Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Mergos, as siandien issilaikiau!!! clap.gif clap.gif
Is antro karto, tai manau, kad dar visai gerai biggrin.gif , kiek prisiklausiau is cia ir is pazistamu, tai nedaug kam pasiseka is pirmo sad.gif
Linkiu visom sekmes!!! yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2006 11 14, 14:47)

Visi labai giria pacia savininke Laimute kaip instruktore... Realiu atsiliepimu gal yra?  rolleyes.gif

Yra ir realiu lotuliukas.gif atsiliepimu.
Kai ieskojau mokyklos sau, tai iskraciau kas kur mokesi. Jau apie Laimute, tai bože bože doh.gif schmoll.gif viena pazistama susipyko su ja uz plepalus. Visos kalbos vaziuojant apie skudurus, nei zodzio apie vairavima. LABAI jau maloniai sneka, tik naudos apskritas nulis . Kazkas cia rase jau, taigi irgi teko vaziuot su automatu , kai i kursus uzsirase su mechanine. Tai nieko ir neismoko verysad.gif ir nesuprato kodel taip....
Papildyta:
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 12 04, 23:56)
Mergos, as siandien issilaikiau!!!  clap.gif  clap.gif
Linkiu visom sekmes!!!  yess.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Puikumelis, ane???? Sveikinu Tave ir linkiu tiesaus kelio thumbup.gif
Balius buvo? Ziurek teisiu neprarask dar negavus lotuliukas.gif
Buna , zinok , ir taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 05 gruodžio 2006 - 10:02
išlaikiau ir aš....tiesa ...iš antro karto,ale....viskas kaip sapne buvo..nežinau nei ką dariau..gerai kad egzamonatorius pakliuvo thumbup.gif ,sako nesinervinam,sustojom,pakalbėjom...sako visi žmonės juk..ir dar per kalniuka pervažiuot padėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 12 04, 17:23)
As su LINU vazinejau, o tu?

Aš irgi ax.gif O kai atėjau mokytis (birželį lyg) kažkaip buvau užtaikius ant to meto, kai kursai dar pigiau biskutuką kainavo, bet net esant kitokioms kainoms rinkčiaus negalvodama tą pačią mokyklą. Petekau ten beveik atsitiktinai - čia neieškojau jokios info. Paklausinėjom kas ką girdėjo, palandžiojom internete, susiskambinom pasiklausinėt. Galiausiai liko "mobilūs žmonės" ir "Zebras". Nežinau kaip su pirmąja, bet kad pasirinkau "Zebrą" nesigailėjau nė akimirką.

Be nuolaidų dabar kiek nė nežinau - gal 770 ar 780 g.gif
Atsakyti
Sveikinu KLEMENTINA, ZANETA76, BJAURYBE išlaikius vairavimą drinks_cheers.gif
Šaunuolės, maerginos. Sakiau, kad viskas įmanoma, kad jei tik norėsite, tai ir važiuosite.
Ir aš visom keturiom už ZEBRA Kaune. Mokykla superinė, kaip ir dirbantys joje žmonės, jau sakiau, sakau ir sakysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrė: 05 gruodžio 2006 - 14:31
Sveikinu mergaitės išlaikius, šaunuolytės yahoo.gif O kam dar nepasisekė:ateis ir jūsų valanda 4u.gif nenusiminkit
Atsakyti
Labukas! Ir as prisijungiu prie sveikintoju grupes 4u.gif Aciu Dievui,jau vienu stresu maziau biggrin.gif
Atsakyti
Būtent..ir nereikia nervuotis,kai darbo metu išleki į vairavimus ,ar lėkti suplūkus po darbo.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai labai nuoširdžiai sveikinu visas išlaikiusias, jūs tikros didvyrės mano akim žiūrint.
Bet ir aš jau vairuoju nedrebančiom kojom ir rankom, pradedu matyti ženklus, kitas mašinas, nes anksčiau tik galvoj iš baimės spengdavo. Ir dabar, kai perskaičiau čia apie pasiūlytą Rigvedos nuolaidą, sukilo viskas gerkle aukštyn. Ilgai dar aš jų instruktorių Vytą ir visą jų kontorą košmaruose matysiu, dėstytoją išskyrus, tas normalus diedukas...
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 12 04, 18:23)
Tiesa, aš taigi turiu ZEBRE du nuolaidų kuponus, jei kam rik atsiusčiau paštu. Tik neparašyta kiek procentų, bet jei kas ruošias ten eiti visteik praverstų. Kursai man kainavo 730, čia su nuolaida kaip studentei, su tuo kuponu manau irgi tiek kainuotų. Medicininė ir pirmoji pagalba kainavo atskirai  4u.gif

man įdomu, ar už pravažiavimus reikia dar atskirai mokėti?
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 12 05, 19:51)
man įdomu, ar už pravažiavimus reikia dar atskirai mokėti?

į tą kainą įeina 10 važiavimų, po 1,5 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 05, 15:42)
Labukas! Ir as prisijungiu prie sveikintoju grupes 4u.gif Aciu Dievui,jau vienu stresu maziau biggrin.gif

Aciu, aciu visom!!! 4u.gif
Uz palaikyma, uz informacija ir uz viska, ka mes cia gaunam aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Man net nesitiki, kad viskas jau praejo assa.gif
Dar karta linkiu visiom sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti