QUOTE(Patieška @ 2006 12 01, 17:58)
Yra 20 valandų. Anksčiau buvo 30.
O kodėl taip apkarpė tik patys apkarpiusieji ir težino. Matyt kažkam tas naudinga. Neatrodo baisiai protinga apkarpyti praktiką. Tuo labiau, kad paėmus bendrą skaičių tų išlaikančių iš pirmo karto ne tiek ir daug kiek norėtųsi. Yra aišku tokių kuriems ir 10 važiavimų per akis, bet neįmanoma reikalaut iš mokyklų, kad per tiek išmokytų visus. Apskritai reikalaut ir nereikėtų - jau sakiau - negana gero mokytojo, reikia ir gabaus mokinio. Ir jei mokinys negabus - verskis per galvą, bet rezultato ir po 30 val. gali nebūti. Todėl
jokia mokykla ir nesuteikinėja garantijų, kad atlankę joje paskaitas ir praktiką mokiniai tikrai iškart išlaikys. Mokyklos reikalas - suteikti žinias (ir praktines), o pritaikyti jas praktikoje (mokėti naudotis jomis) ir laikyti egzaminą jau paties žmogaus reikalas.
Atsakant i tai, ka parasei:
1) Vienas vaziavimas trunka 1,5 val., taigi 10 vaziavimu -15 val. Tu akademinem skaiciuoji?
2) Manau, esu pakankamai gabi (mokine) ir jauciu, kur instruktorius perlenke lazda. as pirmasyk vairavau ir jam apie tai iskart pasakiau.
Kad zmogaus reikalas sutinku
bet neparodyti tam tikru niuansu per tuos pagrindinius 10 vaziavimu vien tam, kad imtum papildomas pamokas - sorry, nesuprantama, man
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2006 12 01, 21:15)
Aš lankiau tą mokyklą,tai su teorija viskas
,yra kompai,gali prie jų sėdėt kiek nori,turi ir mokyklinę,ir a lia regitrinę programas,be to į namus duoda kompaktus su programėle,ir dar "popierines"užduotis,ir aiškins viską tol,kol "daeis"
Bet vat su vairavimo instruktorium nepasisekė
Kai po 10-ies važiavimų susiradau instruktorių pagal draugės duotą telef.,tai paaiškėjo,kad net tiesiai važiuoti nemoku
O kaip galėjau išmokti,jei su tuo stumdėmės nuo šviesoforo prie šviesoforo,jis tik degalus taupė mokinių sąskaita
Ir dar visokių nedamokymų buvo.Be to,išvarė mane į gatvę pirma kartą gyvenime už vairo atsisėdusią,nepamokęs prieš tai sustot ir vėl greitai išjudėt(nors prašiau).O tas dalykas man ilgai jautėsi,egzą išlaikiau tik iš trečio karto(teorija iš pirmo 100proc.),nes buvo durnas įprotis sankabą pamest-ir nenuostabu,jei apie tuos dalykus sužinojau tik papildomai nuėjus
Tai tas instrukt.,su kuriuo papildomai mokiausi,keikėsi,sakė,lengviau nesėdėjusį už vairo žmogų išmokyt,bet kai permokyt reikia
Tai va,dirbti normaliai su sankaba išmokau jau su savo mašina važinėdama
Kaip ten kiti instruktoriai,nežinau,gal ir neblogi,gal tiesiog man nepasisekė,bet iš kitos pusės-nuėjus papildomai,su tokiais
žmogais susipažinau
.Savo dukrą leisiu į Žukausko mok.,kur Antakalnyje prie Neries IKIo,nesvarbu,kad toliau nuo namų.
Nu va, akivaizdu
o jiems mat sunku visai nesimokiusi ismokint
Taves sustot nepamokino ir vel isjudet, nors ir prasei, o man begius pajunginejo lyg tarp kitko, o paskui reikalauja ir dar aiskina. blyn, jauciu laikas keist instruktoriu i normalesni
kuo daugiua cia diskutuojam, tuo labiau suprantu, kad laikas tai daryt. ir kam tik papasakoju apie savo "pasivazinejimus" ir dede instruktoriu, visi pataria tai daryt