Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Klementina @ 2006 12 05, 10:08)
Papildyta:
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Puikumelis, ane???? Sveikinu Tave ir linkiu tiesaus kelio thumbup.gif
Balius buvo? Ziurek teisiu neprarask dar negavus  lotuliukas.gif
Buna , zinok , ir taip  lotuliukas.gif

Tikrai taip! 4u.gif
Balius buvo "mini", su vyru ir su mama ax.gif
Dabar sestad. reikes su uosviu, nes jis finansavo, po to kuria diena su drauge, nes ziurejo vaikus, kol laksciau i kursus alc.gif , ir dar norinciu nemazai atsvesti sita reikala doh.gif . Gal neprarasiu taip greitai lotuliukas.gif
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 12 06, 03:02)
Tikrai taip!  4u.gif
Balius buvo "mini", su vyru ir su mama  ax.gif
Dabar sestad. reikes su uosviu, nes jis finansavo, po to kuria diena su drauge, nes ziurejo vaikus, kol laksciau i kursus alc.gif , ir dar norinciu nemazai atsvesti sita reikala  doh.gif . Gal neprarasiu taip greitai lotuliukas.gif
Aciu  aciuks.gif

o aš dar tyliu visiems ,tik vyras ir mama žino....labai jau nesinori šituo sunkiu priešventiniu laikotarpiu papildomų išlaidų blush2.gif ....o ir darbe prapuolus,kai tik baigsis šventiniai darbiniai reikalai...tada tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 12 05, 19:51)
man įdomu, ar už pravažiavimus reikia dar atskirai mokėti?

Uz nieka moketi daugiau nebereikia. Duoda tokia nauja knygele, stora, is kurios mokaisi, net tos pirkt nereikia. Visi vaziavimai i kaina iskaiciuoti. O man labai patiko, kad ju visos masinos su kondishkem. Kai vaziavau pirma kart, tai prakaitas zliauge per visur, antra - taip pat. Tai Linas kondishke nutaise taip, kad ne tik nekarsta, bet ir oro butu. Kai per langa pucia vejas, tai as per savo plaukus nieko nematau lotuliukas.gif
Jauciu vasara su tokia masina gera mokytis.Lauke karsta, masinoj vesu. Dabar ir as noriu, kad mano masiniuke butu kondishke thumbup.gif Vasara tai ateis!
Jei reikia kupono - parasyk i az. Dovanoju.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 06, 18:25)
Jauciu vasara su tokia masina gera mokytis.Lauke karsta, masinoj vesu.

Tikrai gera...mokiaus su golfu per didžiuosius vasaros karsčius - į kitus mokomuosius kely sutiktus mašiniukus pravirais langais baisu net pažiūrėt buvo. Atsisėdi į mašiniuką ir pamenu rodo, kad lauko temperatūra pvz. 33. Tai nepajutau vargo papildomo dar ir dėl karščių. Išlipi ir tada nuo karščių ir prakaito visa sušlampi lotuliukas.gif

QUOTE(Klementina @ 2006 12 06, 18:25)
Uz nieka moketi daugiau nebereikia.

Nu nevisai už nieką. Už pirmos pagalbos kursus reikia, už sveikatos pažymą ir jei nori papildomų pamokų (nebent tas papildomas pirktum ir susimokėtum iš karto, bet tada kaina didesnė nei minėta). Kaip ir visur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 23:42)
Tikrai gera...mokiaus su golfu per didžiuosius vasaros karsčius - į kitus mokomuosius kely sutiktus mašiniukus pravirais langais baisu net pažiūrėt buvo. Nu nevisai už nieką. Už pirmos pagalbos kursus reikia, už sveikatos pažymą

Gerai sakai - vasara tai tikra palaima, kai masina su kondiske. thumbup.gif

Tai taip taip. I pagalba ir sveikatos pazyma. Bet ne vairavimo mokyklai cia moki. Cia ne vairavimo kursai, tai i kursu kaina neitraukta. Cia jau daktaru zona lotuliukas.gif Dar to betruko, kad koks instruktorius sveikata tikrintu lotuliukas.gif
O papildomus, jeigu jauti, kad tu 10 neuzteks, tai geriau is karto kursus su daugiau pamoku pirkti. Gerokai pigiau iseina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 07, 12:24)
Gerai sakai - vasara tai tikra palaima, kai masina su kondiske. thumbup.gif

Tai taip taip. I pagalba ir sveikatos pazyma. Bet ne vairavimo mokyklai cia moki. Cia ne vairavimo kursai, tai i kursu kaina neitraukta. Cia jau daktaru zona  lotuliukas.gif Dar to betruko, kad koks instruktorius sveikata tikrintu  lotuliukas.gif
O papildomus, jeigu jauti, kad tu 10 neuzteks, tai geriau is karto kursus su daugiau pamoku pirkti. Gerokai pigiau iseina. 4u.gif

Pigiau tai pigiau, tik va kaip mano situacijoj, tai geriau nereikia iškart tų papildomų. Aš staugdama dantis sukandusi tų dešimt vos išvažinėjau, ką būčiau darius jeigu dar pavyzdžiui tiek būtų reikėję pas tą siaubingą isteriką važiuoti? Man net kito neskyrė, aiškino, kad visi ir visos pas jį patenkinti, tik man čia blogai, apie pinigų grąžinimą nė kalbos negalėjo būt...
Ech, su kokiu pavydu skaitau, kaip jūs jautėte malonumą mokomos, su kondiškėm važiavote... Pasvajoti tik man apie tokias sąlygas tada reikėjo...
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 07, 10:24)
Tai taip taip. I pagalba ir sveikatos pazyma. Bet ne vairavimo mokyklai cia moki. Cia ne vairavimo kursai, tai i kursu kaina neitraukta.

Užtat iš tos pačios piniginės išsitraukia tongue.gif Papildomas aš asmeniškai vėliau pirkau...kur jau ten man tos nuojautos iš pat pradžių ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 17:08)
Užtat iš tos pačios piniginės išsitraukia  tongue.gif Papildomas aš asmeniškai vėliau pirkau...kur jau ten man tos nuojautos iš pat pradžių  ph34r.gif

Nuojautos kaip nuojautos, ale ir durnam aišku, kas dešimt važiavimų nemokančiai nieko tai labai mažai. O jeigu, kaip Klementina sako, dar galvoji į priekį, kad norisi tikrai gerai vairuoti, o ne tik egzą išlaikyti, tai labiau apsimoka iškart tokią sutartėlę susidaryti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 12 07, 16:05)
Nuojautos kaip nuojautos, ale ir durnam aišku

Nuuuuu priimu kaip komplimentą lotuliukas.gif Pirma man tokios versijos niekas iškart nesiūlė, antra ir vėliau kalbant su direktore, ji sakė, kad sunku pasakyt kaip yra - vienam ir 10 važiavimų per akis (giminaičiui taip ir buvo), kitam ir 20 maža ir kad jie niekam nepuola tų papildomų siūlyt. Trečia iš kur gi aš žinojau kiek man tų papildomų reiks, o čia rinkaus matydama ir pagal situaciją - reikėjo berods 6 ar 7 tongue.gif Gal ir brangiau gavos - nė nežinau, bet kažkaip nesigailiu. Kad 10 maža sutinku, bet žmogus gi taip kartais nori patikėt, kad pakliūsi tarp tų, kurie super gabūs ir pakaks, aš asmeniškai kad nepakaks ėmiau jaust kokį 6 važiavimą.

O kad kažkaip super gerai važiuočiau aš ir dabar nepasakyčiau - kaip ir stažo tam kalbėt mažoka, o ne pamokų skaičiaus.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 18:06)
Nuuuuu priimu kaip komplimentą  lotuliukas.gif Pirma man tokios versijos niekas iškart nesiūlė

Ir aš manau, kad sunku pasakyti, juk tikrai mes visos skirtingos. Tik vis tenka skaityt, kad mokyklom nauda dėl papilomų, jie neva dėl to suinteresuoti, o va Tu rašai, kad niekas Tau jų per prievartą nebruko. Smagu.
Nevažiuoju dar ir aš taip, kaip instruktorius ar bent vyras (su 10 metu stažu), bet labai tikiu, kad važiuosiu, nes jau dabar kasdien išriedu į gatvę, nesąmonių nepridirbu (tfu tfu tfu), baimės isšvis nėra.
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 12 07, 16:53)
o va Tu rašai, kad niekas Tau jų per prievartą nebruko. Smagu.

Man apskritai apie jas jokių net užuominų nebuvo. Paprašiau pati, nes aiškiai jaučiau, kad reikia dar. O vieną pamoką apskritai buvau gavus dovanų iš mokyklos (apie papildomų pirkimus dar nebuvo kalbos) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 18:00)
Man apskritai apie jas jokių net užuominų nebuvo. Paprašiau pati, nes aiškiai jaučiau, kad reikia dar. O vieną pamoką apskritai buvau gavus dovanų iš mokyklos  bigsmile.gif

Nespaudė ir manęs niekas, nors aš susidūriau su ta mokykla iš kitos pabėgusi.
O aš jau po biškį pradedu jaustis visai pilnaverte vairuotoja, ateis ir jum tas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti