu ismesi lauk, egza islaikius, o ta knygele dar pasinaudos ne vienas zmogus, jei grazinsi. Mokyklos nuosavybe buvo - mokyklai ir grazinai, kur cia tu matai beda?
Neduoda KET programu i namus? Neturi teises, Kiekviena programa kazkas kure, jis vadinasi autorius ir is to gyvena. Mokykla pirko ta programa ar issinuomavo , nezinau, is autoriaus (autorines teises - girdejai toki termina?) Kad mes iprate vogti viska (muzikinius kompaktus, filmus, kitas programas kompams), tai cia musu nelaime, musu geda.Arba del to, kad mes neturtingi.
Kai as mokiausi ir paprasiau KET programos i namus, galvojau kainuos 30-40 litu, kaip bet koks kompaktas, man dave tel. nr, firmos, kuri platina tas programas. Nei daug nei mazai - 2 tukstanciu litu paprase, jie jas priziuri, keicia testus, taisyklems pasikeitus ir t.t. Cia mokomoji programa, kuri turi atitikti istatymus,. o ne multikai vaikams. Parsisiunti is interneto senas nulauztas(pavogtas gal ) ir ismoksti pagal jau neegzistuojancias KET. Paskui neislaikai teorijos nuejusi - keiki mokykla.
Negi Tau reikejo 5 instruktoriu is karto? Man buvo gana vieno vienintelio ir as esu labai patenkinta. Kitu nezinau nei vardu ir man vienodai. Koks skirtumas kiek mokykloj instruktoriu: 5 ar 15? Vaziuosi tai su vienu.
Patarimas Tau ir kitoms: jeigu svarbiausia mokymosi dalis yra vaziavimas, tai gal reikejo pirma susirasti instruktoriu, kuriuo draugai ar drauges patenkinti,automobilius, kurie nebus kledarai, o tada eiti.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 13, 16:56)
Na kai aš ėjau tai jokio pageidavimo išreikšt nereikėjo, nes apskritai mokino tik šitas instruktorius. O mokytis teko su dviem mašiniukais - Polo ir Golfu smile.gif

Ir man su dviem masinom, as pati paprasiau, kad leistu ir su viena ir su kita, neaisku kokia but regitroj papuolus. O instruktoriu tai leido rinktis man, pasake vardus, tik kad as jau zinojau - noriu Lino, tai ir gavau Lina.
Kiek prisimenu, tai is SM ir Taves buvau girdejusi, kad Linas geras instruktorius, man irgi patiko.Labai.
Dabar Tau sakau aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Tai susitiksim kokioj blaivykloj ar zebre? Ar kalbos jau nutilo?
Atsakyti
Na del testu tai tu KLEMENTINA nesi teisi.Mokiausi kaune;noriu vairuoti; tai dave kompaktini diskeli su naujais ket ir priedo visiskai uz dyka ax.gif Cia nuo mokyklos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 15, 21:15)
Na del testu tai tu KLEMENTINA  nesi teisi.Mokiausi kaune;noriu vairuoti; tai dave kompaktini diskeli su naujais ket ir priedo visiskai uz dyka ax.gif Cia nuo mokyklos priklauso mirksiukas.gif

Nu gal ne uz dyka, gal i kaina iskaiciuota?
O jei gavai, tai tikrai ne tai, ka regitroje reikia spresti. Tu pati pagalvok: ar ta "noriu vairuoti" KURIA TAS PROGRAMAS, kad gali platinti viesai? OI, NE TOM RAIDEM PARASIAU, SORRY lotuliukas.gif
Dirbu darbe kompu ir zinau, kad nei vienos neoficialios programos buti kompe negali - didziules baudos imonei gresia, jei pagautu, o jau platinti ju - ne uz ka!
Gal tu geriau taip nesakyk, kad gavai, dar mokyklai beda uztrauksi.As rimtai. Nu tu isivaizduok dabar, kad paimi Valinskienes/Selo/Zvagulio.....ar kt. kompakta, perrasai ir pardavineji? Kur atsidurtum?
Buvo Statoil'e toks kompaktas pirkti su KET bilietais, bet ne istolo nepanasu i tai, ka reikejo man regitroj spresti.
Mokytis galima, nepakenks, bet ir nieko doro ten neismokau,teko sedet mokykloj ir sprest.
Atsakyti
Tiesiog išreiškiau nuomonę, kad Femina mobile teorija daugiau koncentruojasi ties vairavimo teorija, o ne ties automobilio technika, nes egzamine ne apie techniką klausimai daugiausiai. Man tai tiko, nes užteko, kiek žinau pati ir dar šiek tiek sužinojau. Beje, ką mokiausi ten, beveik nepamenu, mano žinios apie automobilius išlikusios dėl to, kad pati domėjausi ir ką pati išsiaiškinau, o ne iš teorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patieška: 17 gruodžio 2006 - 00:05
Jei ieshkote wairawimo mokyklos kaune, tikrai siulau Mobilus zmones mokykla, ir pasistenkit pakliut pas instruktore Rimvyda. Super moterishke, kai nuejau y regitra laikyt egzamino, jauciausi kaip wisa gywenima wairuodama ax.gif
Atsakyti

i 
Naujai užsimezgusi diskusija atskirta nuo temos ir perkelta čia
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry7100953
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 15, 21:15)
Na del testu tai tu KLEMENTINA  nesi teisi.Mokiausi kaune;noriu vairuoti; tai dave kompaktini diskeli su naujais ket ir priedo visiskai uz dyka ax.gif Cia nuo mokyklos priklauso mirksiukas.gif

Deja, Klementina teisi. Su naujom programom lasivai nevaikšto jokie diskai.. O kad mokyklose (ne tik Noriu vairuoti)jas duoda, dar nereiškia, kad tai naujausios versijos. Žinoma, kas neleidžia iš senesnių mokintis, bet ar verta krauti į galvą seną šlamštą, jei užsiregistravus į kursus gali kiek nori sėdėti prie kompo mokykloje. Kai mano nusiųsta draugė nuėjo i ZEBRĄ (aš gi pati ten papuoliau pabėgusi iš AUTO ABC pas Liną vairuoti mokintis), pažiūrėjsui, kas yra mokykloje ir tame diske, kurį man davė ABC, apšalo- viskas sena, klausimų nepalyginti mažiau, jie seni, klaidingi, nenuostabu, kad nuėjus į Regitrą tesurinkau apie 60 procentų iš pirmo karto.
Neapsigaukite visos su tais dalinamais diskeliais.
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 11 23, 16:11)
mamos gal kas moketes pas Jokuba is Antakalnio  Dorkano?

na, kadangi nei viena neatsake, tai as parasysiu (gal kam prireiks) mano nuomone apie Jokuba....
taigi samdziausi ji keturiom papildomom pamokom, nes senokai nesu vairavus, o like man 'tik' vairavimo egzas (kadangi mano senasis instuktorius Aloyzas is tos pacios m-klos labai uzieme)...
reziume tokia ismeciau 200lt. prasiau jo akcentuoti kas man blogiausiai sekasi ir tai slifuot... bet jam pasirode jog as puikiai vairuoju ir tris pamokas mes vazinejom aikstelej o viena karta gatveje ir tai ne regitros marsrutais.... ir zinoma as egzo neilaikiau.... aikstelej viskas ciki, o va gatvej baigesi mano egzas....
bet uztai prisiprasiau Aloyzo keliu pamoku! thumbup.gif
Atsakyti
Nepykit uz nuomone, bet jei jau pradedat keitinet instruktorius, tai gal bedos reikia ieskoti taip sakant giliau.. instruktorius tegali patart, shi ta paaishkint, bet jei nesigaudai kely, tai ka ten weiksi baiges mokykla?! o del testu tj cia ishwis juokingai skamba... kad ir ish senesniu mokantis tikrai galima surinkt minimum 80% regitroj, tereik shy ta per paskaitas y galwa isidet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliukee: 17 gruodžio 2006 - 14:54
QUOTE(migliukee @ 2006 12 17, 15:52)
Nepykit uz nuomone, bet jei jau pradedat keitinet instruktorius, tai gal bedos reikia ieskoti taip sakant giliau.. instruktorius tegali patart, shi ta paaishkint, bet jei nesigaudai kely, tai ka ten weiksi baiges mokykla?! o del testu tj cia ishwis juokingai skamba... kad ir ish senesniu mokantis tikrai galima surinkt minimum 80% regitroj, tereik shy ta per paskaitas y galwa isidet.

nepykstam uz nuomone...
as pvz. ir nekeitineju instruktoriu speceliai, tik maniskis manes negalejo priimti, nes pas ji daug mokiniu.... todel reikejo keiptis i kita... o tas man vairuojant beveik visad miegodavo... todel vel isiprasiau pas savo sena instruktoriu. man su juo lengviau susikalbet ir jis man pasako i ka turiu daugiau atkreipt demesi i ka maziau....
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 15, 21:28)
Nu gal ne uz dyka, gal i kaina iskaiciuota?
O jei gavai, tai tikrai ne tai, ka regitroje reikia spresti. Tu pati pagalvok: ar ta "noriu vairuoti" KURIA TAS PROGRAMAS, kad gali platinti viesai? OI, NE TOM RAIDEM PARASIAU, SORRY  lotuliukas.gif
Dirbu darbe kompu ir zinau, kad nei vienos neoficialios programos buti kompe negali - didziules baudos imonei gresia, jei pagautu, o jau platinti ju - ne uz ka!

Jei rasau,kad gavau,tai vadinasi taip ir yra.As jau seniai nebe vaikas,kad issigalvociau nesamus dalykus.Beje,sekmingai is pirmo karto islaikiau teorija mokydamasi pagal ta diskeli,nes prie kompiuterio i mokykla vaikscioti neturejau laiko.
Atsakyti