Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Kastyte @ 2006 12 07, 17:11)
O aš jau po biškį pradedu jaustis visai pilnaverte vairuotoja, ateis ir jum tas laikas  drinks_cheers.gif

O kodėl manai, kad mum dar neateina? Nu super viską mokančia nesijaučiu (su trijų mėnesiu stažu nemanau, kad turėčiau taip jaustis), bet lyg ir važiuoju, lyg ir nesąmonių didelių nepridarau, avarinių situacijų nesukeliu. Ir nugara kažkaip lyg ir nuo pačios pradžios nešlapo mastau.gif Ir Žydrė va lyg ir nesigąsdina labai...Antrarūše lyg ir nesijaučiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 18:17)
O kodėl manai, kad mum dar neateina?  Nu super viską mokančia nesijaučiu (su trijų mėnesiu stažu nemanau, kad turėčiau taip jaustis), bet lyg ir važiuoju, lyg ir nesąmonių didelių nepridarau, avarinių situacijų nesukeliu. Ir nugara kažkaip lyg ir nuo pačios pradžios nešlapo  mastau.gif Ir Žydrė va lyg ir nesigąsdina labai...Antrarūše lyg ir nesijaučiu  unsure.gif

Sorry, jei kurią įžeidžiau, tiesiog gal taip perkaičiau, kad nervijatės, kad super vairuotojomis dar nesijaučiate. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 12 07, 17:27)
tiesiog gal taip perkaičiau, kad nervijatės, kad super vairuotojomis dar nesijaučiate. ax.gif

Nenervijuos ax.gif , tiesiog bandžiau pasakyt, kad patirties nėr ir tiek, o ne kad kažkas baisiai nesigauna ir nesiseka smile.gif Ten kalba apie kursus buvo - na man jie jau prieš kelis mėnesiukus pasibaigę. Ir ten netragiškai sekėsi, tik man asmeniškai jų reikėjo truputuką daugiau nei duota standartiškai. Su 10 suktis tiesiog nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 18:31)
Ne nervijuos  ax.gif , tiesiog bandžiau pasakyt, kad patirties nėr ir tiek, o ne kad kažkas baisiai nesigauna ir nesiseka  smile.gif Ten kalba apie kursus buvo - na man jie jau prieš kelis mėnesiukus pasibaigę. Ir ten netragiškai sekėsi, tik man asmeniškai jų reikėjo truputuką daugiau nei duota standartiškai.

S,magu girdėt, kad nesinervijate biggrin.gif
O jau kad daugeliui užtektų tų standartiškų nepanašu, tad antrarūšėmis taip pat jaustis nė vienai nereikėtų
Atsakyti
Na,aš galiu pasakyti,kad irgi nesijaučiu gatvėje antrarūše,nors vairavimo stažas tik apie 4 mėn. lotuliukas.gif O nuvažiavau per tą laiką jau virš 6000km thumbup.gif Bet vairavimo mokslai man tikrai labai sunkiai ėjosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 16, 14:18)
Aš sakiau mokykloje, bet nelabai ten kas kreipė dėmesį, maždaug mano bėdos, kad bijau. O jis pats mokykloje ojojoj koks mandagus, toks papūtęs plunksnas gaidys, vaiposi prieš mergas ir darbuotojas, dantis rodo... tai kas manim ten tikės.

O kokia pavarde to gaidzio? lotuliukas.gif Kad neuzsisoktu kokia pana an tokio, Vytu tai daug yra.
Kaip galejo nekreipti demesio mokykla? Negi ten be panu darbuotoju ner direktoriaus? As nebuciau tylejus ir tu netylek, nors dabar paskambink valdziai ir pasakyk, koki ozy tau paskyre? A jis te madingai apsirenges, jaunas? Koks? Ko tuos dantis rodyt? Zinoma, kai darbuotojom i uodega lenda, tai tos ir ziuri i ji kaip i dieva, o i Tave kaip i kokia vandens drumsteja... doh.gif
Kaip dabar sekasi su kitu instruktoriumi? Nustojai bijot?
Nebijok!! 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(denaxa @ 2006 12 07, 21:37)
Na,aš galiu pasakyti,kad irgi nesijaučiu gatvėje antrarūše,nors vairavimo stažas tik apie 4 mėn. lotuliukas.gif O nuvažiavau per tą laiką jau virš 6000km thumbup.gif Bet vairavimo mokslai man tikrai labai sunkiai ėjosi doh.gif

šaunuolė ax.gif
Svarbu tikėti savimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit ka man daryti,jau metai praejo,o as dar vaziavimo neisilaikiau,dar net nebandziau, nes prisiklausiau ,kad ten labai prametineja visus -tai ir bijau eit .O jau reiketu.Kazi gal jau neleis po tiek laiko laikyt?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2006 12 09, 12:22)
Sveikos, patarkit ka man daryti,jau metai praejo,o as dar vaziavimo neisilaikiau,dar net nebandziau, nes prisiklausiau ,kad ten labai prametineja visus -tai ir bijau eit .O jau reiketu.Kazi gal jau neleis po tiek laiko laikyt?

Tikrai leis, as baigiau 2002 metais lotuliukas.gif ir leidzia
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2006 12 09, 12:20)
Tikrai leis, as baigiau 2002 metais  lotuliukas.gif  ir leidzia

Smagu zinoti, kad as ne viena tokia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2006 12 09, 12:22)

Nesąmonė,be reikalo tikrai neprametinėja,taigi nebijok.Regitroj juk irgi žmonės dirba.Aš tris kartus laikiau,ir jokių ypatingų priekaištų tiems egzaminuotojams neturiu,na,vienas kiek griežtesnis gal buvo,bet tikrai nesodino specialiai.O trečią kartą irgi galėjo pramest prie didelių norų,tikrai buvo už ką,bet jau sako tiek to,daugiau nebekankinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos pas kuri instruktoriu geriau rinktis vairuot mokintis- as gineidoje ir nezinau ks geresnis yra.. nesinori kokio nors isteriko ar pan.. blush2.gif
Atsakyti