QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 11, 17:19)
Panos pas kuri instruktoriu geriau rinktis vairuot mokintis- as gineidoje ir nezinau ks geresnis yra.. nesinori kokio nors isteriko ar pan..
Hm, kiek pamenu, Tu norėjai su Polo mokytis? Na, su POlo nesimokiau, bet 2 draugelkos mokėsi pas Eugenijų... Hm hm... man jų pasakojimų, pažiūrėjimo, kaip jos vairuoja ir girdėjimo, kokius klausimus jos man uždavinėja, užteko, kad susidaryčiau nekokią nuomonę apie jį... Nors asmeniškai nemačiau, bet kai 2 atskiri man pažįstami individai vienodas nesąmones pasakoja, o aš turiu su kuo palygint...tai va, tik ne jis, neišmoksi nieko...
Dar su Polo Romualdas važinėja, pagal atsiliepimus labai fainas, nors viena merga priekabiavimais kaltino, bet kažkaip netikiu...
Kitų su Polo nežinau...
Su Astra važiuoja pats nuostabiausias - Laurynas, su kita Astra, marods, Dmitrijus, o gal kliedžiu...bet irgi geras, pagal atsiliepimus...
Šiaip kad ten kas būtų isterikas, negirdėjau, na, Vladas toks reiklus labai, mano kolegei stresiuką biškį buvo įvaręs, bet kad labai rėktų ar durnėm vadintų, kaip čia merginos pasakoja, tai Gineidoj tokių bajerių nesu girdėjus apie nieką...
Visi ten daugiau ar mažiau mieli ir geriečiai