Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Žydrė @ 2006 11 30, 13:40)
Nu jau neperspauskite, sakydamos, kad išmokyti privalo  biggrin.gif  Juk  visokių žmonių būna, kitam ir per 30 važiavimų nedaeina niekas. Dešimt važiavimų tai privalomas minimumas, o kad mes daugiau neperkam, tai čia irgi, manau, ne mokančiųjų reikalas.

tai kodel paskaiciuota tik 10 vaziavimu, a? rolleyes.gif kai bus 20 privaloma, tai sakysiu, kad per 20 turi ismokyti, o tai yra, paruosti egzaminui Regitroje. ir kvailam aisku, kad idealiai nevaziuosi po tu 10 kartu, bet egzamina laikyt jau gali. ir islaiko ne vienas ax.gif o kad gerai vaziuotum reikalinga patirtis -bent metai-du kaip minimum. pasakyk, kas tiek laukia egzo? blink.gif
Ir mano reikalas, mokytis man pas ta instruktoriu papildomai, ar ne. cia as turiu teise pasirinkti, pas ka man mokytis, sorry mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 12 01, 10:43)
tai  kodel paskaiciuota tik 10 vaziavimu, a?  rolleyes.gif kai bus 20 privaloma, tai sakysiu, kad per 20 turi ismokyti, o tai yra, paruosti egzaminui Regitroje. ir kvailam aisku, kad idealiai nevaziuosi po tu 10 kartu, bet egzamina laikyt jau gali. ir islaiko ne vienas  ax.gif o kad gerai vaziuotum reikalinga patirtis  -bent metai-du kaip minimum. pasakyk, kas tiek laukia egzo?  blink.gif
Ir mano reikalas, mokytis man pas ta instruktoriu papildomai, ar ne. cia as turiu teise pasirinkti, pas ka man mokytis, sorry  mirksiukas.gif

Kodėl 10? Todėl, kad toks nustatytas kiekis valstybės, bet jis durnas, nes teorijos reikia trigubai daugiau, tai ar tai logiška?
O dėl instruktoriaus...taigi ar aš kam nors liepiu ką nors papildomai daryti? Kiekviena gi renkamės, kas mums geriau. Dėl to, kad nereikia leisti kad ant mūsų rėktų ir visaip kitaip negerai elgtųsi, pilnai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 12 01, 09:24)
Kodėl 10? Todėl, kad toks nustatytas kiekis valstybės, bet jis durnas, nes teorijos reikia trigubai daugiau, tai ar tai logiška?
O dėl instruktoriaus...taigi ar aš kam nors liepiu ką nors papildomai daryti? Kiekviena gi renkamės, kas mums geriau. Dėl to, kad nereikia leisti kad ant mūsų rėktų ir visaip kitaip negerai elgtųsi, pilnai sutinku.

Nezinau, logiska ar ne, nes nepraejau dar sito, esu kely... kai praeisiu, galesiu pasakyt.
Del instruktoriu elgesio - visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal yra lankiusių ar lankančių Jasučio vairavimo kursus Vilniuje ir gal žinote kokius atsiliepimus apie šią mokyklą` smile.gif bučiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 12 01, 08:43)

Yra 20 valandų. Anksčiau buvo 30. smile.gif O kodėl taip apkarpė tik patys apkarpiusieji ir težino. Matyt kažkam tas naudinga. Neatrodo baisiai protinga apkarpyti praktiką. Tuo labiau, kad paėmus bendrą skaičių tų išlaikančių iš pirmo karto ne tiek ir daug kiek norėtųsi. Yra aišku tokių kuriems ir 10 važiavimų per akis, bet neįmanoma reikalaut iš mokyklų, kad per tiek išmokytų visus. Apskritai reikalaut ir nereikėtų - jau sakiau - negana gero mokytojo, reikia ir gabaus mokinio. Ir jei mokinys negabus - verskis per galvą, bet rezultato ir po 30 val. gali nebūti. Todėl jokia mokykla ir nesuteikinėja garantijų, kad atlankę joje paskaitas ir praktiką mokiniai tikrai iškart išlaikys. Mokyklos reikalas - suteikti žinias (ir praktines), o pritaikyti jas praktikoje (mokėti naudotis jomis) ir laikyti egzaminą jau paties žmogaus reikalas.
Atsakyti
Na as taip pat uzsirasiau gineidoje nuo gruodzio 5d l.giros g rolleyes.gif 30a.v. na labai tikiuos kad bus viskas ok, kol kas zinau kad vairuot noreciau su polo mokytis,daugiau net neisiovaizduoju nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 01 gruodžio 2006 - 19:06
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 01, 11:53)
gal yra lankiusių ar lankančių Jasučio vairavimo kursus Vilniuje ir gal žinote kokius atsiliepimus apie šią mokyklą`  smile.gif bučiau dėkinga už info  4u.gif

Aš lankiau tą mokyklą,tai su teorija viskas thumbup.gif ,yra kompai,gali prie jų sėdėt kiek nori,turi ir mokyklinę,ir a lia regitrinę programas,be to į namus duoda kompaktus su programėle,ir dar "popierines"užduotis,ir aiškins viską tol,kol "daeis" thumbup.gif Bet vat su vairavimo instruktorium nepasisekė blink.gif Kai po 10-ies važiavimų susiradau instruktorių pagal draugės duotą telef.,tai paaiškėjo,kad net tiesiai važiuoti nemoku verysad.gif O kaip galėjau išmokti,jei su tuo stumdėmės nuo šviesoforo prie šviesoforo,jis tik degalus taupė mokinių sąskaita doh.gif Ir dar visokių nedamokymų buvo.Be to,išvarė mane į gatvę pirma kartą gyvenime už vairo atsisėdusią,nepamokęs prieš tai sustot ir vėl greitai išjudėt(nors prašiau).O tas dalykas man ilgai jautėsi,egzą išlaikiau tik iš trečio karto(teorija iš pirmo 100proc.),nes buvo durnas įprotis sankabą pamest-ir nenuostabu,jei apie tuos dalykus sužinojau tik papildomai nuėjus doh.gif Tai tas instrukt.,su kuriuo papildomai mokiausi,keikėsi,sakė,lengviau nesėdėjusį už vairo žmogų išmokyt,bet kai permokyt reikia doh.gif Tai va,dirbti normaliai su sankaba išmokau jau su savo mašina važinėdama mirksiukas.gif Kaip ten kiti instruktoriai,nežinau,gal ir neblogi,gal tiesiog man nepasisekė,bet iš kitos pusės-nuėjus papildomai,su tokiais thumbup.gif žmogais susipažinau thumbup.gif .Savo dukrą leisiu į Žukausko mok.,kur Antakalnyje prie Neries IKIo,nesvarbu,kad toliau nuo namų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 01, 17:58)
Yra 20 valandų. Anksčiau buvo 30. smile.gif O kodėl taip apkarpė tik patys apkarpiusieji ir težino. Matyt kažkam tas naudinga.  Neatrodo baisiai protinga apkarpyti praktiką. Tuo labiau, kad paėmus bendrą skaičių tų išlaikančių iš pirmo karto ne tiek ir daug  kiek norėtųsi. Yra aišku tokių kuriems ir 10 važiavimų per akis, bet neįmanoma reikalaut iš mokyklų, kad per tiek išmokytų visus. Apskritai reikalaut ir nereikėtų - jau sakiau - negana gero mokytojo, reikia ir gabaus mokinio. Ir jei mokinys negabus - verskis per galvą, bet rezultato ir po 30 val. gali nebūti. Todėl jokia mokykla ir nesuteikinėja garantijų, kad atlankę joje paskaitas ir praktiką mokiniai tikrai iškart išlaikys. Mokyklos reikalas - suteikti žinias (ir praktines), o pritaikyti jas praktikoje (mokėti naudotis jomis) ir laikyti egzaminą jau paties žmogaus reikalas.

Atsakant i tai, ka parasei:
1) Vienas vaziavimas trunka 1,5 val., taigi 10 vaziavimu -15 val. Tu akademinem skaiciuoji? rolleyes.gif
2) Manau, esu pakankamai gabi (mokine) ir jauciu, kur instruktorius perlenke lazda. as pirmasyk vairavau ir jam apie tai iskart pasakiau.
Kad zmogaus reikalas sutinku drinks_cheers.gif bet neparodyti tam tikru niuansu per tuos pagrindinius 10 vaziavimu vien tam, kad imtum papildomas pamokas - sorry, nesuprantama, man schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2006 12 01, 21:15)
Aš lankiau tą mokyklą,tai su teorija viskas thumbup.gif ,yra kompai,gali prie jų sėdėt kiek nori,turi ir mokyklinę,ir a lia regitrinę programas,be to į namus duoda kompaktus su programėle,ir dar "popierines"užduotis,ir aiškins viską tol,kol "daeis" thumbup.gif Bet vat su vairavimo instruktorium nepasisekė blink.gif Kai po 10-ies važiavimų susiradau instruktorių pagal draugės duotą telef.,tai paaiškėjo,kad net tiesiai važiuoti nemoku verysad.gif O kaip galėjau išmokti,jei su tuo stumdėmės nuo šviesoforo prie šviesoforo,jis tik degalus taupė mokinių sąskaita doh.gif Ir dar visokių nedamokymų buvo.Be to,išvarė mane į gatvę pirma kartą gyvenime už vairo atsisėdusią,nepamokęs prieš tai sustot ir vėl greitai išjudėt(nors prašiau).O tas dalykas man ilgai jautėsi,egzą išlaikiau tik iš trečio karto(teorija iš pirmo 100proc.),nes buvo durnas įprotis sankabą pamest-ir nenuostabu,jei apie tuos dalykus sužinojau tik papildomai nuėjus doh.gif Tai tas instrukt.,su kuriuo papildomai mokiausi,keikėsi,sakė,lengviau nesėdėjusį už vairo žmogų išmokyt,bet kai permokyt reikia doh.gif Tai va,dirbti normaliai su sankaba išmokau jau su savo mašina važinėdama mirksiukas.gif Kaip ten kiti instruktoriai,nežinau,gal ir neblogi,gal tiesiog man nepasisekė,bet iš kitos pusės-nuėjus papildomai,su tokiais thumbup.gif žmogais susipažinau thumbup.gif .Savo dukrą leisiu į Žukausko mok.,kur Antakalnyje prie Neries IKIo,nesvarbu,kad toliau nuo namų. ax.gif

Nu va, akivaizdu drinks_cheers.gif o jiems mat sunku visai nesimokiusi ismokint doh.gif Taves sustot nepamokino ir vel isjudet, nors ir prasei, o man begius pajunginejo lyg tarp kitko, o paskui reikalauja ir dar aiskina. blyn, jauciu laikas keist instruktoriu i normalesni g.gif kuo daugiua cia diskutuojam, tuo labiau suprantu, kad laikas tai daryt. ir kam tik papasakoju apie savo "pasivazinejimus" ir dede instruktoriu, visi pataria tai daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 02 gruodžio 2006 - 00:17
tai man atrodo ten akademinėm valandom ir skaičiuoja tą laiką...
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 02, 15:04)
tai man atrodo ten akademinėm valandom ir skaičiuoja tą laiką...

Taip taip, akademinem. Privaloma 20 akademiniu valandu, bet po 45 min. neapsimoka vazinet, tai daro po 1.5 val.
Bet geriau butu 30 ak. val. ax.gif
Man instruktorius irgi sake, kad kas nuo nulio pradeda, nelabai uztenka 10 pamoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 12 02, 16:40)
Taip taip, akademinem. Privaloma 20 akademiniu valandu, bet po 45 min. neapsimoka vazinet, tai daro po 1.5 val.
Bet geriau butu 30 ak. val.  ax.gif
Man instruktorius irgi sake, kad kas nuo nulio pradeda, nelabai uztenka 10 pamoku  g.gif

žiūrint kaip gaudaisi gatvėje..jei labai jau ten sunku tai tikrai neužtenka 10 val. aš pradėjau nuo nulio ir tikrai pakako 10 val. ai dar prieš pat egzą ėmiau, vieną papildoma, kad viską užtikrinti..tai 10val egzas buvo, tai nuo 8iki9,30 pavarinejau su instruktoriumi ir po to tiesiai į egzą.
Atsakyti
Čia dar nuo amžiaus priklauso.Nugyventų metelių skaičius turi nemažą įtaką reikalingų papildomų pamokų skaičiui g.gif O jei dar pirmą kart už vairo doh.gif
Atsakyti