Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 11, 17:19)
Panos pas kuri  instruktoriu geriau rinktis vairuot mokintis- as gineidoje ir nezinau ks geresnis yra.. nesinori kokio nors isteriko ar pan..  blush2.gif

Hm, kiek pamenu, Tu norėjai su Polo mokytis? Na, su POlo nesimokiau, bet 2 draugelkos mokėsi pas Eugenijų... Hm hm... man jų pasakojimų, pažiūrėjimo, kaip jos vairuoja ir girdėjimo, kokius klausimus jos man uždavinėja, užteko, kad susidaryčiau nekokią nuomonę apie jį... Nors asmeniškai nemačiau, bet kai 2 atskiri man pažįstami individai lotuliukas.gif vienodas nesąmones pasakoja, o aš turiu su kuo palygint...tai va, tik ne jis, neišmoksi nieko...
Dar su Polo Romualdas važinėja, pagal atsiliepimus labai fainas, nors viena merga priekabiavimais kaltino, bet kažkaip netikiu...
Kitų su Polo nežinau...
Su Astra važiuoja pats nuostabiausias - Laurynas, su kita Astra, marods, Dmitrijus, o gal kliedžiu...bet irgi geras, pagal atsiliepimus...
Šiaip kad ten kas būtų isterikas, negirdėjau, na, Vladas toks reiklus labai, mano kolegei stresiuką biškį buvo įvaręs, bet kad labai rėktų ar durnėm vadintų, kaip čia merginos pasakoja, tai Gineidoj tokių bajerių nesu girdėjus apie nieką...
Visi ten daugiau ar mažiau mieli ir geriečiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. Pirmadieni laikau antra karta Regitroje vairavima, pirma karta neislaikiau, nes 3 kartus uzgesau. Pas juos naujesnes masinos ir dyzeliai, o as mokinaus su senesne ir bendzu ir niekad negesdavau...Ieskau Kaune instruktoriaus, kuris mokintu vaziuoti su tokia masina kaip Regitroje. Per firmas - neturi vietu jau. Gal kas gali skubiai atsiusti tokio instruktoriaus tel. nr. man i emeila: zuikis131313@yahoo.co.uk Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis131313: 12 gruodžio 2006 - 11:28
mergytės, jei aš pvz sausį ar vasarį nueinu į Zebrą, užsirašau, tai kada man reikia išreikšt pageidavimą, kad noriu su Linu mokytis važinėt? ax.gif Iškart ar vėliau?
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 12 09, 19:43)
Nesąmonė,be reikalo tikrai neprametinėja,taigi nebijok.Regitroj juk irgi žmonės dirba.Aš tris kartus laikiau,ir jokių ypatingų priekaištų tiems egzaminuotojams neturiu,na,vienas kiek griežtesnis gal buvo,bet tikrai nesodino specialiai.O trečią kartą irgi galėjo pramest prie didelių norų,tikrai buvo už ką,bet jau sako tiek to,daugiau nebekankinsim lotuliukas.gif

tikrai ten neblogi egzaminuotojai...aš du kart laikiau ir abu kart pasakinėjo,o antrą net pagazavo su koja ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 12:30)
mergytės, jei aš pvz sausį ar vasarį nueinu į Zebrą, užsirašau, tai kada man reikia išreikšt pageidavimą, kad noriu su Linu mokytis važinėt? ax.gif Iškart ar vėliau?

manęs tai iškart išklausinėjo,su kokia mašina važiuot norėsiu,su kokia pavarų dėže,paklausė kokio instruktoriaus pageidauju rolleyes.gif ...bet čia gal skirtingai visur... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zuikis131313 @ 2006 12 12, 12:27)
Sveikos, mamos. Pirmadieni laikau antra karta Regitroje vairavima, pirma karta neislaikiau, nes 3 kartus uzgesau. Pas juos naujesnes masinos ir dyzeliai, o as mokinaus su senesne ir bendzu ir niekad negesdavau...Ieskau Kaune instruktoriaus, kuris mokintu vaziuoti su tokia masina kaip Regitroje. Per firmas - neturi vietu jau. Gal kas gali skubiai atsiusti tokio instruktoriaus tel. nr. man i emeila: zuikis131313@yahoo.co.uk  Aciukas

aš pirmą sykį kai laikiau irgi užgesau,nors su instruktoriumi nesu niekada užgesus,jam net keista buvo....o pasirodė kad sankaba labai žemai buvo,o antrą sykį kai laikiau,labai auyštai buvo,tai vis bijojau užgesti,egzaminatorius net paklausė kodėl taip dažnai sankabą be reikalo spaudžiu.. rolleyes.gif ...o mašinytės tai tos pačios markės buvo... g.gif
Atsakyti
Ačiū, bjaurybe wub.gif

O tu irgi Zebre mokeisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 12 11, 17:50)

Dar su Polo Romualdas važinėja, pagal atsiliepimus labai fainas, nors viena merga priekabiavimais kaltino, bet kažkaip netikiu...
Kitų su Polo nežinau...
Su Astra važiuoja pats nuostabiausias - Laurynas, su kita Astra, marods, Dmitrijus, o gal kliedžiu...bet irgi geras, pagal atsiliepimus...
Šiaip kad ten kas būtų isterikas, negirdėjau, na, Vladas toks reiklus labai, mano kolegei stresiuką biškį buvo įvaręs, bet kad labai rėktų ar durnėm vadintų, kaip čia merginos pasakoja, tai Gineidoj tokių bajerių nesu girdėjus apie nieką...
Visi ten daugiau ar mažiau mieli ir geriečiai  mirksiukas.gif

dekui labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 12:30)

Jau tu geriau eik dabar. Kazkur maciau, kad jie dabar skelbia nuolaidas. Uzsiregistruosi ir iskart pasakysi, kad su Linu nori vaziuot. Tik zinok savo asmens koda ir turek pinigeliu imokai. O mokytis kada pradesi - susitarsi. Ten labai moteriskes sukalbamos.
Parasyk kaip sekesi. Lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 12 gruodžio 2006 - 13:07
QUOTE(Klementina @ 2006 12 12, 13:04)
Jau tu geriau eik dabar. Kazkur maciau, kad jie dabar skelbia nuolaidas. Uzsiregistruosi ir iskart pasakysi, kad su Linu nori vaziuot. Tik zinok savo asmens koda ir turek pinigeliu imokai. O mokytis kada pradesi - susitarsi. Ten labai  moteriskes sukalbamos.
Parasyk kaip sekesi. Lauksiu

tai kad aš tik po naujų eisiu... sad.gif
nes dabar biškiuką sveikatėlę turiu tvarkyti, o jei teks operuoti, tai kainuos dry.gif
dar nežinau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 14:11)
tai kad aš tik po naujų eisiu... sad.gif
nes dabar biškiuką sveikatėlę turiu tvarkyti, o jei teks operuoti, tai kainuos dry.gif
dar nežinau... 4u.gif

Tai galesi dar nesimokyt iki Nauju, juk nesvarbu, svarbu uzsiregistruoti sita kaina.

O siaip,jei eisi po Nauju, tai as galiu Tau nuolaidu kortele duot. As mokiausi Zebre, turiu, galiu dovanoti
Jei noresi - parasyk i az. Susitarsim.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 12, 13:26)
Tai galesi dar nesimokyt iki Nauju, juk nesvarbu, svarbu uzsiregistruoti sita kaina.

O siaip,jei eisi po Nauju,  tai as galiu Tau nuolaidu kortele duot. As mokiausi Zebre, turiu, galiu dovanoti
Jei noresi - parasyk i az. Susitarsim.

būtų visai smagu ax.gif

nes jau tikrai reikia išmokt vairuot... 2 vaikai, darbo vasarą jau reikės ieškot, o ten pliusas - vairuotojo pažymėjimas ax.gif
parašysiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 12:53)
Ačiū, bjaurybe wub.gif

O tu irgi Zebre mokeisi? ax.gif

ne,aš ten nesimokiau,bet sekretorė sakė ,kad vasario-kovo mėn. būna štilis,tai tada būna įvairios nuolaidos...aš Rudaičio mokykloj mokiausi....Kaune
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2006 12 12, 15:21)
ne,aš ten nesimokiau,bet sekretorė sakė ,kad vasario-kovo mėn. būna štilis,tai tada būna įvairios nuolaidos...aš Rudaičio mokykloj mokiausi....Kaune

aišku smile.gif

spėju, kad daugelis bijo žiemą laikyt, slidu, sninga...
Bet jei išlaiko, tai manau thumbup.gif
Atsakyti