mamos gal kas moketes pas Jokuba is Antakalnio Dorkano?
QUOTE(Natute @ 2006 11 23, 08:53)
O ką su mašina reikia apsispręsti? Aš apie tai nieko negalvojau , tiksliau nenutuokiu, apie ką galvoti. Paprotinkit, ką?
Siaip yra madinga rinktis tokia masina, su kokiom egzaminuoja Regitroj, jei neklystu VW Golf ir Polo, o dar tiesa atrodo viena Opel Astra ten uzsilkus, bet man atrodo, kad nera baisiai didelio skirtumo, kuria pasirinksi, kad ir kitokio modelio, nei Regitroj, svarbu, kad ne senas kledaras butu, bet, manau, Gineidoj kledaru nera, sio klausimo srity, matyt, Olita kompetetinga
QUOTE(Mykole @ 2006 11 24, 10:29)
Ir cia noriu pasiteirauti, gal kas galit rekomenduot instruktoriu, kuris vazineja su jautriu golfu arba siai su kokia benzinine masina ( nu kad jautri labai butu).
Jei esi kaunietė, tada galiu
Linas iš vairavimo mokyklos ZEBRAS, pas juos yra Golfas. Naujutėlaitis, gražus, jautrus
QUOTE(Kastyte @ 2006 11 24, 12:20)
Jei esi kaunietė, tada galiu
Linas iš vairavimo mokyklos ZEBRAS, pas juos yra Golfas. Naujutėlaitis, gražus, jautrus
fai nas golfukas
Pritariu Nors man keliskart ir su Polo teko važiuot. Labai panašu, nors golfukas vis tiek labiau - kaip pirma meilė ir elgtis su juo "švelniai, švelniai" reikia (nu nelabai man ypač pradžioj su tuo švelnumu ) Nu ir jautresnis kiek.
Užtat "Regitroj" atsisėdus į mašiniuką kaip tam pačiam kuriam mokiaus jaučiaus, tai bent dėl to streso nebuvo
Užtat "Regitroj" atsisėdus į mašiniuką kaip tam pačiam kuriam mokiaus jaučiaus, tai bent dėl to streso nebuvo
Kai matau dabar su kokiom mašinytėm moko važiuoti ,tai nesinori prisiminti seno maskvičiuko
Niu, pats geriausias Kaune instruktorius tai Petras is skrajunes, studentu g. Super gerai ismokina, be jokio streso. Saunuolis!!
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 16, 13:18)
Aš sakiau mokykloje, bet nelabai ten kas kreipė dėmesį, maždaug mano bėdos, kad bijau. O jis pats mokykloje ojojoj koks mandagus, toks papūtęs plunksnas gaidys, vaiposi prieš mergas ir darbuotojas, dantis rodo... tai kas manim ten tikės.
O paskui jau jis man sugebėjo įteigti, kad esu visiška nevykėlė, ėjau į vairavimus tik todėl, kad pinigai buvo sumokėti, nežinojau, ką vyrui sakyti, gėda buvo.
O paskui jau jis man sugebėjo įteigti, kad esu visiška nevykėlė, ėjau į vairavimus tik todėl, kad pinigai buvo sumokėti, nežinojau, ką vyrui sakyti, gėda buvo.
Vat man irgi idomu mokinio teises... pries instruktoriu... faktas, kad turi teise parasyti skunda - as taip ir padarysiu, jei matysiu, kad "numuilint" tam tikrus niuansus bando. pirmas kartas ispudzio nepaliko - turiu omeny instruktoriu. ir jei toliau jis bus toks arogantiskas, paskusiu ji. as turiu teise jo atsisakyti, jei jis man netinka. ir vyrui, ir draugem papasakojau viska - neturiu ko slepti. lai jo ausys kaista
Papildyta:
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 15, 12:44)
tai va, kad siais laikais paklausius kaip instuktoriai rekia ant mokiniu, tai pasirodo , kad tai didziulis nuopelnas zinoma , kad priklauso, bet ne visi ta suvokia, kad berekiant galima dar daugiau ismusti is veziu
o mokina labai gerai, na negaliu pasakyti, kaip kiti, nes tik su juo vienu vazinejus, bet man jis labai patiko, labai gerai isaiskina viska, po 10k jei reikia, labai supratingas, jei ka ne taip padarydavau (o tokiu atveju buvo nemazai) tai jis stengdavosi, kad as pati suprasciau, ka blogai darau, ir pasako, ka daryti kad butu geriau....
o pazanga tai zinok pati negaliu patiketi. Pirmas mano vaziavimas man kaip per migla, ziauriai visko bijojau, tai jis man kaip ir psicholgas buvo, nuramindavo, kad nebijociau, nes visi nuo to pradeda ir pan... antras irgi buvo siaip sau, trecias buvo blogesnis nei pirmasis kartas, bet 4 vairavimas buvo kazkas nesuvokiamo labai gerai vairavau, mane isgainiojo po visus kauno ziedus po 3-4 kartus, ir po to karto labai gerai vazinejau... Tiesa, as nemanau, kad viskas priklauso vien nuo instuktoriaus,nes jei zmogus yra gan zioplas, tai ir pats geriausias instruktorius per 10vairavimu nepades as emiau dar kelis papildomus vien del aiksteles, nes labai bijojau, kad galiu susimauti, bet viskas siandien issilaikiau
o mokina labai gerai, na negaliu pasakyti, kaip kiti, nes tik su juo vienu vazinejus, bet man jis labai patiko, labai gerai isaiskina viska, po 10k jei reikia, labai supratingas, jei ka ne taip padarydavau (o tokiu atveju buvo nemazai) tai jis stengdavosi, kad as pati suprasciau, ka blogai darau, ir pasako, ka daryti kad butu geriau....
o pazanga tai zinok pati negaliu patiketi. Pirmas mano vaziavimas man kaip per migla, ziauriai visko bijojau, tai jis man kaip ir psicholgas buvo, nuramindavo, kad nebijociau, nes visi nuo to pradeda ir pan... antras irgi buvo siaip sau, trecias buvo blogesnis nei pirmasis kartas, bet 4 vairavimas buvo kazkas nesuvokiamo labai gerai vairavau, mane isgainiojo po visus kauno ziedus po 3-4 kartus, ir po to karto labai gerai vazinejau... Tiesa, as nemanau, kad viskas priklauso vien nuo instuktoriaus,nes jei zmogus yra gan zioplas, tai ir pats geriausias instruktorius per 10vairavimu nepades as emiau dar kelis papildomus vien del aiksteles, nes labai bijojau, kad galiu susimauti, bet viskas siandien issilaikiau
Na, manes joks instruktorius neapsauks man ne 18 metu, nors ir su 18-meciais, zinoma, privalo graziai elgtis... pagal etiketa vat is manes per pirmaji vaziavima buvo perdaug reikalaujama manau ir as jam tai pasakysiu sekanti karta. na, arba bande "tikrinti" kiek as pasiduodu. o psichologiskai sunku mane is veziu ismust, va nepasiseke zmogeliui. ne tokia as ziopla, nors ir pirmasyk normaliai uz vairo sedau o vaziavimo pabaigoj pasakiau, kad BUTENT as ir atejau ismokti vairuoti! gi jei mokeciau, tai ka as cia veikciau... as suprantu, kad jie tikisi tu papildomu vaziavimu, nes nuo to "babkutes" jiems i kisene byra, bet ir per tuos 10 vaziavimu jie ismokyt privalo. as jiems pinigus moku
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 10 12, 13:47)
kiek pamenu dorkane vairavimo egzamina reikia islaikyt per 2metus nuo kursu pradzios. gal kas zinot ar ju taisykles nepasikeite?
Papildyta:
as turejau vaziavimus pas serapina, tai jis man nepatiko, grubus. o kazkuris kitas yra kuris vazineja ne su VW , rodos su astra , tai jis isaiskina nuo a iki z viska, toks plepalas. pas sita ir ruosiuosi. bet mano baime tiems gigantiskiems metalams kazkokia nenugalima
Papildyta:
as turejau vaziavimus pas serapina, tai jis man nepatiko, grubus. o kazkuris kitas yra kuris vazineja ne su VW , rodos su astra , tai jis isaiskina nuo a iki z viska, toks plepalas. pas sita ir ruosiuosi. bet mano baime tiems gigantiskiems metalams kazkokia nenugalima
O jei taip atvirai, tai kuom Serapinas, Tau pasirode toks grubus?????
QUOTE(Spragtukas @ 2006 11 30, 02:54)
bet ir per tuos 10 vaziavimu jie ismokyt privalo. as jiems pinigus moku
Nu jau neperspauskite, sakydamos, kad išmokyti privalo Juk visokių žmonių būna, kitam ir per 30 važiavimų nedaeina niekas. Dešimt važiavimų tai privalomas minimumas, o kad mes daugiau neperkam, tai čia irgi, manau, ne mokančiųjų reikalas.