QUOTE(majaliza @ 2006 12 13, 16:03)
6. jokiu KET testu, komp.programu isirasyt neduos, net nesvajokit
7.na, ir prasideda 'linksmoji" dalis su instruktoriumi: ju yra NET du-
Tikiuosi, kad sutaupysiu kazkam nervu ir pinigu.[/color]
[
7.na, ir prasideda 'linksmoji" dalis su instruktoriumi: ju yra NET du-
Tikiuosi, kad sutaupysiu kazkam nervu ir pinigu.[/color]
[
Nepyk, bet galvoju, kad tu pati nezinai ko nori. Tau i paskaitas eiti nereikia, nes ten nesamone, reikia uzduotis spresti- vel nesamone, prie kompo neprieisi,komp.programu neduoda, vel blogai - reikejo mokytis namie savarankiskai ir eit laikyt i regitra is karto.Kam gaisai laika?
KET knygele visur duoda, ar beveik visur ir visur reikia grazinti, gal ne del to, kad gaila mokyklai 3 litu (beje,mano knygele, kur gavau is mokyklos, knygyne kainuoja 13 litu), bet is principo - kam reikia metyti knygas?Kodel? Galva galvot reikia, o ne 3 litais. Knyga sventas daiktas - tu ismesi lauk, egza islaikius, o ta knygele dar pasinaudos ne vienas zmogus, jei grazinsi. Mokyklos nuosavybe buvo - mokyklai ir grazinai, kur cia tu matai beda?
Neduoda KET programu i namus? Neturi teises, Kiekviena programa kazkas kure, jis vadinasi autorius ir is to gyvena. Mokykla pirko ta programa ar issinuomavo , nezinau, is autoriaus (autorines teises - girdejai toki termina?) Kad mes iprate vogti viska (muzikinius kompaktus, filmus, kitas programas kompams), tai cia musu nelaime, musu geda.Arba del to, kad mes neturtingi.
Kai as mokiausi ir paprasiau KET programos i namus, galvojau kainuos 30-40 litu, kaip bet koks kompaktas, man dave tel. nr, firmos, kuri platina tas programas. Nei daug nei mazai - 2 tukstanciu litu paprase, jie jas priziuri, keicia testus, taisyklems pasikeitus ir t.t. Cia mokomoji programa, kuri turi atitikti istatymus,. o ne multikai vaikams. Parsisiunti is interneto senas nulauztas(pavogtas gal ) ir ismoksti pagal jau neegzistuojancias KET. Paskui neislaikai teorijos nuejusi - keiki mokykla.
Negi Tau reikejo 5 instruktoriu is karto? Man buvo gana vieno vienintelio ir as esu labai patenkinta. Kitu nezinau nei vardu ir man vienodai. Koks skirtumas kiek mokykloj instruktoriu: 5 ar 15? Vaziuosi tai su vienu.
Patarimas Tau ir kitoms: jeigu svarbiausia mokymosi dalis yra vaziavimas, tai gal reikejo pirma susirasti instruktoriu, kuriuo draugai ar drauges patenkinti,automobilius, kurie nebus kledarai, o tada eiti.