Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(denaxa @ 2006 12 02, 23:14)
Čia dar nuo amžiaus priklauso.Nugyventų metelių skaičius turi nemažą įtaką reikalingų papildomų pamokų skaičiui g.gif O jei dar pirmą kart už vairo doh.gif

Prasom placiau pakomentuoti ax.gif turi omeny - kuo vyresne, tuo sunkiau? rolleyes.gif iki pensijos dar toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 12 02, 00:09)
Atsakant i tai, ka parasei:
1) Vienas vaziavimas trunka 1,5 val., taigi 10 vaziavimu  -15 val. Tu akademinem skaiciuoji?  rolleyes.gif

Žinoma akademinėm mirksiukas.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2006 12 02, 00:09)
bet neparodyti tam tikru niuansu per tuos pagrindinius 10 vaziavimu vien tam, kad imtum papildomas pamokas - sorry, nesuprantama, man schmoll.gif

Aš apie tokius atvejus ir nekalbu, tesakau tik tiek, kad ne visiems tų 10 važiavimų pakanka. Man nepakako pvz. (nors vieną važiavimą apskritai dar buvau gavus dovanų iš mokyklos smile.gif ) Papildomų beje niekas man net nesiūlė (nei mokykloje, nei pats instruktorius), paprašiau pati labai aiškiai jausdama, kad dar reikia (ir tikrai ne todėl, kad kažką nuo manęs slėpė ar kažko man nerodė,- va kitus tos pačios mokyklos mokinius buvo, kad ir atkalbėjo nuo papildomų, matydami, kad žmogui tikrai per akis). O man buvo mažoka, taigi mokiaus tiek kiek trūko. wink.gif Matai ir vidurinėje yra programos pagal kurias visi privalo išmokti, bet va vienas kažkodėl iškart įsikerta dešimtukui, o kitas niekaip nesupranta apie ką kalba (ir nebūtinai todėl, kad tingi mokytis, tiesiog gal jam daugiau laiko reik)..Tai toj vietoj šaukti apie tai, kad per atitinkamą laiką privalo VISUS išmokinti tiesiog beprasmiška.
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 12 03, 19:03)
Prasom placiau pakomentuoti  ax.gif turi omeny - kuo vyresne, tuo sunkiau?  rolleyes.gif iki pensijos dar toli  lotuliukas.gif

Plačiau yra SVES(saugus vairavimas ekstremaliomis salygomis)saite.Surinkus per google turėtų išmesti.Ir instruktoriaus telef.ten yra,privačiai kaina standartinė(B kat.) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 12 01, 22:15)
Aš lankiau tą mokyklą,tai su teorija viskas thumbup.gif ,yra kompai,gali prie jų sėdėt kiek nori,turi ir mokyklinę,ir a lia regitrinę programas,be to į namus duoda kompaktus su programėle,ir dar "popierines"užduotis,ir aiškins viską tol,kol "daeis" thumbup.gif Bet vat su vairavimo instruktorium nepasisekė blink.gif Kai po 10-ies važiavimų susiradau instruktorių pagal draugės duotą telef.,tai paaiškėjo,kad net tiesiai važiuoti nemoku verysad.gif O kaip galėjau išmokti,jei su tuo stumdėmės nuo šviesoforo prie šviesoforo,jis tik degalus taupė mokinių sąskaita doh.gif Ir dar visokių nedamokymų buvo.Be to,išvarė mane į gatvę pirma kartą gyvenime už vairo atsisėdusią,nepamokęs prieš tai sustot ir vėl greitai išjudėt(nors prašiau).O tas dalykas man ilgai jautėsi,egzą išlaikiau tik iš trečio karto(teorija iš pirmo 100proc.),nes buvo durnas įprotis sankabą pamest-ir nenuostabu,jei apie tuos dalykus sužinojau tik papildomai nuėjus doh.gif Tai tas instrukt.,su kuriuo papildomai mokiausi,keikėsi,sakė,lengviau nesėdėjusį už vairo žmogų išmokyt,bet kai permokyt reikia doh.gif Tai va,dirbti normaliai su sankaba išmokau jau su savo mašina važinėdama mirksiukas.gif Kaip ten kiti instruktoriai,nežinau,gal ir neblogi,gal tiesiog man nepasisekė,bet iš kitos pusės-nuėjus papildomai,su tokiais thumbup.gif žmogais susipažinau thumbup.gif .Savo dukrą leisiu į Žukausko mok.,kur Antakalnyje prie Neries IKIo,nesvarbu,kad toliau nuo namų. ax.gif

ačiū už info 4u.gif o gal gali parašyt ir pavardę instruktoriaus kad žinočiau ko tikėtis iš jo 4u.gif
Atsakyti
gal kas galite parašyti, kiek kainavo iš viso vairavimo kursai Zebre? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 14, 01:31)
Taip taip!!! As irgi laukiu  blink.gif  Mes visos nerimaujame  unsure.gif

Oi panos, neklauskit tongue.gif , dingau, nes iskart islaikiau !!!!!!!!!!
Pati nesuprantu kaip isejo , bet islaikiau is karto !!! 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Vairuotojo pazymejima gavau ir vazineju jau !!!
Nu kaip.... pradzioj buvau soke, nesupratau kaip as cia galejau islaikyti iskart, nieko neatsimenu kas vyko, kodel ir kaip lotuliukas.gif kaip ruke, arba kaip girta lotuliukas.gif
Gyriausi visiems ir svenciau pergale. alc.gif
Paskui pradejau vazineti sekmadienio rytais, kai beveik masinu nera. Vazinejau taisp marsrutais, kur man is tiesu reikia gyvenime. Cia su vyru jau. Man vis dar norisi, kad salia kas nors sedetu.
O su Linu tai susitariau, kai tik pasals, bus slidu, pirksiu dar papildomu vaziavimu. Nors jis sake, kad man nereikia. Man reikia !!! Nenoriu kokiam kalne istrigti, kai mokiausi, tai net zmonisko lietaus nebuvo...
Va. Pergale pries save ir pries Regitros egzaminatorius !!!! thumbup.gif
Atsakyti
dovanoji nuolaidos kupona vairavimo mokykloje rigveda www.rigveda.lt yra kaune laisves alejoje ir kreves prospekte ten 7 % nuolaida visiems kursams prasom kam reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 03, 19:12)
Aš apie tokius atvejus ir nekalbu, tesakau tik tiek, kad ne visiems tų 10 važiavimų pakanka.

Aisku, kad ne visiem. As iskart pirkau 30 a.val. Pigiau gerokai gaunasi, nei papildomus paskui pirkt. Gyvenime nebuvau sedejusi prie vairo, tik keleivio vietoj. Be to, galvojau, kad tuoj uzsnigs, bus slidu, tai ne taip jau paprasta iskart ir ekstremaliom salygom vairuot.
Sakot privalo ismokyt per 10 pamoku? Privalo isvazinet tas 10 pamoku, o paskui jau nuo kiekvieno zmogaus gabumu, manyciau, priklauso.
Meska sokt irgi ismoko, ale nieks jai nepavydi sokio grozio lotuliukas.gif
Mokykloj visi anglu mokemes - o ar visi laisvai kalba?
Man jau po 10 vaziavimu instruktorius sake, kad galeciau beveik eit laikyt. Panos, as ne tik egzui mokiausi schmoll.gif , man reiks savo vaikus vezioti gatvem, tai jau geriau daugiau, negu paskui su baime, kaip savamoksle kokia....
As su LINU vazinejau, o tu?

O, tiksliai, prisiminiau. Turiu 2 nuolaidu korteles. Kam reikia?
Vairavimo mokykla ZEBRAS, Kaune.
Panos, geriau neieskokit, nerasit, nebuna !!!!! 4u.gif Toks kaifas ten mokytis.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klementina: 04 gruodžio 2006 - 17:26
Tiesa, aš taigi turiu ZEBRE du nuolaidų kuponus, jei kam rik atsiusčiau paštu. Tik neparašyta kiek procentų, bet jei kas ruošias ten eiti visteik praverstų. Kursai man kainavo 730, čia su nuolaida kaip studentei, su tuo kuponu manau irgi tiek kainuotų. Medicininė ir pirmoji pagalba kainavo atskirai 4u.gif
Atsakyti
Geras,Klementina, kartu apie nuolaidų kuponus parašėėm hihihi.gif O ZEBRAS tikrai super, nepasigailėsit 4u.gif Truputį reklamytės davėm hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
As klausiau kokia ta nuolaida, sake 50 litu. Ten Zebre skelbimu lentoj viskas pakabinta. Kainos, nuolaidos ir t.t.
Kai ieskojau kursu, tai kitose mokyklose reikejo eit pas bobikes klaust kiek kainuoja. Ir tas nuolaidas tada is dangaus paiso, jeigu ner oficialauss kainorascio. Neatsimenu jau kokioj mokykloj, bet drauge bande eit, tai telefonu pasake, kad kaina 800, kai atejo ir turejo nuolaida, tai vistiek 800. Male male ir primale bobikes doh.gif Daba as jau ase lotuliukas.gif , galiu pakonsultuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 04, 12:02)
ačiū už info  4u.gif o gal gali parašyt ir pavardę instruktoriaus kad žinočiau ko tikėtis iš jo  4u.gif

Tai kad nelabai pamenu,lyg tais Rimantas,toks gerokai pagyvenęs,su mėlyna polo važinėja.Ten dar toks Aleksandras yra,girdėjau,nelabai stabilios psichikos,tai pas šitus neik,o apie kitus nieko blogo negirdėjau ax.gif
Atsakyti