Aš lankiau tą mokyklą,tai su teorija viskas
,yra kompai,gali prie jų sėdėt kiek nori,turi ir mokyklinę,ir a lia regitrinę programas,be to į namus duoda kompaktus su programėle,ir dar "popierines"užduotis,ir aiškins viską tol,kol "daeis"
Bet vat su vairavimo instruktorium nepasisekė
Kai po 10-ies važiavimų susiradau instruktorių pagal draugės duotą telef.,tai paaiškėjo,kad net tiesiai važiuoti nemoku
O kaip galėjau išmokti,jei su tuo stumdėmės nuo šviesoforo prie šviesoforo,jis tik degalus taupė mokinių sąskaita
Ir dar visokių nedamokymų buvo.Be to,išvarė mane į gatvę pirma kartą gyvenime už vairo atsisėdusią,nepamokęs prieš tai sustot ir vėl greitai išjudėt(nors prašiau).O tas dalykas man ilgai jautėsi,egzą išlaikiau tik iš trečio karto(teorija iš pirmo 100proc.),nes buvo durnas įprotis sankabą pamest-ir nenuostabu,jei apie tuos dalykus sužinojau tik papildomai nuėjus
Tai tas instrukt.,su kuriuo papildomai mokiausi,keikėsi,sakė,lengviau nesėdėjusį už vairo žmogų išmokyt,bet kai permokyt reikia
Tai va,dirbti normaliai su sankaba išmokau jau su savo mašina važinėdama
Kaip ten kiti instruktoriai,nežinau,gal ir neblogi,gal tiesiog man nepasisekė,bet iš kitos pusės-nuėjus papildomai,su tokiais
žmogais susipažinau
.Savo dukrą leisiu į Žukausko mok.,kur Antakalnyje prie Neries IKIo,nesvarbu,kad toliau nuo namų.